Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI ZUMZU!(148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Mesaj de la sunshine_rox dimineata la 7,dar nu l-am primit decat acum,ciudat !
"sunt la spital,mi s-a rupt apa,cred ca nasc azi.nu pot vb la tel.sun cand termin.pup.anunta tu fetele pe forum"

Si acum :

"Am nascut,are 2.400g,e mica si roz si e haioasa.a inceput sa urle de cand a iesit,are nota 8,care cica e ok pt prematur.a iesit la ora 11 dupa un travaliu relativ usor si 2 impingeri.pupici"

Bravo Roxana,Bina ai venit Alexandra Maria

Sa fiti sanatoase !!!!!!

carmen
36+ cu Andrei

Bun venit Alexandra Maria

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Madalina,nu e mare-mare,da sapt trecuta am facut numa in dormitoare si sufragerie.Acuma mai fac si eu ce-a mai ramas.MA oftic ca de cand m-am apucat,in conditii normale eram gata demult,asa mai fac un pic,mai stau,iar mai fac...termin dupa Craciun

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 26zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu stiu ca poti face dar cu prezervativ, ca sperma ar avea nu stiu ce efect

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori e plin netul de metode ajutatoare, se descurca ei cumva
noi n am prestat nik din aprilie

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

ce sa mai intreb dr.. cand eu am contractii si alea alea ...
dar lasa ca ma fac eu de 38s si recuperez
nu stau eu sa ma rog de ea cum fac zumzu si abramburika
apropos! Abramburika !?!? stiti ceva de ea ? ca parca n-am vazuto !
sau is chioara...

mami 33 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Eu pana acum nu am avut niciun fel de problema si activitate a fost destula, doctorita mi a zis repaus numai ca hormonii au vrut altceva

32+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Adhnana si Roxana!!!! Sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii!!!

Si eu sunt pe aici. Sunt bine. Doar ca am niste dureri inghinale (tendoanele) de aici ca am vanatai...abia pot sa merg cand ma ridic, dupa ce merg putin e mai bine...

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 36+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Madalina sunt in aceeasi situatie cu tine cu un coltar, eu vreau sa ii fac o husa pe placul meu si sa rezolv problema. Pana acum am frecat-o cu solutii de tapiterie de masina, tu cu ce??

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Initial am incercat tot ce era pe piata pt asa ceva: Biocarpet, Vanish si inca vreo 2 luate tot din supermarket. Acum am un spray luat de la o spalatorie auto care pare mai ok. Adica petele le scoate, dar pe canapea cu totul nu reusesc so o fac la fel de galbena ca la inceput. Poate ca s-a tocit si materialul.
La fel am patit si cu mocheta si covorul. Nu stiu de ce imi plac mie culorile deschise si dupa 2 ani de chin am renuntat la ele. Am pus parchet in toata casa si nu mai avem covoare. Ca in reclama de la Pronto cand arunca covorul pe geam. Dar canapeaua nu pot sa o arunc.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

M-am apucat sa frec canapeaua. Am facut jumatate pana acum. Am un coltar mare-mare tapitat cu plus galben pai - cel putin asa era cand l-am cumparat. Acum e un galben murdar. Frec la el de imi sar capacele si nu se curata desi am incercat toate solutiile pt tapiterie. Sotul zice sa il schimbam, dar mi se pare aiurea sa schimb o canapea dupa 5 ani de folosire, cand nu prezinta nicio stricaciune in afara faptului ca e murdara! Eu ma gandeam sa o retapitez, dar cred ca o sa ma coste cat una noua, sau sa ii fac o husa, dar cred ca e mai dificil, fiind pe colt si extensibila (si cred ca va fi folosita de sot la greu dupa ce vine bebe). Aveti vreo idee ce as putea sa ii fac?

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

ai incercat sa o aspiri dupa ce ai frecat-o si s-a uscat? (intreb si eu, nu te supara)
poate apelezi la o firma din asta care se ocupa cu curatarea profesionala a canapelelor si fotoliilor ....
Si mie mi-ar fi placut o canapea galben-pai dar mi-a fost frica tocmai de ce zici tu si am luat-o cafeniu.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZUMZU, da ce bebeloi mare ai tu acolo! hai, scoate-l la lumina, a stat destul la dospit!

SUNSHINE ROX, FELICITARI! BINE AI VENIT, ALEXANDRA MARIA ! Mai, dar ce te-ai grabit...nici n-am apucat sa-ti facem galerie!

Eu am revenit de la mica tura de cumparaturi. Sunt foarte incantata de achizitii si..da, oficial sunt dusa cu capul, recunosc! Am luat masti chirurgicale si botosei de unica folosinta pt vizitatori (acu nu chiar pt toti, pe care mi s-o pune pata...sa vedem). Ca ideea de a-i respira copilului toti in nas cand este foarte mica nu prea imi place deloc. Acu sa nu va imaginati ca se va intra incaltat...nuuuu, dar pe mine mirosul de sosete proaspat extrase din cizmele calduroase ma termina total...

Apropo, intrebare pt mamicile cu experienta: cum a fost cu vizitele la inceput? I-ati primit pe toti care s-au inghestuit? (mie mi-e teama de momentul asta...bine, nici nu putem sa ne salbaticim de tot!) daca nu, pt ca nu ati avut chef de ei, sau doar pt o anumita perioada pana cand se mai obisnuieste bebe cu lumea din jur sau cum?

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 9 ZILE!!!!

Mergi la inceput