gradinita "Gargarita" Berceni

gradinita "Gargarita" Berceni | Autor: Eseea

Link direct la acest mesaj

are cineva copilul inscris la aceasta gradinita ( Stejarisului nr 13, intre City Mall si Brancoveanu) sau cunoasteti pe cineva care are copilul aici? Pot afla ceva detalii?

multumesc anticipat

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuisaC spune:

Ati aflat ceva intre timp despre aceasta gradinita Garagarita din sectorul 4? Cum sunt tratati copii in grupa Baby? Ce mananca? Au educatoare sau ingrijitoare? Unde dorm copii? Asternuturile sunt curate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

hello,
eu am fetita aici din martie anul trecut, deci experienta de 1 an. am dus-o cand avea 2 ani si 8 luni.
gradinita este autorizata MECT, deocamdata (cand ne-am dus noi, avea doar aviz de functionare, fiind deschisa in septembrie 2009).
per ansamblu, suntem multumite (mai ales fii'mea )
grupe mici, bucatarie proprie, activitati diverse.

Luisa, copiii sunt tratati absolut ok in ambele grupe, nu-s lasati sa planga, fiecare grupa are educatoarea ei, ingrijitoarea deserveste ambele grupe. patuturile sunt ca pentru pitici, lenjerii curate. mancarea este buna, nu se dau prajeli, carne este zinic, dulciurile se fac in bucataria proprie. meniul zilnic il primim pe e-mail la fiecare inceput de luna.

Essea, ask me!

Ca sa va faceti o idee de ansamblu, va pot spune ca fetita patroanei/directoarei este colega de grupa cu fetita mea. va dati seama ca nu prea are ce sa fie in neregula...

Mergi la inceput