ATENTIE CLINCA GINECOLOGICA CU MEDICI PROSTI

ATENTIE CLINCA GINECOLOGICA CU MEDICI PROSTI | Autor: vornicu13

Link direct la acest mesaj

PE DATA DE 20.12.2010 AM FACUT PENTRU SOTIA MEA O REZERVARE LA CLINICA Clinica Ginecologica Doctor Natasa Nenitoiu PENTRU ORA 17:30 . CAND AM AJUNS LA CLINICA USA ERA INCHISA, AM SUNAT LA USA SI A DECHIS UN GEAM O FEMEIE.. M-A INTREBAT CE VREAU. I-AM SPUS CA AM FACUT O PROGRAMARE PENTRU UN CONSULT. MI-A DESCHIS USA SI NU AM FACUT MAI MULT DE DOI PASI PE HOL CA AM FOST LUATI LA INTREBARI. DE CE AM VENIT, CE VREM, SOTIEI MELE I SE ADRESA CU APELATIVUL DOMNISOARA . I-AM FACUT OBSERVATIE SCORPIEI CA SOTIA MEA ARE 40 DE ANI SI NU DORESC SA FOLOSEASCA ACEST APELATIV. "SCORPIA" A CONTINUAT IN BATAIE DE JOC SA FOLOSEACA ACELASI APELATIV SI O TRATA PE SOTIA MEA CA SI CUM VENEA DE PE CENTURA UNDE FUSESE LA PRODUS.
I-AM SPUS "DOMNISOAREI DOCTOR"(SAU FEMEIE DE SERVICIU) CA AM VENIT DIN BUCURESTI PENTRU ACEST CONSULT DUPA CARE EA A ZIS CA NU CONTEAZA CA SI EA STA TOT IN BUCURESTI.

TOATA DISCUTIA S-A PURTAT IN HOL LA DOI PASI DE USA DE IESIRE NICI MACAR NU AM FOST INVITATI IN CABINET, ASA CUM ERA NORMAL.
IN INCINTA ACESTEI CLINICI ERA TINUT UN CAINE. NU SE POATE SA FIM TRATATI PE BANII NOSTRI DE NISTE JIGODII CARE SA DAU DREPT MEDICI .
FERITIVA DE ACEASTA CLINICA .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Asa, si cine era pana la urma femeia aceea? Ati beneficiat de un consult sau nu? Cum adica ii vorbea sotiei tale de parca era venita de pe centura?

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Vina este a noastra!
Ar trebui o minima informare despre medic cand mergem la o astfel de clinica... exista mesaje pe net despre majoritatea medicilor din Romania celebri sau mai putin celebri!
Eu nu m-as da pe mana oricui si oricum... nici macar nu as fi stat un minut la discutie in acea situatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ce spui tu e pe bune?!?

un caine in cabinet?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

mi se pare o lasitate sa scrii asa fara sa te prezinti si sa iti spui identitatea reala. In plus, faci niste acuzatii grave si ai un vocabular care nu este acceptat pe acest forum.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput