Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

poze noi la semnatura: album vine, vine mos craciun! si crosetate

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata mamici

Am intrat si eu acuma ca nu stiu daca ma va lasa Ale astazi sa fac ceva.
Dupa 3 saptamani in care nu s-a mai trezit deloc noaptea, azi noapte s-a trezit la 3 si dupa ce a papat a fost o agitatie continua. De abia am mai reusit sa dormim. Acum inca doarme...nu stiu cat...uff, nu stiu de la ce e asa, singura explicatie e ceaiul, dar nici nu stiu ce alt ceai sa ii dau

Fetelor, ce bunataturi gatiti de sarbatori.Cred ca venim sa va colindam pe toate pe rand

Multumim de aprecieri la adresa Craciunitei.

Cami, Tudor e un scump. Doamne de ochisori frumosi si veseli are. Pupam si noi la el

Lora, ce frumos pozeaza Iustina. Doua fete superbe, iar tu arati foarte bine, nu cred ca bluza care acopera burta e de vina

Tutz, sa ai parte de sarbatori linistite si frumoase alaturi de familie! Te asteptam inapoi

Bebecris, multumim de cafeluta!

Mari, ce Craciunel frumusel ai si tu!

Fug, sper sa ma lase Ale sa fac azi ceva, macar putina curatenie

Va pup si sper sa revin azi cand ma lasa terorista mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Scuze ca e , dar... am mai adaugat la semnatura un link...e un post de radio ce emite online, unul dintre dj e o fosta eleva de-a mea. Muzica e buna, se pot face dedicatii, colindele sunt la putere zilele acestea.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
BEBECRIS multumim de cafeluta!
MARI ce dulce e Vladut cu caciulita de mos!
Azi e gata si cadoul lui tati! O sa primeasca un tricou cu poza lui Maia pe el si-un mesaj frumos!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vin si eu la un ceai si-o cafea maaaare!
Andreea, pe cuvant ca bluza-i de vina, zic si cei care ma cunosc, ca in realitate nu arat asa bine, crede-ma. E o bluza din aia larga in partea de sus, cu manecile f. largi si cu bata lata stramta jos. Multumim!

Donna, multumim!
Anuta, o sa fie un cadou f. frumos!

Mariuk, bestial Vlad!!!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Vad ca micul dejun nu l-a oferit nimeni azi asa ca, va invit si la toba buna, buna de la soacra mea sau cereale cu lpate si un pt fiecare, asa.. sa va mearga bine pe ziua de azi

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

pupam gasca!!!
m-am trezit odihnita! dew mult n-am mai dormit noaptea 5 ore legate! multumesc, matei! da, baiatul meu a dormit de la 12 la 5, pauza de papa pana la 5:15, dupa care somn pana la 9 fara 20!
azi ma apuc si eu de sarmalute si cred ca tot azi am sa fac si ciorba de verisoare.
ieri a venit in vizita bunicul meu, sa-mi aduca ceva carnita tocata, carnati si muuult sorici si covrigi de buzau (de care mi-era tare dor!). s-a jucat cu marmozica si a fost foaret incantat cand aceasta i-a adormit in brate! nu prea vroia sa il lase in patut sa doarma... cica "doarme mai bine in brate la tataia!" l-am lasat vreo 5 min asa, si pana la urma mi la dat de buna voie!

va invit la sorici si la covrigi crocanti si foarte gustosi!

sa aveti spor la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi. Eu nu fac nimic, ca nu avem apa de dimineata . As fi vrut sa fac compozitia pt sarmalute si pt ciorba de perisoare si sa pun racitura la foc. Dar asta e, ziua de azi e compromisa, ca dupa amiaza pisoiul nu mai sta singurel ci numai cu mine.
Am vazut niste bebelusi deliciosi. Camisiv, tare frumusel mai e Tudor, Mari si voinicelul tau e superb. Lora, ce frumosi au fost copilasii la gradinita, asa serbari se faceau pe vremea mea . Adelina e superba, cred ca totusi ai laptic noaptea, ca e o dolofana. Iustina e minunata.
Va pup si va urez spor la treaba

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare la craciunei si craciunite.
Raportam 10 ore dormite snur deci suntem fresh cu totii..Matei a papat si acum doarme deci am ceva timp sa va salut si sa strang prin casa ca vin socrii mei cu colinda.
Ieri am fost la cumparaturi si am luat jucarii si pentru Matei din partea mosului ca nu se putea altfel.
Va pup cu drag si spor la pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna ziua si de la noi!
Am cam lipsit de la ziua lui Tudor, dar am fost in febra cumparaturilor, a curateniei si a impodobitului.
Raportam si noi la 3 luni, 5200g si 3 poze noi in album.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Spor la treaba mamicilor gospodine, noi nu gatim nimic, caci vom fi plecati in fiecare zi.
Atat de frumos vorbiti despre cum va pregatiti pentru acest Craciun, cand va citesc postarile vizualizez cum arata fiecare casa impodobita si cum se simt miresmele bucatelor.
Sa aveti un Craciun minunat, plin de bucurii!

Mergi la inceput