Zmeurici de iulie-august 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
pooh spune:
Helooooooooooooooo....Cum zice Timea,mai dormim o data si 

Tare nerabdatoare e fata,isi doreste din toata inima o papusa nenucco,si nu stie sigur daca o va primi sau nu....Ieri am surprins-o rugandu-se in genunchi pt. papusa

Lucilau,Moni,nu sunteti singure,azi mergem si noi la cumparaturi......Pfffffffff,mi-e groaza,dar n-am incotro![]()
Voi faceti prajituri/cozonaci?
Eu le cumpar,fac doar un tort tiramisu maine,ca e si ziua sotului
O zi faina va doresc.....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bely spune:
Parca cineva ne serveste cu fresh de portocale?
giova ce face piciu, cum a reactionat cand va vazut?![]()
inutsa Sarbatori fericite si voua si anul care vine sa fie de 2011 ori mai bun
moniland sa porti sanatoasa si iubita rochita, asteptam pozici.
pooh cred ca tare dulce a fost Timea cand se ruga pt papusa
, doamne cat de dulci pot fi cand sunt mici![]()
off voi in febra cumparaturilor, eu am scapt de asta dar sunt suparata pt ca maine voi lucra normal pana la 16:30
, asta e, voi avea liber pe 31, patronii ne-au dat la ales 24 si 31, trebuie sa impartim intre colegi. In seara asta am de facut o prajitura,sarmale si sa vad ce mai apuc sa fac, pt ca maine imi va ramane doar sa fac baie si sa ma pregatesc pt cina
adrianafedorca spune:
pooh ce dulce e Timeea, i-ati luat papusa?
eu cozonaci de obicei cumparam dar anul asta n-am avut ce face si am zis ca fac eu si tare-mi pare rau, prajituri nu fac ca nu mai am cand poate de revelion
lucialu ti-as trimite eu niste port daca as putea sau direct suc, noi luam cu lazile fructe, o lada de mere ,o lada de portocale , eu beau zilnic juma de litru de suc de portocale si mere dimineata in loc de cafea
eu azi am zi de curatenie si am o leneeeee
azi au venit ai mei yupyyy as sta in pat toata ziua si nu as face nimic , daca nu avema musafiri de Craciun chiar asta aveam de gand sa stau in pijama toata ziua in pat sa ma uit la seriale
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Adriana,sigur ca am cumparat papusa.....Interesant e ca initial ea isi doarea doar o papusa gen bebe,si noi am cumparat-o pe asta mult ravnita,iar dupa cateva zile a vazut-o la televizor si de atunci dragostea asta mare
.......Nasol ar fi sa-i fi cumparat alta papusa iar ea sa viseze la acesta
Cezar ce primeste?Cum stai cu kg?De cand mananci doar mancare vegetariana/raw,nu s-au topit si kilogramele?Ehei,visez si eu la cateva zile de lenevit in pijama,balotat sarmale,baut niste vin si vazut muuuuulte seriale
(acum ma uit la Brothers and Sisters,mai am cateva episoade)Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Bely,e bine sa ai liber si asa,pe 31....
Oricum,daca ai fi stat maine acasa,pana la ora 16.30 doar lucrai![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ayda_m spune:
Buna fetelor!
Greu mai intru si eu sa scriu...dar Andreea cum ma vede la calc nu ma lasa deloc...si cand doarme incerc si eu sa ma odihnesc, dc doarme si bebe..![]()
Andreea vorbeste non stop, deja spune o groaza de cuvinte, chiar ne intelegem, i-a cumparat tasu' acum vreo 2 luni niste carti cu animale(din padure, de la ferma, salbatice)..pe toate le stie si le si imita...am incercat sa scriu cat decat un "mic dictionar" sa avem amintire pt cand va fi mare si sa ne amuzam, dc vreti sa ne cititi aici http://minunile-noastre.blogspot.com/2010/12/despre-andreea.html
Bebe Radu e cumintel, nu am avut colici...inca putin si facem 3 lunite. Deja e baiat mare
, papa numai tzitzi, altceva nu vrea, nici macar suzeta. Avem cam 6600 gr si vreo 61 cm...noaptea se trezeste cam de 2 ori..am facut progrese.
Am sa incerc sa mai pun poze dupa Craciun, cand venim de la ai mei.
Acum ma apuc de bagaje ca maine plecam.
Fetele, va doresc un Craciun Fericit
alaturi de familie si cei dragi!!
Va pupam cu drag!!
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
PatriciaArdeleanu spune:
spor la treburi
cum stati cu pregatirile? eu singura cu copiii acasa, dar am reusit sa fac cite ceva, ne descurcam.
Pooh, ce dragut! care papusa, interactiva Maria? asta o avem si noi (nici nu am retinut daca e nenuco
)
si noi numaram clipele.
va urez in continuare spor la treaba, cozononaci si impodobit bradutii.
tanimi spune:
Dragi mamici si zmeurici
Sa aveti un Craciun linistit, fericit si sa fie aproape de voi toti cei dragi, sanatosi si veseli!
Sarbatori fericite!
Giova spune:
dragelor!
Am ajuns ieri...si pana mi-am dat eu cizmele jos, edi a profitat de marco si tati. bine, primordial a fost Marco...atata l-a studiat, iubit, imbratisat, pupat...doamne ce dor i-a fost de el. pe urma a mers la tati in brate si de la el la mine.
cum ne vede ca iesim din casa si pe el il lasam acolo, plange...dragul meu....
Lui Edi i-a mers bine in Alba, azi l-am cantarit...11,8 kg
, l-am simtit si eu cand l-am luat in brate.
Noi suntem necajiti...azi ne-a aranjat un vecin masina...s-a bagat in ea, oglinda sparta, si e cam zgariata pe partea stanga....maine merge Clau cu asig. lui...dar nu cred ca rezolva zgarieturile alea....
.
ma pun sa va citesc, asa rapid, dupa care ma bag la un dush. sper sa ajung sa ma si vopsesc maine, daca nu...dupa craciun.
Inutsa sarbatori fericite si voua si distractie placuta in familie.
Lucialu asa e cu firele, cresc sub piele, dar mie nu asa de multe. ceara e sfanta, dar sunt tare comoda si mai e si dureroasa.
Anemona drum bun si Craciun fericit departe de casa.
Monilandp ma bucur ca te-a ajutat elena si ai rochita. e nebunie prin oras acum...nu e de iesit.
Adriana ma bucur pt. voi...nici eu nu sunt fan carne, mananc rar, dar parca nu pot renunta la ea. edi nu e prea fan, dar nici nu insist.
Lucialu, Adriana, Pooh ati iesit in nebunia din oras? si eu mai am de luat ceva subti maine, dar nu ma inghesui in Kauflandul din Alba ca mor incet...
Pooh eu am facut o praji, in rest,,,face mamam in noaptea asta. Bunica a facut cozonaci...asa ca voi sta bine cu kg dupa aceste sarbatori.
tare dulce e Timeea, eu cred ca o va primi.
Bely lasa, bine ca esti libera de anul nou...cam peste tot se lucreaza in ajun pana la o anumita ora. si la noi a devenit asta un obicei.
Ayda ma bucur ca ati scapat de colici. super ca Andreea e mare vorbareata. ai blog? sper sa reusesc dupa sarbatori sa citesc. in alba mai greu cu netul.
Maine am iar o zi lunga, sper sa ajung sa ma si vopsesc, asa ca va urez de pe acum:
CRACIUN FERICIT!
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-12-21/13:13:42
si sa primiti cadouri frumoase.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi