Mamici de Constanta - capitol de sarbatoare! 136
Raspunsuri - Pagina 9
diana2242 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 diana, nu mai folositi batista? Sufla nasul singur? Ca aspiararea mucilor este cea mai importanta, este de baza...de aceea te intreb. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Poze Mos Craciun DC bazar umanitar |
da sufla nasul singurel dar nu are acum ce sufla acum ca este cam lichid si curge singur.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
roxanaz spune:
citat din mesajul lui diana2242 da sufla nasul singurel |
moamaaaa!! Diana zi maica si mie ce ponturi ai ca eu am ajuns la capatul rabdarii cu suflatul nasului. si nu am vazut copil sub 3 ani care sa sufle chiar eficient nasul... adica sa si scoata ceva.
lulu77 spune:
diana, ce sa zic...FELICITARI ptr Rares...ca sufla nasul singur si ca nu mai ai nevoie de batista bebelusului.eu una ma declar absolut dependenta de ea, si fara ea nu stiu ce as face.
apropo, se mai gaseste pe undeva prin farmacii? ca noi dintr-un furtun si 4 capete am ramas cu un capat, pe care il pastrez cu sfintenie...unul a "murit" in vasul de toaleta acum 2 zile..adik aruncat de Luca si tras apa...si m-a chemat sa imi arate grozavia iar altele 2..cine stie ce viata au avut si alea.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui roxanaz fervex sau coldrex junior doar peste 6 ani!!! pana atunci doar paracetamol simplu, picaturele in nas, eventual batista bebelusului si atat. sanatate!! |
Multumesc ...e bine de stiut
Batista bebelusului e sfanta la mine in casa fara nu stiu cum m-as descurca cu cel putin.Bogdi(a dat DD si ..)reuseste sa sufle nasul (de cca jumatate an).
Alina cand am luat eu pt fata farmacista mi-a spus ca se aduce pe comanda daca nu o au pe stoc.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Buna fetelor.
Mi-au placut pozele,ma apucasem sa scriu un mesaj,cred ca n-am mai apucat sa-l si trimit.Imi pare rau ca nu am ajuns,sunt verde de invidie,dar asta este..Ma bucur pt voi si-mi pare rau pt mine si David..
Eu tot lesinata,ceva mai bine k azi nu am mai varsat,probabil nici nu mai am ce,ca eu n-am mancat mare lucru de duminica..pufuleti,bake rolls,prostii..Luni seara m-a pus omu sa mananc si am dat tot afara..groaznic..Dureri de toate cele..frisoane,ameteli,ce mai tot tacamul..
Parca sunt ceva mai bine acum,parca,ca nu-s prea sigura,ca m-au luat durerile de stomac si altele,ca deh..pastilele pe stomacul gol nu prea merg.
Diana,sanatate multa,multa si felicitari lui Rares ca sufla nasul..Eh,vise,vise si la mine.
Lulu,au batista la sensiblu,aici la spital,am vazut-o acum cateva zile(edit: sa precizez ca parca sapt trecuta am vazut-o cand m-am dus eu sa-i cumpar lui David ce avea nevoie) si daca nu e acolo,la Dom mereu au de toate,cu diferenta ca sunt si mai scumpe decat in rest.
Dodo,sanatate multa si tie..hai,revino-ti si apuca-te de sarmale.:)))
Eu nici cumparaturile nu am apucat sa le fac,de fapt nu am fost in stare sa fac nici lista,barbata-miu ocupat cu munca..eu lesinata acasa..Sper sa se duca diseara sa ia una alta,desi am inteles ca e nebunie peste tot si-s cozi interminabile.Si nici de gatit nu gatesc mare lucru,ca eu gatesc cand doarme David si nu am cum sa stau toata ziua in bucatarie si sa-l las de capul lui ..Vom vedea..momentan sa am eu una alta prin casa,ca vad eu si ce gatesc.Am citit ca zicea cineva de piftii..vin si eu cu caserola
Va pup si va doresc toate cele bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Sanatate tuturor, mari si mici!
Noi am dus ieri fetele la socrii, si mi-au spus ca amandoua sunt mucioase, le-am bata pe nurofen preventiv, nu de lata dar sa nu le faca vreo bucurie bunicilor, iar maine le ducem la medic. Eu tind sa cred ca este un pui de viroza.
va doresc numai bine!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
diana2242 spune:
mai Rares isi sufla nasul in joaca aveam un joc cu strambaturi si asa a invatat sa sufle,cand ii duc un servetel la nas incepe si sufla fie ca are sau nu ceva.acum Lulu ce inseamna cateva doze de Natrium Muriaticum?cum i le dau tot dizolvate in apa si ne atinse?sau i le dau in gurita direct?cate bilute la cat timp?Mai nou nici nu mananca nimic azi a mancat un sodou adica 250 ml lapte cu un galbenus si miere jumatate de felie de paine doar miez si acum vre-o 5 lingurite de ciorbita rosu in gat nu il vad dar merg dimineata la doc de fam de fapt la 2 cand are program.
Va pupam.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
lulu77 spune:
buna seara,
acum am fost anuntata, din pacate cu intarziere, ca a aparut si articolul in ziar, ZiuadeConstanta, despre evenimentul de luni.
va las un link http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/umanitar/mos-craciun-a-venit-la-mihaita-si-la-bogdan-81210.html , si ptr cine mai are posibilitatea sa cumpere ziarul.....o poate face.
diana, cateva doze..cate vrei, de 5-6 ori/zi.bilutele diluate in putina apa neatinse de nimik, 30 minute inainte si 30 minute dupa nu se mananca/bea nimik.o doza inseamna 3 granule.parerea mea..foloseste cat de mult poti batista bebelusului.el clar nu are puterea sa sufle tot ce ar trebui.la aspirat este mult mai sigur.
racitura deja am terminat-o, a fiert rapid, am si pus portiile, astept sa se raceasca.am pus la marinat pentru 3 zile si muschiulet file, sa fac muschi file mezel.
maine este randul sarmalelor si a cozonacilor....dupa ce vin de la munca.
fiquelle ce este cu voi? nu ati venit nici luni, nu avem nici un semn de la voi?sper sa nu fiti bolnavi.
007 ai terminat treburilii?
dodo, mai esti lata?
ontinca, sanatate. sa scapati rapid, sa fie un virus "firav".
va pupicesc pe toate.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
dandusa spune:
baiii ce de pozeee frumoaseee,numa una si una.voi,gramada ati dat calitatea asta,pozelor!atatea mamici cu suflet mare,atata bucurie si emotie.asta se vede in poze
mi-a placut mult de mosu',nuuu in sensul ala,ci costumatia lui.era un mos cu adevarat,costumul ala de calitate adadea super.Mihaita a fost dementiallll,cat de serios tragea el de mustata mosului
una peste alta,pe cand urmatorul eveniment?
multa sanatate puisorilor bolnaviori!
lulu77 spune:
dandusule, urmatorul eveniment de Revelion.
Glumesc.....dar eu stiu cand...cand doresc inimoasele, cand vii si tu in Cta.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar