Baigli cu drojdie sau cu praf de copt

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Multumesc Daria, inteleg ca si macul trebuie macinat.

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+

ne-a-pa-rat

edit sa zic metodele de macinare: cel in aparatul special de pe vremea lu`bunica, merge greu ca naiba, dar iese bun rau; in rasnita de cafea - aici se pune prima data o lingura de zahar, 3-4 linguri de mac; in blender tot mac+zahar - asa mi-am prajit eu blenderul intr-un an, ca am macinat 1 kg de mac deci atentie !

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cred ca a iestit tare bun, o sa fac si eu cred ca sapt viitoare tre sa cumpar cele necesare

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu`s frumosi, da`s buni rrrau :
baigli-editia 2010

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu fac asa

Ingrediente: 1kg faina, 1 unt, 2 cutii smantana (un pahar mare de 400 grame), 3 oua (2 intregi + un galbenus), 200 gr zahar, un pache#539;el de drojdie.
Jumatate de drojdie se pune cu 2-3 linguri de lapte indulcit in cana sa se moaie, restul de drojdie se presara peste faina. Se framanta totul, se lasa la dospit (la cald – pana creste la volum aproape dublu), se imparte īn 6 si se umplu cu mac si se coc.
Cine are tava de aragaz si nu de cozonac poate une mai multi īn aceeasi tava, cu foaie de copt intre ei, ca s#259; nu se lase pe parti, sa creasca īn inaltime.
La cuptor electric eu īncalzesc cuptorul la 180 de grade, si folosesc coacerea pe 2 nivele, cam la 150 de grade.

ies 6 bucati, pun 1 kg de mac

mama de Carol (29.12.2008) si 10+

Mergi la inceput