Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Am fost in Decathlon si am luatwww.decathlon.ro/RO/arpenaz-neige-100-baby-147460021/" target="_blank"> ghetuteeeeee!!!!!

Sunt super mega extra incantata de ele

Va multumesc de pot fetelor (numai stiu exact cine a zis ca a luat de acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Seara buna,fetele!

in sfarsit a adormit si pitica... pana acum a stat "calare" cand pe mine cand pe ta-su ... nici nu stiu de unde are atata energie

elefantica imi pare rau de antibiotic, dar mai bine sa treaca raul si sa fie Isa bine... mamica pupacioasa si bebitza mergacioasa... hai c-am dat-o in rime

azi am dat o fuga pana-n mall sa iau cadou de Mos pentru tati... am avut noroc sa o las pe Deea dormind cu cumnata-mea si sa ma zbengui in voie 2 ore

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Seara buna,fetele!

in sfarsit a adormit si pitica... pana acum a stat "calare" cand pe mine cand pe ta-su ... nici nu stiu de unde are atata energie

elefantica imi pare rau de antibiotic, dar mai bine sa treaca raul si sa fie Isa bine... mamica pupacioasa si bebitza mergacioasa... hai c-am dat-o in rime

azi am dat o fuga pana-n mall sa iau cadou de Mos pentru tati... am avut noroc sa o las pe Deea dormind cu cumnata-mea si sa ma zbengui in voie 2 ore

WB

Felicitari pentru "dezmatul" din mall, sa tot fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

haircut

am incercat sa intru pe cont cu foto dar nu reusesc... cred ca am pierdut momentul si avem cumva alta parola... daca puteti sa-mi dati un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Am fost in Decathlon si am luatwww.decathlon.ro/RO/arpenaz-neige-100-baby-147460021/" target="_blank"> ghetuteeeeee!!!!!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

CARE DECHATLON? din berceni sau militari? ce numar i-ai luat?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

CARE DECHATLON? din berceni sau militari? ce numar i-ai luat?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Militari .. eu am luat 18/19 pt ca astia i se potrivesc. Au toate marimile ... erau full rafturile de rezervari la ele .. si mai erau ceva si la vanzare .. dar nr mici se vand ca painea calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna

Am reusit si eu astazi sa ajung sa-i iau lui tati aparatul de facut paine mult dorit...Abia astept sa il pun sub brad..pe acre inca nu-l avem ca iese seara tarziu de la servici...si nu mai are timp...Dar vine el si la noi!Am avut o problema ..unde sa ascund ditamai cutia....Am ascuns-o pe sub o masa...sper sa nu dea de ea.

Dar oare mie ce imi ia Mosu'Ca a spus ca anul asta e sarac

Din seara asta ma apuc de smotru...aseara am apucat sa calc una perdea...si atta..ca apoi am facut baita obisnuita ...si eram prea obosita...asa ca azi am stat cu geamul cu o singura perdea(ca la nebuni)..In seara asta sper sa definitivez, maine smotru general si joi sa ma apuc de mancare.

In alti ani de Craciun ne odihneam...anul asta nu cred ca va fi la fel..programul scumpelului nu se schimba prea mult....Dar va fi frumos!

Vreau braduuuuut!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

It's the most wonderful time of the year!

Sa foloseasca cu placere aparatul ! si sunt convinsa ca o sa primesti ceva frumos de la Mosh

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Am mai pus ceva poze mai vechi si mai noi, daca aveti chef sa ne vedeti.
Va imbratisam cu drag.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

Vazut pozele ...ai nishte comori tu acolo ...este superba poza cu tati si cei trei iezi cucuieti ...voi ce mai faceti???

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

seara buna

azi Diana mi-a facut o bucurie....si-a dat drumul la mers. Sunt foarte fericita. Dau de baut si de mancat

Mami de Diana - 31.12.2009 -

ooo ...felicitari!!!! ...asta da moment de sarbatorit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Pentru Craciun...la capitolul bucate n-o sa avem un menu wow, ci traditional. La noi inca se mai tine postul dinainte si de obicei la masa festiva de Craciun suntem doriti de papica de dulce si avem bucate traditionale: tochitura moldoveneasca cu carnita, carnaciori si chisca cu mamaliguta si branza de burduf, cu muraturi (varza murata sau varza cu ciolan) si lapte acru facut de mama in olaret de lut, iar la final o cana de vin rosu fiert cu cuisoare si scortisoara...

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput