Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
alina.n spune:
mandreeac ,yasmi multumesc pentru grija, sa zicem ca am avut o pasa mai proasta,acum sunt ok
cu durerile de oase sunt normale mai ales acum cand ne indreptam spre final caci ele se dilata pt a face loc lui bb
deea asa este se apropie nasterea ,eu sper ca bb sa stea cat mai mult la mami in burtica as prefera sa ajung si cu el la 39sapt
lalely07 felicitari pentru bebe bine, asa avea si al meu la eco morfo
cami cum mai este antonia?
madutza_bra de unde iei tu cozonacii??Mie imi plac cei cu umplutura multa de cacao dar nu am gasit .
strumf unde esti?
Am facut si noi bradul, vineri plecam la parintii mei sa facem cu ei Craciunul,abia astept
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
madalina_m spune:
Buna fetelor! Vreau sa va transmit din partea lui djlaura, care nu a mai intrat de mult pe forum, ca e bine, sanatoasa, dar nu are internet. O sa intre cat de curand sa recupereze.
O zi minunata in continuare!
34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bb_yasmi spune:
simo, multa sanatate la baietel.
mada eu nu mananc soric, slanine, etc. doar de la praji daca e
alina.n, ma bucur ca esti bine acum.
deea , felicitari pt intrarea in luna a7-a!!!! ...trece tmpul!!!
roxy si eu m-am trezit cu multeee pofte azi :)) dupa 2 zile de nemancate :)))
sunt fericita ca azi am primit acest leagan: http://www.kiddy.ro/23-leagan-fisher-price-3-in-1-swing-n-rocker.html imi doream tareee mult unul pt bebe....dar nu as fi dat atatia bani pe el. acum s a rezolvat!!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
cami_antonia spune:
simona sanatate lui matei
ce fel tuseste expectorant?
ca daca e sec e ok daca e expectoranta trebe mers sa fie ascultat la plamani
cel putin eu asa fac
asa mi s-a zis
offfffffffff
noi iar cu antibioticcccccc
nu mai luasem de multa vreme
ai ajuns sa te spovedesti si sa te impartasesti?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
alina.n spune:
frumos leaganul yasmi si noi avem unul dar e de la primii pasi insa e ok
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
cami_antonia spune:
yasmi ce super eeeeeeeeeeeee
si noi avem unul
da nu se face in mai mulre feluri ca al vostru
e de la chico
sa il stapaneasca bebe fericit
sii cel care l-a oferit sa ii ajute Dumnezeu
ca e marinimos
irinuca05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2008 cami - eu am fost ieri la eco, dar la spital , iar pe data de 29 dec am programare la dr Pop (cica este ff bun, de la el a invatat Iosup meserie). Vedem... Ieri la spital mi-a zis acelasi lucru, colul tot intre 2,5 si maxim 3, contractii si fara efort, fara sex.. Dr mi-a dat concediu medical pana la sf anului, dupa care merg la munca.. "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +29 (Matei19:26) |
speranta dar de ce te mai intorci la serviciu de anul viitor? Eu stiu ca poti intra in prenatal de la 28sapt si tu esti acum in 29 sapt. (asa scrie in OUG 158/2005)
23+
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Yasmi acum am vazut si eu pozele, sunt foarte frumoase! Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei |
tu cand mai pui pozici cu burticu'???
AMR 9 sapt!!!!!!!!
cami_antonia spune:
irinuca eu stiu ca parca de la 32-33 de sapt se poate lua prenatalul
alina.n da tu de ce ai fost suparata? sau fara chef?
am scapat eu ceva? ti-a fost rau?
bb_yasmi spune:
cami, alina.n intr-adevar e superrrrr!!! eu nu as fi dat atatia banuti pe el indiferent ce face.... oare daca scrie ca poate fi folosita si ca balansoar pana la 18 kg o pot lasa pe iasmi sa stea in el?? are 17,5 kg iasmi.
AMR 9 sapt!!!!!!!!