The Secret, legea atractiei chiar functioneaza?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arina21

Eu stiu doar ca-mi doresc foarte mult un copil sau mai multi. Dintotdeauna mi-am dorit. Mult de tot. Si uite ca au trecut multi ani si nu mi s-a indeplinit dorinta, cu toata gandirea pozitiva. Si noi mai si suntem OK amandoi.
In schimb, inca de pe vremea comunismului, cand ascultam cu bunicu' Europa Libera, am zis ca o sa plec in tari straine sa studiez. Credeam cu convingere lucrul asta. Si vroiam sa fiu independenta. Si asa a fost: am invatat, am facut facultate, am dat teste de engleza, am luat bursa de doctorat, am lucrat cu NASA, am vizitat tari straine o gramada, am casa si masina exclusiv cu banii nostri, nu ne-a ajutat nimeni. Dar a fost asa de simplu in comparatie cu dorinta asta de a avea copii.
Ce vreau eu sa zic: ce a depins de mine, am facut; e adevarat, sunt o persoana optimista si cu o atitudine pozitiva. DAr sunt aspecte in viata pe care nu ai sub nicio forma cum sa le influentezi, cu toate cartile din lume.
Nu exista o reteta a fericirii. Si nici nu cred ca ar fi indicat!
Parerea mea.
Arina

Diferenta consta intre a vrea si a crede! Ce ai crezut ti s-a indeplinit! Ce iti doresti dar poate nu esti asa sigura ca se poate, e mai greu de indeplinit. Mai citeste o data ce ai scris si vei vedea diferenta.

In film se face la un moment dat comparatia cu rugaciunea. La fel si religia ne spune ca nu e suficient sa cerem, trebuie sa si credem!

In film arata acest lucru prin faptul ca trebuie sa te imaginezi ca ai deja ceea ce-ti doresti, si sa te comporti ca atare.

Doctorii imi spuneau ca nu voi reusi sa am un copil decat cu FIV. M-am incapatanat cu tratamente naturiste si credinta in Dumnezeu. Apoi am inceput pe principiul The Secret (si ce am mai citit pe site-ul mindmovies.com, care te invata cum sa-ti faci niste filmulete cu dorintele ce le ai) sa imi adun imagini de pe net cu bebelusi. Peste doua luni eram gravida...

Si Androix, ca tot spui ca dorintele Larei nu sunt relevante, eu nu inteleg. Ce daca sunt tangibile? Cum ai putea tu sa iti indrepti acum eforturile ca sa ajungi in Hawaii sau in alte tari, sau sa ai un salar imens? Daca toate ar fi asa simple cum spui tu, toti am fi bogati... Ceea ce i s-a intamplat e absolut deosebit!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

A, si in momentul in care am vazut filmul mi-am dat seama ca eu asa am invatat sa inot! Imi placea apa la nebunie dar nu stiam inota. Parintii mei nu stiau nici ei, deci nu prea avea cine sa ma invete. Vedeam la televizor cum inoata oamenii si imi doream asa de mult sa stiu sa inot, incat in fiecare seara asta imi imaginam: cum inot, in tot felul de stiluri, pana adormeam. In loc sa numar oi eu imi imaginam cum inotam.

Tin minte cum am fost operata la un moment dat si mi-a zis asistenta cand mi-a pus masca sa ma gandesc la ceva frumos. Dupa operatie m-a intrebat la ce m-am gandit si i-am zis ca mi-am imaginat ca inot, normal! Asa de mult mi-ar fi placut sa stiu sa inot!

Si in mintea mea inotam chiar bine!

Apoi intr-o vara am mers la tara la bunici la Somes, si am fost foarte nervoasa ca eu sunt nevoita sa stau in apa pana la brau, asa ca m-am aruncat in rau! Stiam ca ma voi descurca! Si am vazut ca plutesc si ca stiu sa dau din maini si din picioare!

Mi se pare ca inotul ar fi cel mai bun exemplu pentru The Secret. Pentru ca, fiind animale, noi stim inota de fapt. Dar ne este frica, si atunci ne ducem la fund. Daca suntem convinsi ca stim inota, totul e simplu.

