Buburuze de Ian-feb2011 - HAI ZUMZU !(147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adri

astept sa se duca al meu dupa niste carnaciori si fac si eu

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

bUNA DIMI
multumim de cafea s masa

Andri;ciudat meniu...cum le-ai putu amesteca
Ceai de zahar ars pt gat sau supt zaharul ars ...gargarA CU APA SARATA`

Patricia;lasa ca nu-i mic bebe...mai creste pana in 29...apoi cat de mare esti tu..ce vrei bebe de 4 kg?Sa te fcai bine

Shubulina;te-am trecut in condica

Bebelu!hai mai cu freza blonda!

Zumzu;bafta!!!!!!anunta-ne s pe noi cumva..daca te interneaza

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NEata!!!!!

Danina te asteptam cu vesti bune

Adri , Ziki pt cafeluta so papica

eu am avut o noapte groaznica m-a durut spatele si ma mai doare infiorator de tare. imi vine sa tai bucata aia si sa o scot. nu mi-am gasit nici o pozitie sa dorm...
si ca sa fie tacamu complet... paru nu a iesit deloc blond doar l-a deschis un pic. e un fel de n-ar mai fi

Abramburica ce faci? cum te simti? vine bb sau se lasa si el asteptat?

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 9 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Neatzaaa!! Eu nici bine n-am mancat ca m-au apucat arsurile Le urasc!!!!

Acusi plec la dr., dupa care am in plan sa trec prin mall sa iau niste aparatori de patut (desi tocmai am citit intr-o carte de dr. Spock ca nu prea-s indicate, ca au risc de sufocare, la fel si pernele, pilotele si jucariile de plus puse in patul bebelusulu) si sa caut... binenteles, bomboanele cu jeleu!

Apropo de epilat, eu am luat un aparat din ala de tuns/ras de dama cu baterii (ceva de genul, da' e alta firma: http://www.philips.ro/c/bikini-linie/17001/cat/), mi se pare foarte bun, nu m-am taiat deloc cu el, spre deosebire de lama. Oricum, taiat unghii si epilat pe picioare cu epilatorul am reusit, la dna pasa insa... jaleee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 148

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 9 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

offf..Bebelu draga blondu nu se face d-acasa..
de aceea trebe mers macar prima data la coafor
Eu numai suvite mi-am f odata si le-am ars de dadeam fuga rapid la urgenta de coafor..sa-mi salveze pletele?

Dj laura!!!Abramburika!!!!!!
ia treceti p aici

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

neata si de la noi; ieri am cam tras chiulul dar am fost cu sotul la Brasov sa faca revizia la masina si de cat sa raman singura o zi intrega mai bine m-am dus cu el;
ati avut spor la scris nu gluma ca de aseara ma tot chinui sa ajung la zi si abia azi am reusit; deci vreau si eu la coafor ca vad ca va faceti frumoase toate asa ca o sa fac o programare, iar in ceea ce priveste grabitul la venitul buburuzele pe lume eu una nu ma grabesc deloc, asa ca sper sa ma gasiti aici pana dupa jumatatea lunii ianuarie ;

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput