Buburuze de Ian-feb2011 - HAI ZUMZU !(147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen si pana p 5 ian nu te mai duci deloc??? pai mai e o groaza dc aveai mai putine sapt, intelegeam. dar deja ai 36. ai si tu grija. stai linistita la pat.

Adri felicitari pt bb grasun

Vasila imi pare rau k nu te simti bine. hai k mai e un pic si trec si starile astea

noi am mutat prin camera adica sotu cu socrela. si eu acu le-am luat usor usor la mana sa le pun la loc. de vreo 3 ore ma chinui la ele si nu le-am terminat. asa le-as lasa dc am avea unde sa dormim. oricum ma simt bine. si sper sa imi fie asa si la noapte si maine si pana pe 30

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetele mele dragi, Tunde am semnat condica, ce mai vorbariti?

Acum sa felicit pe mada, refacere usoara , laptic mult pentru -usorul de decembrie

Fluturas, imi pare fff rau , mi s-a facut rau cand am citit ce a patit copilasul tau ,eu ma rog in fiecare seara pentru toti copilasi care sunt in ceruri. Ingerasul vostru v-a veghea asupra surioarei lui si asupra lui mami si tati. Dumnezeu sa va intareasca.

Am vazut un printisor de mami Simo, iar bilutza mea a inceput sa faca tumbe.....cred ca s-a indragostit, asa ca daca nu ai pe cineva pe lista pentru nore...bilutza mea este disponibila.

Acum despre noi......avem contractii din ce in ce mai intense, intepaturi in col, dureri de burtica si o mica agitata.....cred ca vrea sa se dea cu sania ......ii dau eu, sa stea la caldura macar pana la sfarsitul lui ianuarie, ca de nu i-am promis ca o pap toata.

Gata ca m-am intins prea mult va pup si ne mai 'auzim'

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 30 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Mai, fetelor, lasati-o moale cu bomboanele cu jeleu, ca eu mi-am luat de alea cu ciocolata si nu mai pup altele!...Am si eu un thing cu jeleul!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+

Mergi la inceput

mai fetelor..vreti cumva sa facem schimb??? cele care nasc in ian sa nasca in feb si invers???? ca vad k va cam grabiti. ce faceti de aveti contractii si nu va e bine???

Alinushali ai grija de tine

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

RAlu incerc sa am grija cat mai mult de mine, dar tu , de ce pleci mereu de acasa?

bbnoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

adhnana, felicitari si sanatate multa, draguta soacra cu 3 nurori

shines, cum se numeste pediatra ta? eu stau pe dristorului (aproape adicatelea)

missmj sa treaca supararea; poti sa iti faci tu o programare la o echo dc vrei sa te linistesti cu buburuzul

andri31, felicitari pt vestile bune!

apropo de dormit, eu dorm DOAR pe stanga, ma trezesc in jur de ora 5 amortita ca vai de mine (brat, popou, picior pe toata partea stanga adica), noroc ca nu mai merg la serviciu; vaz ca voi mai aveti o noapte mai grea, una mai usoara, sper ca dupa ce imi mai revin cu somnul sa dorm si io mai bine; nu de alta, da' n-am avut pana acu' cearcane si deja parca se instaleaza...

maine si eu la coafor si apoi la doctor (in ordinea asta, evident , sper sa 'culeg' si vesti bune, ca oricum ma duc cu un streptococ B de la analize.

va pup, ma duc in pat ca de 2 ore stau tzeapana in scaun sa recuperez ce ati scrie (ce naspa e fara laptop - imi e si mai greu sa intru pe forum, acu va inteleg pe cele care n-aveti mobilitate cu calc)

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

RAlu incerc sa am grija cat mai mult de mine, dar tu , de ce pleci mereu de acasa?

bbnoi

pai da...dar la mine nu mai e probl dc ma ia nascutu.maine intram in s39
tu mai ai de stat. inca e prea dvrm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:

bbnoi

Eu stiu ca te pregatesti de marea intalnire , dar stai mami acasa la caldurica , nu plecata mereu pe drumuri

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 31 s
bbnoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

De care bomboane cu jeleu ati luat? Vreauuuu...vreaaaau.....jeleul e pasiunea mea, pot sa mananc pana lesin. Deci, de care bomboane? Acusi ies din casa si direct dupa ele ma duc

Zumzu, vad ca ai 38-39s ca si mine..spune-mi te rog cat de des misca bebe la tine? La mine si ieri si azi a fost cam cumintel oare sa ma ingrijorez? Oricum maine ajung la medic..insa cam stau cu stress, pana sambata ma pocnea destul de bine...

greu de zis, sunt zile si zile sincer. si eu am zile in care ma ingrijorez, mi se pare ca nu e f activ. Adevarul e ca nu prea mai loveste, rar sa ma simt ca da cu piciorul, doar "vieria o pauzaste" cum am citit pe undeva...isi misca fundulezul de colo colo. cand iti faci griji poti sa incerci sa bei o cana cu lapte si dupa sa stai linistita in pat o ora (sau un fresh de portocole..ceva dulce)

38s si 5 zile Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:

bbnoi

Eu stiu ca te pregatesti de marea intalnire , dar stai mami acasa la caldurica , nu plecata mereu pe drumuri

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 31 s
bbnoi

gata nu am mai plecat. ieri in casa, azi in casa..maine in casa, miercuri in casa..si uite asa pana pe 27-28 cand merg la ultimu control
dar mi-am facut de lucru in casa

Mergi la inceput