Zmeurici de iulie-august 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

pooh, uite www.naturaplant.ro/produse/2098/Extract_din_muguri_de_Coacaz_Negru" target="_blank">asta, o sa ii dau 15 pic. dimineata pe nemancate, macar o luna. Amestec cu apa, daca nu vrea ii pun cu vreun suc natural.
nani acu, mai intru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

MARCO! Sa cresti mare si sa ii bucuri pe ai tai! Giova ai o familie foarte frumoasa, am vazut pozele, ai fost foarte eleganta!Da, da, da si ciorapul fin, glezna subtire, asa cum trebuie . Sa va traiasca sarbatoritul!

Aaaaa...e cineva care nu a facut tiramisu de sarbatori???

Motana multumesc si eu pentru precizari, o sa iau si eu extract de mugur de coacaz negru pentru Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Eu! L-a cumparat sotul gata facut, mi-a ajuns cate am gatit.
La Multi Ani, Marco, sa fii sanatos si cuminte!
Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Neata!
Atunci e cineva care nu a avut tiramisu pe masa sau in burtica de sarbatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza!!
La multi ani Marco, sa cresti mare si sanatos!!
Corinna1982 eu nu am avut tiramisu nici pe masa nici in burtica de sarbatori, mi-a fost frica sa pap ca nu mai dormea radu de la cafea

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani fetelor! Va doresc un an nou plin de sanatate si realizari.

Corina eu nu am facut si nu am avut tiramisu pe masa. Eu am facut o negresa.

Giova sa iti traiasca baiatul cel mare sa fie sanatos si norocos in viata

Lucialu imi pare rau ca aveti probleme cu dintisorii. Sper sa se rezolve totul.

Noi suntem bine. Am sarbatorit acasa in familie si a fost frumos si linistit. Ana e acum putin mucioasa. Sper sa nu se agraveze.

Va pupam

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elenada, multumesc!Ssi sanatate micutei!
Corina, tu ce faci, te torturezi? ti-e pohta de praji, recunoaste!
Ayda, tric...poti face tiramisu cu cafea decofeinizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Marco La multi ani, sa cresti mare,sanatos si sa-ti bucuri parintii
corinna eu n-am mancat tiramisu si nici pe masa n-am avut
elenada sanatate multa fetitei
Ma paste si pe mine o raceala de toata frumusetea, dureri de cap,corp si gatul sec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Marco sa fii sanatos si norocos si sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa.

Nici eu nu am avut tiramisu..dar as fi mancat.

Eu tot cu raceala insa parca ma simt mai bine, Evei, slava Domnului, nu i-am dat (inca) si sper nici sa nu faca. Stau cu masca si abia respir prin ea dar decat sa stranut sau sa ma apuc sa pupacesc fata cu raceala asta mai bine asa...

Eva doarme acum dupa un castronel de ciorbita de vitel si un pic de aer curat de afara. Parca parca mananca mai bine (ptiu! sa nu o deochi ). De mancarica iar habar nu am ce sa ii mai fac, aseara a avut spanac+ou azi cred ca ii fac chiftelute de pui la cuptor si un piure ceva sau brocolli la steamer..sunt in ceata.

Ar cam trebui sa merg la cumparaturi de mancarica caci a inceput sa cam bata vantul in frigider si la piata pe gerul asta cam greu sa ma duc.Caci cu caruciorul e mai complicat pe zapada si mocirla, sania nu mai merge zapada e pe ici pe colo asa ca o iau in sling insa sa mai car si sacose si slingul ma rupe toata. Tatonez sa imi iau un mei-tai sa vedem..cred ca imi lasa bratele si mai libere ca slingul.

Pup ma duc sa spal vasele de la pranz si poate sa citesc un rand din cartea nou inceputa, sau poate si eu...vise...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Hello din nou.
Marcooo LA MULTI ANI, Giva, sa fiti iubiti si impliniti, va pupam!

Alinutza, voi ati incercat coacazele alea sau numai recomandarea a fost? Eu i-am dat azi dimineata, cu un pic de apa, le-a luat ca ii place tare sa bea cu seringa de medicamente.
Sa stii ca si Daris baga vreo 3 biberoane pe noape, numai ca ale ei is la o mana distanta si nu tre' sa incalzesc laptele deci ma scot eu, dar tot haleste noaptea. Bv pt copil extra inteligent.

Daris s-a bagat la bomboane de pom anul asta, ce frumos facea, caci stia ca nu are voie, niste scheme cu ochii peste cap si mieroasa, stie cum sa te cumpere. Eu mai degraba las sa incalce anumite chestii decat sa ii iau din mana, fireste, nu ii dau dinadins chestii nepermise. Dar daca se intampla, mai degraba primeaza sa nu o frustrez decat sa manance ceva aiurea.
Hai ca acu vreau si eu tiramisu din cauza voastra

blanca e nasol si cu bagaje si cupil carat pe tine, am probat eu. Si da, e mai simplu cu mai taiul decat cu slingul, ca si asa cu gecile astea e tambalau mare, la mine e prima data cand experimentez asa mare chin, caci anul trecut nu era nevoie de mare infofoleala. Vezi ca mai e o scula marfa tare, ii zice Manduca, e scumpa, dar f. fain si comoda, ca un purtator de asta clasic numai ca sta bine si corect bb in ea.

Fetelor, voi va faceti toate vegetariene? Ce va motiveaza asa tare?

sara amira, cum e cu intarcatul?

pogos si lucilau eu la alaptatul in pat o pun pe Dari asa pe bratz, mai sus un pic si se mai duce si ea spre san, asa ca stau mai pe spate, ca pe o parte ma apuca damblalele, tot cu durerea de spate eram si eu. Si cand sa traga din celalalt san se catara ea pe mine si eu stau cu spatele intins, drept, dupa ce termina se lasa ea si apoi o pun la loc.

Mergi la inceput