Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
pisucmic spune:
Andreea draga
Mersi mult pentru raspuns , si eu cam aceleasi lucruri le stiam - sunt curioasa ce afli la Biogenis fiindca si despre ei citisem. Ei stocheaza in Bucuresti? Parca am vazut ca in Romania sau Polonia.
Ma tot gandesc ca in tara asta daca e o pana de curent sau o defectiune tehnica, nimeni nu plateste, nimeni nu e vinovat (exagerez poate, dar asta e senzatia generala...). De aceea ma gandeam la o firma cu stocare in strainatate.
Si eu stiu ca e mai bine celule stem decat sange integral (unii prezinta ca un plus ca le stocheaza pe amandoua).
Mai are cineva cunostinte si detalii despre bancile de celule stem? O sa caut sa vad daca exista topic.
Pupaturi!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas
cami_antonia spune:
offfffffffffffff
mandreeac
daca ai sti cat vreau
dar barbatu meu vine numa seara tarziu acasa
ca umbla cu Craciunul
si eu cu fata bolnavioara
inca nu am avut chef sa imi fac poze
cred ca voi face de Craciun
cand ne mai eliberam
si sa le descarce el in calc ca nu stiu
si apoi le trimit cuiva
nu mint
pe cuvant de pionier
ca o sa fac cateva
stiu ca promit de mult
da e super full sotul
abia il prind
ahahahaha
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
scrish spune:
noi cred ca o sa recoltam celule stem cu cei de la stem sure, mi se par foarte de incredere. bine, sunt 90% decisa, vreau sa vb si cu doctorita mea ca am inteles ca euroclinic are parteneriat cu coord blood si daca vii cu alta companie de stem percep o taxa de recoltare, vreau sa vad cat e de mare...si apoi cei de la coord blood acopera cheltuilelile in caz ca ai nevoie sa folosesti celulele, parca dau 100.000 de euro, nu mai stiu sigur. sunt asa in ceata si cu asta...
s 25, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish noi cred ca o sa recoltam celule stem cu cei de la stem sure, mi se par foarte de incredere. bine, sunt 90% decisa, vreau sa vb si cu doctorita mea ca am inteles ca euroclinic are parteneriat cu coord blood si daca vii cu alta companie de stem percep o taxa de recoltare, vreau sa vad cat e de mare...si apoi cei de la coord blood acopera cheltuilelile in caz ca ai nevoie sa folosesti celulele, parca dau 100.000 de euro, nu mai stiu sigur. sunt asa in ceata si cu asta... s 25, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Eu tind spre Cordblood datorita garantiei oferite, dar clinica unde nasc are parteneriat cu Stem Sure...deci probabil ca voi alege Stem Sure, ofera si 10% daca nasti la Clinica Eva.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
cami_antonia spune:
noi recoltam cu cei de la biogenis
pt ca acolo avem si pe cele ale antoniei
si poate ne ofera o reducere
amanunte prea multe nu stiu
dar imi doresc sa nu avem nevoie niciodata de ele
chiar daca acum le platesc
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui cami_antonia noi recoltam cu cei de la biogenis pt ca acolo avem si pe cele ale antoniei si poate ne ofera o reducere amanunte prea multe nu stiu dar imi doresc sa nu avem nevoie niciodata de ele chiar daca acum le platesc de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA |
Cami dar tu de ce mai recoltezi? Eu stiam ca sunt compatibile celulele intre frati.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
madutza spune:
Hello,
am aflat si noi ca no3 o sa fie baietel...va rog sa actualizati listuta
multumesc
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 16.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
mandreeac spune:
Pisuc daca gasesti vreun topic legat de celule stem sa pui linkul si aici, te rog. Eu cum aflu ceva despre Biogenis, iti trimit un pm, legat de ce mi-au spus. Ce stiu despre ei, si asta ma incanta f mult, e ca au reusite in transplaturile de celule stem si asigura transportul lor oriunde in lume.Acum sa dea Domnul sa nu avem nevoie niciodata de ele.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei
mandreeac spune:
citat din mesajul lui madutza Hello, am aflat si noi ca no3 o sa fie baietel...va rog sa actualizati listuta multumesc SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 16.04.2011) http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
Felicitari!!!!! Sa fie sanatos si sa stea la mami in burtica pana la termen. Te asteptam mai des pe aici!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei