Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Multumesc mult, Miremia, de lamuriri despre ceainarie...e departe si incomod de ajund pt noi, dar sigur fac o vizita ca mi-e tare pofta E o dulce delfi cu bradutul

Ele, imi pare rau de antibiotic, de telefon aiurea....las ca trec toate, nu intra in butoi ca vad ca-i adanc si greu reusesc fetele sa iasasa stapaneasca Isa bucuroasa cadourile

MP, super arata jucariagrachii jucausi

Alexutzzza. sa aveti drum bun si sarbatori frumoase

Lucia, eu am un ham de la chicco, nu i l-am pus Maiei ca sigur ar trage de el sa-l dea jos, nu mi se pare foarte util...

bravo, Diana!!!! sa creasca mare si sanatoasa nasica!

Livia ce i-ai luat sotului? masina de paine? sau exista si alt instrument pt asta? intreb ca vreau si eu masina de paine si poate mai aflu noutati....spor la treaba!

Eu i-am luat Maiei un bebelus si ceva hainute de mos...sper sa-i placa papusa mai mult decat cutia

merg s-o culc...

mami de fetita finuta

isabela a fost fascinata de bebele ei ....si acum il mai iubeste inca ...sper sa fie si la voi la fel

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Am fost in Decathlon si am luatwww.decathlon.ro/RO/arpenaz-neige-100-baby-147460021/" target="_blank"> ghetuteeeeee!!!!!

Sunt super mega extra incantata de ele

Va multumesc de pot fetelor (numai stiu exact cine a zis ca a luat de acolo ...

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

sa le purtati cu placere !

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Seara buna,fetele!

in sfarsit a adormit si pitica... pana acum a stat "calare" cand pe mine cand pe ta-su ... nici nu stiu de unde are atata energie

elefantica imi pare rau de antibiotic, dar mai bine sa treaca raul si sa fie Isa bine... mamica pupacioasa si bebitza mergacioasa... hai c-am dat-o in rime

azi am dat o fuga pana-n mall sa iau cadou de Mos pentru tati... am avut noroc sa o las pe Deea dormind cu cumnata-mea si sa ma zbengui in voie 2 ore

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

....ce dragut ca te-ai putut zbengui prin mall ....stiu cum e sa faci cumparaturile cu ochii pe ceas si urechea la telefon ...daca suna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

si sa va zic bucuria mea de azi... s-a nascut fetita nasei mele de cununie...3.400 de nota 10.S-a nascut prin cezariana ca nu se intorsese bebe . DPn ei era pe 31 decembrie.

si sa va mai zic ca azi Diana a descoperit tehnica deschiderii sertarului bunicii de medicamente.

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sa-ti traisca nasica si sa fie sanatoasa.

Ai grija cu sertarul de medicamente. La mine a aflat cum se deschide sertarul meu cu ciorapi, esarfe si underware, dar este nepericulos. Era asa fericit intre ele

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Sa va traiasca bebelusha!

La sertare eu am pus banda adeziva si nu le mai poate deschide!
Azi a invatzat sa se urce pe masa din sufragerie, care e mai micutza si-si ridica cate un genunchi asa pana reuseste..off..cand am musafiri tre sa tin paharele pe rafturi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Am fost in Decathlon si am luatwww.decathlon.ro/RO/arpenaz-neige-100-baby-147460021/" target="_blank"> ghetuteeeeee!!!!!

Sunt super mega extra incantata de ele

Va multumesc de pot fetelor (numai stiu exact cine a zis ca a luat de acolo ...

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

noi, noi, fetele din iasi
am fost azi sa-i aiu nepotelului si n-am mai gait...era gol raftul, doar pt fetite cateva perechi :(

Sa le poarte sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

HELP. Pe bune, nu stiu ce sa ii iau sotului cadou de craciun.
Mor de ciuda ca nu stiu si nici nu am timp ...ca acum ultimele zile la servici sunt haotice si nu am timp de plecat.
M-am gandit sa iau un board de darts, dar pt asta trebuie sa ma deplasez pana in Plaza pe Timisoara si mi se pare f f departe.
NU STIU CE SA II IAU!!!
El cica vrea ochelari de soare, dar nu pot sa ii iau fara sa ii probeze, ultima data a probat vreo 25 de perechi si tot nu i-a placut niciuna. Si mai vrea o scara de 3 metri si pompa submersibila

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Eu vreau sa-i iau un hard disk extern ca-l tot foloseste pe al meu.
E f practic si-l poti lua oriunde cu tine.
Eu il am pe www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=93&subtype=95&model_cd=481&ppmi=1219" target="_blank">asta dar sunt f multe modele sau firme si capacitati..iti recomand unul de minim 350 GB.
Se gasesc in magazinele gen Domo, Altex, Media galaxy

Mergi la inceput

fac capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

CAPITOL 186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza sicsoaselor...si gospodinelor si....

gata, la cafea va rog...

deschisesem de aseara sa scriu dar nu m-au mai tinut balamalele.

ieri am av progr la cosmetica..si manechiura....asa ca 2 ore si ceva...+ ceva cumparaturi din real( apropo la salonul ala din real...la cosmetica e o fata laura...super tare...adik are mare , mare rabdare)...m-am simtit ok...desi nu ma putem gandi ca...din minut in minut ma poate sun a ta-su....dar au fost dragii de ei cuminti...s-au tolorat unul pe celalat...

am av o noapte ..a la jiji...nu stiu ce are...dar....azi se anunta o zi incarcata asa ca n-am voie sa fiu obo...vreau sa ma duc si eu dimi in dechatlon sa-i iau de incaltat...sa-i pun sub brad...si poate niste manusi si fular...sau fara fular..

din ce-am cxitit ieri...ni mi s-a desprins de pe neuron ...cand povestea dany...ca stau la o ferma...animale..natura..aer curat..ce mai...de poveste....si...mesajul de la ayanna..( felicitari c-ai scapat cu bine) care descria...asa pe limba mea bucatele de craciun....imi ploua in gura cand citeam...exact acelasi meniu il voi avea si eu la mama...de rev se fac bucate alese....mai e mult pana la craciun???//

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput