Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

va invit la o cafea cu lapte, fara lapte, pe toate gusturile(nu-mi mai merge nici lista de emoticoane) poate va treziti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noi ne treziram de multa vreme; din pacate, avem muci, tusim si ieri parca a avut si putina febra; ii dau osciloccinum, panadol, ser de mare si reviken.

Multu de cafea; astept sa se verticalizeze si Jambo ca tare-mi trebuie una "de-adevaratelea" ca sa bag si o tigara

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

va invit la o cafea cu lapte, fara lapte, pe toate gusturile(nu-mi mai merge nici lista de emoticoane) poate va treziti.

Maria

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

pt ian titi (fratele de la distanta al mariei ca tot seamana ei ) sa treaca si tusea si mucisorii si febra sa nu mai apara.eu nu prea am pb cu maria ca-i pun preventiv albastru de metil in gat.altceva n-as sti ce sa-i fac.

Mergi la inceput

sa va zic faza.
acum cateva zile i-am fiert mariei marie apa pt baut. am pus canuta pe masuta( nu chiar pe margine) maria era in patul ei, iar eu la dus. am auzit un tipat acut si apoi plans. nu stiu cum am iesit din cada.maria era cu canita de apa in mana. era udape piept si restul era pe parchet. dupa cateva minute am observat doua pete rosii(cat banutul de 59 de bani) aproape de comisura gurii.pe piept a doua zi nu mai avea nimic, insa petele au ramas pe obrajori.incep sa ma indoiesc ca ar fi de la apa fiarta pt ca apa ar fi trecut i pe barbie, si pe buze, limba, nu? pe cand ea are doar doua pete bine definite. acum e mai accentuata doar una. eu ma gandesc sa nu fie de la masele.nu vi s-a intamplat sa se inroseasca obrazul cand dadea vreun dintisor? noi am patit-o. nu pata rosie asa mare si in aceiasi zona, dar un semn ca apare ceva piesa noua de mobilier, da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

LA MULTI ANI, dagi mamici cu frumosi copii.

Cate miscare pe forum zilele astea, mai ceva ca intr-un we normal.

LA MULTI ANI, Stefanilor! Sa cresteti mari si frumosi si sa bucurati pe parintii vostri.

Evident ca sunt la serviciu, dar am chef doar de citit pe forum. Bine e mai slabut sapt asta dar musai e sa facem act de prezenta.

De petrecut, am petrecut bine cu familia, cu finii cu prietenii.
Am vizionat pozele...Pisicii m-au incantat tare de tot. acu, mai astept si alte familii ca sa ma pot pronunta.

Bianca, pentur gestul vostru. Intr-adevar dureros cum este condamnata fapta buna.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, cate sarmale a facut mama ta anul acesta??? Atat mi-a venit a rade cand am citit mesajul tau in care spuneai ca mama ta (cu sange de regatean din zona noastra) numara tot ce face (5 carnati, 3 sarmale, 2 cozonaci, etc)...Ei, draga mea...este o caracteristica bag seama a zonei si mai ales a varstei. Am ajuns la concluzia asta caci de cand ma stiu eu mama numara tot ce prinde, (evident secondata de tata). Si tocmai in ziua mesajului tau am facut carnatii...La final, vine tata si intreaba cati au iesit. X, spune mama numarul, la care ea continua si am facut si 120 de sarmale. M-am tavalit de ras in sinea mea si abia asteptam sa iti spun. Asa ca asta e aerul de Braila...totul cu numar, calculat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

multumesc pt .

Stefan si Stefania

Mergi la inceput

azi a plecat mama de la noi. asa ca imi voi relua functiile, ca m-am mai odihnit si eu. i-a citit mama lui andrei o multime de povesti. aseara ii citea o poveste clasica cu printi si printese. pe la jumatatea povestii andrei ii spune mamei "Lenuta, inchide cartea asta, si citeste-mi povesti cu Bucsa". si a citit mama pt a 5-a oara povestile cu Bucsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou!
Bianca, eu am citit pe blog si am ramas shocata, revoltata, capiata: cum, mai, n-au ajuns la batrani decat cartile?!! Exista oameni in stare sa fure de la niste batrani amarati?!! Sa se hameseasca la cozonacii si portocalele unor amarati, de Craciun? Sper sa mergeti pe fir cu investigatiile, trazni-i-ar Dumnezeu de hotzi, cum e posibil asa ceva? Sa ne tii la curent ca acum tot acolo ma gandesc
Doamne, Miha, biata Maria...dar dormea sau cum te-ai gandit sa lasi apa fiarta pe masutza?! Io n-am mai auzit de pete pe obraz de la dinti iesiti.
Floric, deci asta era explicatia, zona Brailei?! :))) Eu credeam ca i se trage de la lucratul cu cifre, si maica-mea e "fan cifre" oricum. Totdeauna m-a terminat cu mania asta e ei, cum venea ea fericita:"ghici cate sarmale (chiftele etc.) mi-au iesit?...mai mult!...mai putin..."(indicatii daca nu ghiceam:))). Anul asta a facut f. putine, vreo 28, caci eu am cumnparat varza murata, am zis ca doua-s de ajuns si pe naiba, ca i-a ramas la maica-mea carne si orez de mai putea face vreo 25...asta e! Oricum eu nu mananc, Sophiphi nici atat...
Tufete, a inceput si Sophiphi a mea sa spuna cate ceva...dar asa e de scumpa, ea canta cuvintele, nu le spune...pacat ca nu va pot explica:)))) Acum am vazut ca denumeste ochelarii, cand "co-chii!" cand "co-che!" si "kotzka"(cubul Rubbick), asta e:"co-ca!":)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

mihaelacg si eu am observat ca nu mai merg bine boldurile, culorile. eu folosesc mozzila.
cand am de scris ceva, scriu codul de mana, ca doar sunt de meserie, si trebuie sa-mi aduc aminte, ca in curand ma intorc in campul muncii.

Mergi la inceput