Mamici de Constanta - capitol de sarbatoare! 136

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

diana, sania este absolut exceptionala, f usoara , are centuri de siguranta. A luat-o sotul meu din oras, de la un tip care importa saniutze ptr diverse magazine. Nu are magazin de prezentare/ vanzare, ptr ca vinde numai engros sau la cunostinte. a costat 120 lei.daca vrei...imi spui.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

cred ca vreau dar te anunt dupa ce vb cu mosul de la mama ca de acolo vine mosul cu sanie.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Lulu.. ce poze SUPERRRR... cum a facut Dodo sa le copieze? pot copia si eu?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Da ,daca ai cont picasa dai clik dreapta la mouse(pe fotografia ce o vrei) apoi "salveaza as" unde vrei tu la tine in PC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

Da ,daca ai cont picasa dai clik dreapta la mouse(pe fotografia ce o vrei) apoi "salveaza as" unde vrei tu la tine in PC

Dumnezeu imposibilul!

Eu nu am cont pe picasa si tot cu save as am copiat, din toate albumele se pot copia astfel pozele dorite.

Lulu a fost super ideea cu fotograful profesionist pozele sunt super si multe, a avut de alergat omul nu gluma la cati copii au fost.

va doresc o seara linistita, eu ma apuc de treba, am de calcat...fara numar

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata!
va pupacesc apasat si fug la trebi,nu inainte de a va lasa !

larisel,multumim pt donatia ta!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Chiar, hai la treaba Miha, ca vine Craciunul!
Cafea placuta, gustoasa va doresc!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

o cafa si de la mine...si o colinda

Aruncati cu chef de munca si pe la mine....dar nu prea mult

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata mamici inimoase... Multumesc de cafea!

Ce va pasa voua, stati acasa, va puteti ocupa de pregatiri... va invidiez... dar nu cu rautate ca eu stau in fund la birou... da voi frecati podele
Intru si eu sa salvez pozicile, dupa instructiunile primite.

Azi avem serbare cu Mosu si la munca... copii mei au plecat cu tata sa se plimbe cu trenul ca ei nu au fost dusi cu trenul si atat isi doreau, ca tata (fiind pensionar si avand bilete gratuite) s-a decis sa-i duca pana la Cernavoda si inapoi. Erau asa incantati dimineata, facand cu mana din tren..

Sper din tot sufletelul ca azi sa vina proprietarii casei (dupa indelungi telefoane si rugaminti) la banca cu actele sa le depunem... oricum extras de carte funciara au vechi si tre sa scoata, dar macar cu restul sa vina, ca deja am ajuns sa credem ca nu-s hotarati sa o dea... Doamne ajuta!

In rest... sa treaca ziua mai repede V-am pupat si ne mai auzim pe parcurs

Mergi la inceput

offffffffffff cu cheful asta cam greu si la mine as mai avea unele nici retusuri pana plecam la mama ca de gatit eu voi gati dupa Craciun si vb f serios in prima zi la mama la Tulcea,a doua zi la nasi a treia masa in familie sa socrii asa ca eu dc sa fac mancare?o sa fac pt revelion pt ca plecam la munte si ne luam de acasa ce se poate asa ca nu mai scap dar pana atunci mai stau putin,aseara am desenat usile si geamurile cu spray din ala de zapada si cu figurine as mai avea un aragaz si o hota de curatat dar le fac pana la 2 cand vine soacra sa stea cu Rares pt ca ma inventariaza sigur si nu vreau sa ii dau satisfactie.V-am pupat

Mergi la inceput

Citat:

Neata mamici inimoase... Multumesc de cafea!

Ce va pasa voua, stati acasa, va puteti ocupa de pregatiri... va invidiez... dar nu cu rautate ca eu stau in fund la birou... da voi frecati podele
Intru si eu sa salvez pozicile, dupa instructiunile primite.

Azi avem serbare cu Mosu si la munca... copii mei au plecat cu tata sa se plimbe cu trenul ca ei nu au fost dusi cu trenul si atat isi doreau, ca tata (fiind pensionar si avand bilete gratuite) s-a decis sa-i duca pana la Cernavoda si inapoi. Erau asa incantati dimineata, facand cu mana din tren..

Sper din tot sufletelul ca azi sa vina proprietarii casei (dupa indelungi telefoane si rugaminti) la banca cu actele sa le depunem... oricum extras de carte funciara au vechi si tre sa scoata, dar macar cu restul sa vina, ca deja am ajuns sa credem ca nu-s hotarati sa o dea... Doamne ajuta!

In rest... sa treaca ziua mai repede V-am pupat si ne mai auzim pe parcurs

Georgi bafta multa si noi am patit asa acum cand am cautat masina am vazut una ne-a placut tipul era unicul proprietar carte service la zi facuta la skoda deci un tester la ei si ne zicea tot istoricul masinii ne-am dus la Buc sa o vedem ne-a placut si omul sa ne-o mai dea pace ca cica avea de facut in ziua aia un drum cu familia si nu il putea amana si uite asa am facut drumul degeaba doar sa ne zgariem pe fata dar nu imi pare rau pt ca am gasit alta mai ieftina cu cateva sute si mai buna.Asa ca va tinem pumnii.

Mergi la inceput