Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Asaaa...apa...(ca uitasem ce mi-am propus pentru noul an...cred ca n-am mai baut apa de cateva saptamani

Mamaaa ce de maiti binshi d'aia are Andrei!
(i-am vazut la finutii mei, erau asa de incantati de colectia lor si eu i-am intrebat .."da' ce stiu astia sa faca?!" de s-au uitat urat la mine o ora...ups!...)

Am reusit sa pun si eu poze de la Craciun si de la Revelion
http://family.webshots.com/album/579339900SKIUeA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, !! Bafta cu articolul !
Roxi, hehe, pista jmechera e courtesy of Mos Craciun, noroc c-am luat-o din timp, ca am inteles mai apoi ca nu se mai gasea pe niciunde !!
Si Cristalina, itz zic io ce stiu sa faca chestiile alea de plastic - sa-tz ia banii din buzunar !! In rest, se arunca peste tot si se intrec pe pista jmechera !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut Gozmo, Maris si Ioana, ce mari au crescut si ce frumosi sunt
Giulik e innebunita dupa pista daca ar sti ca i-a zacut o luna sub nas pana sa o trimit finului, m-ar manca

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, sa fim sanatoase si iubite si fericite....
gabi, vacanta placuta!
vad ca v-ati petrecut bine de revelioane, vazut pozili oliviei si ale goridicai, cu coada okiului am mai vazut niste lincuri lasate, p`alea ma uit acasa
salutam duamnele reaparute, sa va tineti de cuvint si sa prestati anu` asta si pt anu` trecut
raportez prima zi de munci, 4 chile plus si integrare in peisaj ca dupe crestere cupil;))
nu mi`am propus nika special pe anul asta, decit sa`mi termin casa si sa`mi vad cupilu` cu iegzamenu` luat. daca`i vorba de dorinte, poi mi`as dori s`ajung iar la sala;)) cu alimentatia cre` c`am sa ma inspir de la voi, si la mine se cere o revolutie da` inca nush iegzact cum s`o`ncep sa nu ma urasca cupiii si barbatu`;)). pe duamnele semipreparate le prefer pe cele de la aurora sau angst
edit, evident is lesinata de foame desi mi`am mincat ceea ce imi luam de obicei la servici, niste cirnati va rog pentru perfuzie aveti?;))

Mergi la inceput

Corina, cum stati cu sanatatile, cum e Eva cu infectiile urinare ? Am uitat ieri sa intreb, sper ca treci azi pe aici

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii la poze ma uit acasa ca aici nu pot....Cristalina da' uitasem de mamaliga,Maria este fan ar manca mamaliga goala
Cupilu meu a colindat pe zuzupetsdaca o intreba cineva ce face cu banii de la colindat spunea ca-si cumpara zuzupetzi...la ea anul asta a venit moshul de 6 ori cu cadourile aferente dar se joaca cel mai mult cu un sharpecubmagic din care poti sa faci diverse forme..am dat 2 lei pe el si l-am cumparat din tren....azi noapte am visat numa' matematicapentru ca mandra avea o problema existentiala inainte de culcare"care este cel mai mare numar de pe pamant??"...dupa n explicatii,dintre care a mai pus si tati paie pe foc cu infinitul..dupa ce a zis ca a inteles, totusi avea o curiozitate "care cred eu ca este cel mai mare numar"

Mergi la inceput

Ce dulce e Gorodica Giulik dupa 3 zile de chicoteli si sarit in sus de bucurie, tot aia a declarat, ca vom deveni zane, oricat ii sucesc eu trebile ca nu prea se intampla asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutam,
m-am simtit cu musca pe caciula ca duamna revenita, bine ca apuc sa scriu, ca maine e zi libera si acasa nu prind liber la laptop (doar daca il inchiriez o ora pe al Marei)
Daria, multumesc pt intrebare, Eva e bine, nu am mai avut probleme si ma rog sa o tinem tot asa, numai ca dr au zis ca ar trebui odata si odata sa intrerupem profilaxia cu antibiotic, si eu nu pot ca mi-e frica de mor. Acum e si frig, zapada, udeala la picioare cand isi scoate cizmele si calca in apa, asteptam primavara pt experimentul asta.
Probleme metafizice avem si noi, de genu cat de mare e universul si ce insemneaza infinit Si cum io sunt mai simple mind ma doare si capul de atatea discutiuni.
trebe sa vaz si io pozele din urma, in mare viteza am zarit Maria si Ioana cu cadourile si o mare piftie tronand pe masa de Rev
pupam, revin vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello,

corina, nu te supara ca te intreb, dar nu ai incerca sa inlocuiesti antibioticul cu ceva produs naturist pe baza de merisor? eu zic ca ar fi muuuult mai bine si sa intaresti imunitatea generala tot cu ceva naturist si eventual si specifica (urovaxom?) a Evei

am decis ca de azi voi bea apa, asa ca mi-am umplut de dimineata o sticla de 1 litru, am stors o lamaie si am carat-o cu mine peste tot. Cu putina supa si cu cafeaua cu lapte de dimineata, plus o jumate de grapfruit s-o fi strans ceva lichid. Fatza de o cana la 3 zile cat beam inainte si aia cand imi aduceam aminte. Nu mi se face sete pur si simplu. In schimb mereu ii zic Deei sa bea apa ca sa nu se constipe, ii bag mereu sticla de apa sub nas saracuta. In plus dimineata ii dau activia de baut, cate 150 ml pe stomacul gol, si-l bea de frica a ceea ce a patit luni. Nu stiu, sper sa dea rezultate. Smochinele nu-i plac defel, nu o pot forta cu ele. S-a obisnuit sa manance merele, perele, decojite, doar vara a mancat caise, piersici si prune cu tot cu coaja, productie de la bunicasa. Mai mananca uneori compot de prune, dar cantitati nesemnificative. Uneori roade seminte de dovleac sau floarea soarelui decojite.

Eu de dus la sala nu ma duc e clar. Asa ca voi decreta sa se manance mai light si sa se faca sport organizat in familie, ca sa aiba copiii un model. Dupa puterile fiecaruia. Miscarea face bine, pe role, cu bicicleta, per pedis, numai sa fie miscare, sa simtim ca ne circula sangele. Altfel o sa ajungem, Doamne fereste, sa suferim de ceea ce numesc eu "sindromul blochistului". Nu ma apuc acum sa va descriu ce portret am eu in imaginatie despre cum arata un blochist get beget. Bineinteles cum ziceau si Oliv si Roxa, nu voi putea eradica din meniu cu totul produsele de cumparat gen cremvusti de pui, pateu de gasca, carnat de porc, salam cristim, conservele de sardina sau ton in sos tomat de la calvo, si chestiile alpin care-s bunute totusi si practic fara de care nu stiu ce i-as pune in caserola ca mic dejun lui barbata-miu. Ca doar n-o sa-i prepar pancakes cu sirop de artar la prima ora. Asa, 2 sandwichiuri si m-am scos.

ma dc sa mai citesc
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Cori, ce bine imi pare ca e ok Eva. iti doresc sa iasa bine si experimentul "fara antibiotic". tu cum stai cu treaba? Mara cum e la scoala?
mama cand va aud ca nu beti apa.. ma mir tare. eu ajung la 3 l pe zi fara nicio problema. am zile cu 5l
gata, la trebi cu mine. nici macar nu m-am invrednicit sa descarc pozele de sarbatori... parca-s fermecata nu stiu ce am.
pupici tuturor!

Mergi la inceput