Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 23
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal Imi place mult parul lui Vladimir. La Multi Ani Monnvas! |
Mie nu-mi place!As vrea sa il tund dar nu il prind
Bianca2503 spune:
Am vazut si poze.
ANA a primit si ea pinguinul.
Vladimir tot "baghe" (adica baga) be (banii) in el.
m_monique spune:
pisik si ioana la amiaza adoarme tot band lapte. asa s-a obisnuit, deja isi stie ritualul: mananca de pranz, o schimb ea imi spune "nani", se urca in patut si incepe "ape, ape" (lapte). ii dau biberonul, ies din camera si in max 5 minute doarme dusa.
Monnvas spune:
Tufete ![]()
![]()
daca as avea macar 10% din calitatile enumerate de voi ar fi excelent.
Multumesc pt urari, va tratarisesc cu chestii usurele - crema de zahar ars, biscuiti maca Pisigri si niste vin alb Jidvei "nec plus ultra"![]()
Acum ma duc la petrecerea in 2 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique pisik si ioana la amiaza adoarme tot band lapte. asa s-a obisnuit, deja isi stie ritualul: mananca de pranz, o schimb ea imi spune "nani", se urca in patut si incepe "ape, ape" (lapte). ii dau biberonul, ies din camera si in max 5 minute doarme dusa. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Si Vladimir tot "ape" spune la lapte.
mababei spune:
La multi ani, Monnvas
!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita, astazi si mereu
! Sa ne bucuri cat mai mult si cat mai des cu creativitatea, efervescenta si echilibrul postarilor tale
!
mihaelacg spune:
buna dimineata.
LA MULTI ANI pt arbatoritii zilei de astazi.
Stefan copil de mami Ramona(sper ca e si tati acasa cu voi de sarbatori)
Stephanie fetita de Karina26
Stefan ghiocel de Bubulina1
Stefan ghiocel de Rivali.
mihaelacg spune:
eu aseara am adormit langa maria.am bagat somn de la ora 22 pana acusica.
da imi poate spune si mie careva de ce nu pot sa boldez, sau sa colorez cuvinte?nici sa dau spatiu inaintea cuvintelor nu pot.
doar emoticoane si musai sa fie dupa cuvant.
am vazut fotomodelele. frumoase rau, cu parul care mai de care mai carliontat(deh, am si eu o slabiciune cu parul, ce sa-i faci)
de familii, ce sa mai zic, ambe(cum zice maria) foarte reusite si fericite.
am vazut si pe bunica de pisik care facea placinta cu branza
de parul lui vladimir eu de mult cu ochii pe el, ca tare-mi place ca-i faina culoarea si e cu volum
olga niste poze de la masa de craciun nu ne pui? abia astept sa vad cum ati petrecut, ca tare-i faina atmofera de sarbatori si la voi.