De atunci inot foarte bine, toata lumea imi admira stilul relaxat de a inota, nu stropesc grabita, speriata, ca altii, pentru ca stiu ca plutesc no matter what .

Cand am vazut filmul, asta mi-am amintit! Ca eu am aplicat principiile The Secret fara sa stiu!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Cred ca este de ajutor sa constentizezi ca nu e suficient sa-ti doresti, trebuie sa mai si crezi ca dorintele se pot indeplini. Iar credinta trebuie sa fie cat mai reala.
Cand eram copil credeam (nu stiu de ce) ca daca ma bag in sifonier, tin barbia in piept si-mi pun o dorinta mi se indeplineste . Si mi se indeplineau toate dorintele puse acolo. Iar eu nu faceam abuz (din pacate).
Pana acum pot sa spun ca mi s-au indeplinit TOATE dorintele dar si toate temerile (nu ma refer la cosmaruri, ci temeri, gandurile acelea care trec ca un fior).
Cu timpul am incercat sa-mi controlez frica si cred cu convingere ca orice se poate intampla.
Legat de intrebarea pusa de Androix - pot sa-ti raspund eu: functioneaza si in cazul bolnavilor incurabili - in urma cu 6 ani mi s-a pus diagnostic de boala incurabila, letala (ziceau medicii ca mai am 3 saptamani maxim). Fizic nu eram bine (chiar deloc) insa nu am acceptat nici o secunda o astfel de rezolutie a vietii mele, am refuzat categoric boala (exact asta am facut) si medicii nu au stiut ce sa-mi treaca pe biletul de externare (motivul care a declansat boala, dar mai ales cel care a facut-o sa dispara) -deci SE POATE.

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

hahaha Raluca si eu tot asa am invatat sa inot, intai in gand, la apa am intrat doar cand avea fie`mea cea mare 8-9 ani ca sa-i demonstrez ca nu i se poate intampla nimic si de atunci toate verile le-am petrecut pe marginea baltii

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

creatii printre elucubratii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si Androix, ca tot spui ca dorintele Larei nu sunt relevante, eu nu inteleg. Ce daca sunt tangibile? Cum ai putea tu sa iti indrepti acum eforturile ca sa ajungi in Hawaii sau in alte tari, sau sa ai un salar imens? Daca toate ar fi asa simple cum spui tu, toti am fi bogati... Ceea ce i s-a intamplat e absolut deosebit!

Tot la fel cum si-a concentrat si ea eforturile ca sa i se intample toate astea pentru ca daca ar fi absolut deosebit in sensul in care spui tu atunci inseamna ca asa i-a fost ei scris sa i se intample, sau orice altceva, nicidecum ca e vreo teorie secreta pe care a aplicat-o si universul i-a raspuns pe masura si a rasplatit-o pentru asta. Deci din ce spui cam contrazici teoria.

Eu n-am spus ca nu sunt relevante. De fapt pe mine ma enerveaza tot secretul si toata "magia" care invaluie treaba asta, dar asta o fi strategia de marketing, ca daca tot e ceva aatat de la indemana cineva trebuia sa scoata si niste bani din asta. Dar una peste alta adevarul este ca daca vrei un lucru, indiferent care, daca il vrei cu adevarat muncesti si faci tot ce poti sa obtii acel lucru si il obtii pana la urma. Ideea este sa stii ce vrei si sa fii dispus sa faci eforturile necesare ca sa realizezi ce iti pui in cap.
De-aia spun ca nu cred ca are efect la nivel spiritual, la lucruri intangibile. Dar pana la urma ce importanta are daca are sau nu efect la lucruri spirituale, macar sa functioneze la lucruri materiale

In concluzie, m-ati convins ca nu am nimic de pierdut daca incerc asa ca tot vine sfarsitul de an si e vremea bilanturilor si a planurilor pe anul ce incepe o sa pun si eu pe hartie cateva lucruri sa vad ce se va intampla. O sa povestim poate la anul pe vremea asta

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Arina21

Eu stiu doar ca-mi doresc foarte mult un copil sau mai multi. Dintotdeauna mi-am dorit. Mult de tot. Si uite ca au trecut multi ani si nu mi s-a indeplinit dorinta, cu toata gandirea pozitiva. Si noi mai si suntem OK amandoi.

