Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (13)
Raspunsuri - Pagina 17
Dana15 spune:
Dimar multumesc si tie pentru pont! vezi, daca nu intrebi, nu afli;
fetelor, am mancat astazi pt prima data dovleac din acela galben..crud! este super super bun! incredibil! zici ca-i pepene galben!
Monic unde esti mami?? cum mai sunteti?
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Dana deci spui ca sunt diferente intre mahalale de la nord la sud... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." |
ohoo si inca cum, scumpa!
auzi! si faze din acelea cum ai povestit tu despre piata din Maramu', cu tarani blajini si care povestesc cu tine ...eu nu prea am vazut in sud...sau poate, rar; in general este ceva de genul "doamna! cumperi sau numa' imi pipai marfa?! "
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dana15 spune:
hai ca poate reusesc sa supar pe cineva...
n-am vrut sa generalizez cu sudul versus nord...
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui Dana15 Monic unde esti mami?? cum mai sunteti? |
Sunt aici dar sunt trista si dezamagita... si nu mai imi vine sa scriu. Dar te pup tare tare, si pe Ana sa treaca mucisorii. Lui Zgati i-au trecut cu Sinupret (e naturist) dar dat vreo luna si ceva. El de cand s-a nascut a respirat mai greut si a sforait si horcait si harait dar de cand i-am dat asta nici nu-l mai aud respirand. Asa ca-l recomand cu mare caldura.
katteryna este superb trandafirasul. Sa dea Doamne Doamne sa se faca bine bine.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Dana15 spune:
mami, de prea mult timp stai dezamagita si trista:(( oare ce s-a intamplat? putem ajuta cu ceva?
alex25 spune:
citat din mesajul lui katteryna Buna fetelor! Multumim pentru gandurile bune! Alex ai incercat sa ii dai Zeinei Bonnisan? Am avut si noi o perioada vomitacioasa care s-a reglat cu bonisan la recomadarea pediatrei. La noi o cauza posibila era eruptia dentara care da dureri de burtica si implicit greata si varsaturi. Va pupam pe toate, cu mic, cu mare si piticii din dotare! RAISA MARIA |
Ma bucur din suflet sa te citesc si sa aud vesti de la voi. Pupam trandafirasul. Multumesc de sfat, nu am incercat, voi intreba pediatra diseara.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Mos Craciun cu suflet bun,
Sa va aduca in Ajun,
Carduri VISA Diamant,
Carnavaluri pe la Rio,
Brazilience-n custodie,
Haide, gata cu VISA- tul,
S-a mai ars si cozonacul!
Manati maiiiii !!!!!!
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
mary_07 spune:
Ralu,multa sanatate tatalui tau! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Katteryna,ai o dulceata de fata! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Dana,,fetita e bine .Are pofte de muraturi.
E total diferita sarcina asta fata de celelalte doua ( ),trec de la stari de greata, numai cand ma gandesc la mancare la pofte, cand imi amintesc de ceva bun mancat odata demult...
Acu' doua seri,m-am dus la o vecina sa-mi dea moare de curechi (zeama aceea de pe varza murata,pt ne-ardelence )
Edit : poze de la serbare
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 8+
Thank God it's Christmas !
lutoniana spune:
citat din mesajul lui mary_07 ....Are pofte de muraturi. E total diferita sarcina asta fata de celelalte doua ( ),trec de la stari de greata, numai cand ma gandesc la mancare la pofte, cand imi amintesc de ceva bun mancat odata demult... |
e clar
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului