Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI ZUMZU!(148)
Raspunsuri - Pagina 2
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ziki am inteles, Ralu pai s-o somam sa ne spuna ce si cum. se ocupa Tunde de chemat burtici la catalog, nu? |

Tunde
31 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
florintunde spune:
Roxx;gata si la tine!-vad sindromul cuibului

Tunde
31 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
Mayane spune:
Eu am visat ca am nascut acum 4 zile
Si ca abia acum, dupa 4 zile mi-a pus cineva bebele in brate. Era mare, ca pustiul din reclama de la Nurofen pentru copii
Isi tinea singur capul... Si cand l-am pus jos a luat-o la sanatoasa de-a busilea
30+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
bebelu86 spune:
Roxx de unde ai atata energie la ora asta???? k eu abia m-am dat jos din pat sa vin la pc ![]()

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 9 zile pana la marea intalnire 
andri31 spune:
stiu ca s-a dezbatit subiectul de nenumarate ori
NU aruncati cu rosii
m-am hotarat sa iau si eu umidificator de camera deoarece la mine e suuuuper uscata atmosfera , incl eu ma trezesc dimi cu nasul rupt de uscaciune.
ce recomandati? apa rece , calda , o marca.. ceva , orice !
uite asa imi fac si eu cadou de Craciun !!!!
va rog , nu ma lasati 
mami
33
Amalia
lumina si putere
mandra dulce
adryiii spune:
Neata dragelor!
Bebelu hai si tu cu mine la coafor ca acum merg![]()
Roxx ce harnica esti draga de la ora asta! Eu ieri abia am apucat sa spal baile, sa calc niste lenjerii si sa spal niste haine si evident sa gatesc ceva. Spre seara la mici cumparaturi, cu dureri de spate. Nu-mi place sa frec in 4 labe ca-mi omoara spatele.
Eu am visat ca sunt pe alta planeta. Si nu era frumos deloc. Sotum ma tinea de mana, toata lumea alerga si era speriata in jur. Eu trebuia sa nasc cat de repede si o mamica tanara ne spunea ca trebuie sa mergem din nou pe Pamant sa inscriem fetita si sa-i faca vacinuri. Si sa nu ne treaca prin cap ca putem ramane acolo. Era un fel de inchisoare sau un fel de regim mult mai aspu ca si cel comunist...brrr ce vis. Atatea planete!

HAI ABRAMBURIKA!

HAI ZUMZU!

Incurajari asa finute pt fete. Poate mai au de asteptat![]()
35 cu
elena alexandra
adryiii spune:
S-au uscat motatele Tunde, nu-i asa? Sper ca nu sunt umede.
Carmen sa stii ca te inteleg cu senzatia pe care o ai in legatura cu medicul. Ceva in genul m-am simtit si eu. Poate avem noi prea mari asteptari si ei sunt prea obisnuiti si prea plictisiti sa ne mai lamureasca. Dar pt asta ii platim, ca doar nu fac nimc gratis. Sistemul asta al nostru e dus...rau...si vrem de la cei privati sa ne trateze asa cum meritam si cum trebuie. Ma intreb cata responsabilitate isi asuma? Daca stiu ce fac atunci e ok. Dar nu as baga mana in foc. Poate canici nu mai trebuie atatea analize in ultimul trimestru.
35 cu
elena alexandra
MariaG spune:
Neata burtici
raportez ultima zi de mers la munca, abia astept sa se termine si sa plec diseara acasa. 

Bebelu86 multumesc pentru listuta 
Despre vopsit, eu cred ca si hormonii astia de sarcina influenteaza cum se prinde culoarea de par, ca eu m-am vopsit mai prin toamna cu aceeasi culoare cu care ma vopseam de obicei si in loc sa iasa un castaniu mai deschis a iesit aproape brunet, de mi-a zis doctorita sa nu ma mai vopsesc bruneta ca ma aspreste la fata 
Am cumparat aseara ultimele hainute la fetita si-s asa de dulci ca ma topesc 
abia astept sa le spal si sa le calc in ianuarie sa le aranjez frumos in dulapior.
Bomboanele cu jeleu eu le-am luat din carrefour militari si le-am si depistat aseara, le pusese sotul in cutia cu decoratiuni de brad. Da' n-am mai apucat sa mananc, poate diseara.
Am pus si noi bradul in casa si am reusit sa punem si instalatia in el
dupa care a trebuit sa culc copiii ca erau rupti (am si nepotii in vizita cu soru'mea) si in seara asta poate punem si globurile in pom. E cel mai frumos brad pe care l-am avut vreodata, nu ma mai saturam sa ma uit la el, e asa de inalt ca a trebuit sa urce cu el pe scari ca nu incapea in lift 

Va pup si va doresc o zi buna 
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
sicuta13 spune:
M#259; primi#355;i #351;i pe mine
V#259; citesc de mult#259; vreme dar din cauza supersti#355;iilor nu am avut curaj s#259; intru 
#350;tiu c#259; e nevoie de c#259;teva date pentru a fi trecut#259; pe list#259;: UM 10.05.2010, DPN 14.02.2010, viitoare m#259;mic#259; de feti#355;#259;, nume nu avem deocamdat#259;...
toate fetele #351;i bebeii
Cris
ziki spune:
asa este cu vopsitul, mai ales la inceputul sarcinii e chiar distractie!
eu am ramas gravi in iunie, iar in iulie am avut nunta, cu vizita programata la coafor inca din iarna 
stiam deja ce culoare sa ma faca, si .. inca de cand o aveam in cap am inceput sa o vad pe coafeza ca se incrunta, imi da tarcoale, atinge, miroase, pana am intrebat-o ce e. si mi-a zis "nu stiu de ce se inchide asa" 

si i-am zis cu un ranjet "am uitat sa-ti spun ca sunt 2 in 1"
bietei femei macar i s-a luat o piatra de pe inima, credea ca e din cauza ei sau a produselor.
si a iesit cu vreo 3 tonuri mai inchis decat preconizat 
felix - primul stilist al lui Mami ![]()
si noi am primit bradul in dimineata asta, dar soclul lui e mult prea mic, si trebuie sa cautam altul pana sa il desfacem + impodobim.
dar macar miroase in casa a brad....
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 31s
felix