Arina

Diferenta consta intre a vrea si a crede! Ce ai crezut ti s-a indeplinit! Ce iti doresti dar poate nu esti asa sigura ca se poate, e mai greu de indeplinit. Mai citeste o data ce ai scris si vei vedea diferenta.

Raluk, ai dreptate.

Arina, doreste-ti cu adevarat si crede, cea mai mica indoiala sau teama va face ca lucrul sa nu mai fie posibil.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu cred ca pt bolnavi e f greu sa gandeasca pozitiv.

Tala, la primul episod si eu am gandit ca tine, am avut o recuperare fantastica.
la al doilea am fost f furioasa, dar am spus ca o iau pe alta cale, si o sa trec eu de uratenia asta.
la al treilea a fost foarte rau. Nu ma recuperam aproape de loc...am zis sa incerc si ultimul medicament de pe lista, am avut momente in care m-am simtit f f bine si eram extrem de optimista.

Acu...nu-mi dau seama daca e a patra oara sau nu, si nici nu ma grabesc sa cercetez pt ca stiu exact ce urmeaza..... cert e ca atunci cand fizic esti f rau, repetat, e un efort de vointa sa functionezi zi de zi, iar chestia cu vizualizarea starii de sanatate devine din ce in ce mai apasatoare,. ca o corvoada, te oboseste groaznic.

asa ca intr-adevar, nu stiu cati bolnavi reusesc sa faca asta.

(iar cei care au probleme cu o masea sau si-au rupt piciorul sau au gripa n-au nevoie de vizualizarea asta, pt ca ei stiu ca va trece, deci de fapt se vad pe ei insisi la sfarsitul bolii fara nicijnfel de efort)

Restul, chestii materiale, sa slabesc 20 e kile, samd, sunt niste biete glumite .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce boala si-a ignorat prietena ta? cum se numeste?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

DA, FUNCTIONEAZA! Categoric, functioneza!

Tot ce mi s-a intamplat in anul 2010 a fost numai rezultatul gandirii pozitive: a fost Cel Mai Bun An al meu EVER- in 42 de ani! si asta din toate punctele de vedere- personal, financiar, profesional.......doar cateva exemple: mi-a fost aprobata spre publicare prima mea carte, financiar a fost la fel- extraordinar si incredibil de bun pentru un an de criza si exemplele pot continua.

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

filmul respectiv este facut special ptr ai motiva pe cei din retelele MLM. nu-i nimik special in el, doar experiente pozitive de viata. cealalta fata a vietii este ocolita cu grija. si chiar nu prezinta nimik nou pe lume.

dintotdeauna au existat oameni care au reusit si au avut succes. asta nu datorita unor vizualizari si forte spirituale supranaturale calauzitoare, ci ptr ca au muncit si si-au dedicat viata unor cauze.

omul modern a pierdut mult din latura spirituala a celor din trecut, are aproape orice la dispozitie, tot ce vrea si ce nu vrea. doar intinde mana si ia/primeste. a uitat sa se mai motiveze, a uitat sa viseze, a uitat ca mai trebuie sa si daruiasca. asta e doar un aspect.

asa a aparut acest film. si multe altele de gen, carti chiar.

omul, are capacitatea daca vrea, sa-si gaseasca un partener de viata si sa se inteleaga cu el, nu-i nimik supranatural in a avea o relatie reusita cu partenerul de viata, cu conditia ca amandoi sa doreasca si sa construiasca in directia buna. nu-i nimik special in a reusi un examen, se presupune ca am invatat ptr a lua examenul.
vacante exotice si costisitoare (sau mai putin) isi permit multi in ziua de azi, desigur ca au bani ptr asta. iarasi nu vad intreventii speciale ptr reusita unui concediu in Fiji.
casa visurilor o pot avea cei ce muncesc si castiga destui bani sa si-o permita, o au chiar si cei care nu prea si-o permit.

a nu se intelege ca sunt impotriva succesului. ba dimpotriva, militez ptr asta. si ptr lucrurile cu adevarat importante in viata.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput