Buburuze de Ian-feb2011 - HAI ZUMZU !(147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

moammaaaaa cat ati scris....

gabiu merg la dr rusa

andri31, vesti bune cu bb, si cu banii coplata..., ma bucur

missmj imi pare rau ca dr ta e nesufe....asta e acum, mai avem putin...la urmatorul bb prospectezi mai bine piata inainte sa ramai la un dr, al meu pot sa i pun cate intrebari vreau...el nu vorbeste asa neintrebat....dar problema e ca uitam mereu...in fine

unghii la picioare....prietena mea, de restul...epilat si alte chestii se ocupa sotul. oricum ma stresez de fiecare data ca mi e teama sa nu ma taie da in fine....

tunde pooop, si sa ia masina buna

eu dorm si pe dreapta si pe stanga

gata nu mai stiu

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Hai ca mi-a bagat bebe mintile in cap, am iesit pe afara sa iau una alta si cum m-am urcat in masina, m-a pocnit de numa-numa pana mai devreme, ce-o fi zis, nebuna asta iar ma scoate-n frig?! las ca-ii dau eu! Asa ca..ar tb sa am grija ce-mi doresc!

Insa..nu va uit, m-ati lasat in plop cu bomboanele cu jeleu.. Beneee, va bateti joc de o femeie gravida ...ma duc eu maine prin magazin sa vad ce-oi gasi..nu ma las

VEzi ca sunt in hipermarketuri(cora, carrefour), au ambalaje cu niste ingerasi pe ele. Eu prefer nici sa nu ma gandesc ca Am zi ca nu mai cumpar ca nu o sa reziste in pom din cauza mea.

Laura

36+ cu AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Am cumparat si noi suzete la fel cu cea pe care o are bebe Patrick intr-o poza. Par foarte mici, dar am vazut ca lui Patrick ii acopera jumatate de fata. L-am chemat pe sot si l-am intrebat: stii tu suzetele alea pe care le-am luat? Care par destul de mici? Uite cum arata la un bebelus in gura! si i-am aratat poza. La care el: Aoleu, sa cautam unele mai mici ca o sa ii spuna lumea 'Fata de suzeta'!!!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Zumzu asa mi-au zis si mie alte mamici.dar am inteles k e valabil doar pt cezariana. nu si pt nasterea normala. sa nu ai oja p unghiile de la picioare. doar lac pot sa dai. la elias stiu sigur k asa e. k toate fetele care au nascut acolo si am vbcu ele mi-au zis asta.

am reusit sa pun vopseaua pe par

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Lorich Publicat la - 20/12/2010 : 21:14:20
--------------------------------------------------------------------------------
Pedichiura-daca se poate zice asa la defrisarea pe care am facut-o chiar azi - o fac punand un crac pe cada; e cam greu, dar n-am incredere in sot sa-mi taie unghiile.
Depilarea la duamna - metoda blind, apoi cu oglinda ma uit sa vad ce si cum a ramas, daca o faci des, firul e mic, se ia tot... mi-e imi place s amerg mereu facuta la controale si nici la nastere n-as fi vrut ajutor de la altcineva.

Si eu merg mereu fresh la control . L-am rugat pe al meu sot sa-mi dea o mana de ajutor la epilatul doamnei ,si a zis ca nu se atinge de "bijuteria" mea ,ai este frica sa nu ma taie.....de parca m-ar face cu securea

ALINA 32+ cu ALESSIA
Am intrat in 33 sapt si 2 zile
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu nu vreau bombo cu jeleu, eu vreau din alea gen fondanta inauntru si invelita in ciocolata. erau in cutii mari cu clopotei, braduti, betela. a mai vazut cineva din astea???

am luat unele, semanau cu astea de care zic, numai k sunt in punga.. si cand am ajuns aksa si le-am desfacut..sunt cu cafea

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Zumzu asa mi-au zis si mie alte mamici.dar am inteles k e valabil doar pt cezariana. nu si pt nasterea normala. sa nu ai oja p unghiile de la picioare. doar lac pot sa dai. la elias stiu sigur k asa e. k toate fetele care au nascut acolo si am vbcu ele mi-au zis asta.

am reusit sa pun vopseaua pe par

si cum oricand se poate ajunge la o cezariana..chiar si dc esti pe natural, mai bine o sa mi le sterg. Deci doar la picioare nu e voie

38s si 5 zile Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Carmen, poate ca dr ta a avut doar o zi mai proasta. Daca pana acum ai fost multumita de ea, nu e momentul sa iti schimbi parerea. E foarte important sa ai incredere in dr. Poate a avut o zi aglomerata si vroia sa ajunga acasa mai repede. O sa fie bine, o sa vezi!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ma duc sa fac curat prin baie ca a plecat instalatorul si e dezastru.
repede pana nu se intoarce sotul ca s-a dus dupa ceva mancare...si ma ia la rost dc ma prinde

38s si 5 zile Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

helooooooooo!..in sfarsit ne simtim si noi mai bine dupa pacatoasa de pneumonie si am reusit sa deschid calculatorul,..dar m-am intristat foarte tare cand am vazut ce a patit Fluturas..Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe..ca ai pentru ce..tot ce pot sa-ti spun din propria mea experienta este ca timpul nu vindeca dar amelioreaza..

Felicitari mada si adhnana, sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei..

si totusi ce s-a intamplat cu baietelul lui Fluturas?..eu inca nu am reusit sa recuperez tot

mami de Ariana (30.10.2005) si 32+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput