Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (13)
Raspunsuri - Pagina 12
mary_07 spune:
Vai,vai ,vai
Deci,io ma tin mare si tare ( LOL),dar pana la urma tot "abea" se scrie,nu? Asa e corect bre',ce stiti voi? Eu stiu gramatica...se vede ,nu?
Si cu asta,hai pa!
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+
Thank God it's Christmas !
happy_uka spune:
katteryna, cu multa placere!
raluci_b intrebai ieri:Techi sa ne zici daca s-au mai adaugat bani peste cei 3200 ca poate mai putem trimite ceva, iti spun eu, pt ca Teki a lasat-o asa; nu s-au mai strans, a acoperit ea restul..
Nela, Dana, Aricela, Vik
..moa ce-i pe joos..ma ajuta si pe mine cineva sa strang cojile de seminte?
Knock, knock!
Who's there?
Marry!
Marry who?
Merry Christmas !
Carina put the C in Christmas !
alex25 spune:
Uka pana la urma cat a costat caruciorul si cati bani s-au strans? Ca sa facem cumva...ceva.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Uka pana la urma cat a costat caruciorul si cati bani s-au strans? Ca sa facem cumva...ceva. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia in asteptarea Da Doamne sa fim sanatoase! |
Hmm, deci se pare ca m-a luat gura pe dinainte, Techi prefera sa ramana asa. Nu sunt de acord dar ii respect decizia, nu am ce sa fac.
Knock, knock!
Who's there?
Marry!
Marry who?
Merry Christmas !
Carina put the C in Christmas !
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka raluci_b intrebai ieri:Techi sa ne zici daca s-au mai adaugat bani peste cei 3200 ca poate mai putem trimite ceva, iti spun eu, pt ca Teki a lasat-o asa; nu s-au mai strans, a acoperit ea restul.. Knock, knock! Who's there? Marry! Marry who? Merry Christmas ! Carina put the C in Christmas ! |
cand vine omu' deseara, il pun sa mai vireze un 50 mic...cred ca suma donata de Teki este mult prea mare...poate, poate mai reusim sa completam de la 3200 la 3400...ce ziceti?
oricum, respect pentru toti care s-au implicat!
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Hmm, deci se pare ca m-a luat gura pe dinainte, Techi prefera sa ramana asa. Nu sunt de acord dar ii respect decizia, nu am ce sa fac. Knock, knock! Who's there? Marry! Marry who? Merry Christmas ! Carina put the C in Christmas ! |
Voi folosi alte metode de abordare...merci.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
am zis ca nu mai scriu, dar ...trebuie
in primul rand: imi cer scuze daca a sunat aiurea faza cu sarbatorile.....poate daca spuneam NE BAT la usa suna altfel, dar cum nu am cum sa zic asta, probabil a iesit cum nu-mi doream.....ma refeream in general, la spiritul sarbatorilor, la faptul ca ar trebui sa fim mai buni etc...
doi: intr-un fel mi se pare normal sa reactionati asa, pt ca nimanui nu-i place sa fie criticat (desi e mult spus criticat, ca nu asta am facut, dar nu-mi vine alta expresie in minte...)...mi-am asumat asta cand am scris mesajul, dar nu ma asteptam la o reactie chiar asa puternica....iar ce a urmat, cu PM-urile si atacurile la persoana, e treaba si alegerea fiecaruia...parerea mea....
trei: repet, a fost o RUGAMINTE!, nu am spus nimanui FA ASA sau FA ALTFEL ca asa vrea muschiu meu....pur si simplu, m-au deranjat acele mici sageti, si speram sa nu se repete...mi se pare ca nu-si mai au locul, dupa atata timp...si sunt sigura ca sunt mai multe persoane care o gandesc dar nu au spus-o, tocmai de teama unor astfel de reactii....e vina mea ca am crezut ca pot spune ce gandesc...
patru: sa fim seriosi, cate persoane scriu/vorbesc perfect romaneste???!! daca vrem sa fim rautaciosi, putem gasi defecte fiecaruia si atunci devine un forum de mistocareala si nu despre copii, fie ei si veseli...
dati-mi voie, ca initiatoarea acestui subiect nefericit, sa il si inchei aici.....deoarece imi sunteti dragi TOATE, si pt ca sunt obisnuita sa iau oamenii si cu bune si cu rele, voi continua sa citesc si eventual, daca am ceva important de zis, sa scriu....
ca de exemplu:
Kateryna, ma bucur pt evolutiile Trandafirasului, sa dea DD sa fie din ce in ce mai bine!
Nela esti o duamna, as always!
Alex, chiar imi doresc din tot sufletul sa se rezolva problema asta cu vomitatul, imi inchipui ce stres poate fi pt tine...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
katteryna spune:
Buna fetelor! Multumim pentru gandurile bune!
Alex ai incercat sa ii dai Zeinei Bonnisan? Am avut si noi o perioada vomitacioasa care s-a reglat cu bonisan la recomadarea pediatrei. La noi o cauza posibila era eruptia dentara care da dureri de burtica si implicit greata si varsaturi.
Va pupam pe toate, cu mic, cu mare si piticii din dotare!
RAISA MARIA
diamar78 spune:
Am uitat sa ofer o pt cei 45 de mosi de aici, de la ceilalti dovlecei, de la fugusori si un buchet si mai mare pt techila. Cred ca doar carutul a fost 3400, fara cheltuielile de expediere dar techi nu a spus nimic.
Uka, nu ma gandeam ca si tu ai avut emotii ca nu se strang banii. Si mie mi s-a parut o suma mare mai ales ca noi nu suntem foarte multe. Noroc cu contributiile mai mari ca altfel nu reuseam.
Alex, sper din tot sufletul sa scapati de voma asta.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
cristina_ana spune:
Multumesc, mult, mult de tot pentru urari!!!
Katerina, ma bucur mult ca trandafirasul e mai bine. Nu ne mai arati poze cu ea?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI