Rinita alergica si sarcina
Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi. Am o rinita alergica, care inainte se sarcina se mainfesta mai violent din cand in cand si o rezolvam cu cate un Claritine. De cand am ramas insarcinata parca e mai rau, iar de cateva zile e de-a dreptul groaznic. Nasul imi e foarte congestionat, curge tot timpul si nu pot respira decat cu gura deschisa, stranut intr-o veselie, ma ustura narile de la atata suflat....Pana ajung la medic mai sunt cateva zile, va rog dati-mi si mie un sfat daca ati mai trecut prin asta, ca deja nu mai pot. De la farmacie mi s-a dat FitoNasal solutie uleioasa, pe prospect nu scrie absolut nimic despre sarcina. AM vazut ca ar contine ulei de menta si eucalipt iar pe internet am gasit ca uleiurile esentiale sunt contraindicate in sarcina. Deci, il pot folosi sau nu?
DPN 20 apr 2011Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
Raspunsuri
goldi spune:
Poti folosi remedii homeopate. La farmacie gasesti rhinallergy , f bun .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
lisssa_ana spune:
si eu lovita de rinita cand am fost gravida cu Ana. nu puteam respira noaptea,sforaiam de ma auza tot blocul
,a trecut cand am nascut.
eu eram afectata mai mult noaptea,asa ca:dormeam cu mai multe perini plus punem pastile cu mentol in prinza la noi in dormitor. Daca a ajutat sau nu...nu stiu,oricum a trecut... .
sanatate multa
Mama de Ana si
11+
r_ocsy spune:
Eu am folosit doar spray-uri cu apa de mare ... dar recunosc, nu aveam o alergie asa puternica cum o descrii tu !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
ralucutza77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana si eu lovita de rinita cand am fost gravida cu Ana. nu puteam respira noaptea,sforaiam de ma auza tot blocul eu eram afectata mai mult noaptea,asa ca:dormeam cu mai multe perini plus punem pastile cu mentol in prinza la noi in dormitor. Daca a ajutat sau nu...nu stiu,oricum a trecut... . sanatate multa Mama de Ana si 11+ |
Cu apa de mare am tot incercat dar nu vad nici un efect.
DPN 20 apr 2011Poze:http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#