The Secret, legea atractiei chiar functioneaza?
Raspunsuri - Pagina 2
accept92 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui accept92 Eu cred ca functioneaza...dar trebuie nuantat. Functioneaza daca ceea ce iti doresti te defineste. A te concentra pe ceea ce iti doresti nu se refera la un exercitiu ci mai degraba la a nu te mai putea concentra la altceva. De exemplu asa sunt eu cand imi doresc ceva...intru intr-o stare de 'on hold' si toata energia mea se canalizeaza sau mai corect se scurge acolo. Si da...in cele din urma imi ies toate. Anumite lucruri am regretat ca mi le-am dorit, poate mi-am dat seama ca e de rau inca dinainte de a le avea...si totusi una rationam si alta se intampla cu mine. Cred ca este vorba despre o anumita tipologie umana. Cunosc oameni 'imprastiati' si neconcentrati in dorintele lor si intr-adevar nu prea le iese. Cam cum imi doresc si eu sa castig la loto...ar fi fain dar chiar nu ma defineste dorinta asta...cand pun un bilet mi se pare ca ar fi o gluma sa castig. Totusi mi-au iesit de 2 ori 4 numere desi joc destul de rar. |
Vreau sa adaug ca mi s-au indeplinit mereu dorintele la care nu a existat sau. Cele de genul imi doresc exact asta si nimic altceva. Sunt genul de om care nu isi poate face cumparaturile la un singur magazin, pentru ca nu exista niciunul care sa aiba toate produsele din lista...apa devin gasesc doar la carrefour, passata olympia daca nu gasesc la real trebuie sa aiba la selgross si ma duc acolo doar pentru ea si nu gasesc nimic deplasat in asta. Sotul in schimb...nu prea ma intelege...dar s-a obisnuit...nu ma mai intreaba 'si daca nu gasesc, iau altceva?'.
sdcristian spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Glumesti? -------------------------------------------- ´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´ |
mai amar, ca bilete mi-am mai luat. si un pic piiiic de tot am visat de fiecare data
am castigat totusi 10 lei acum 2 luni. nu era chiar ce visasem eu.
mama de Carol (29.12.2008) si
9+
lucialu spune:
am crezut si credeam ca nu sunt eu perseverenta suficient dc nu imi iasa mie, totul pana cand regretata Anca Parghel s-a dus din lumea noastra. Ea a crezut efectiv in "secretul". A vorbit la tv despre asta.
Mi-a trecut. Sunt pozitiva ca asa sunt si atat.
blackgirl0 spune:
Eu cred. Mi-am vizualizat multe dintre realizari si inca astept vizualizarea sau mai degraba "sonorul" celui mai mare vis al meu: ca Dragos sa vorbeasca!
Happy_in_TO spune:
Acum citeva luni mi-am exprimat dorinta sa am o relatie gen "Will and Grace" ca mi s-a parut nostima. Guess what??... asta am... chiar seamana cu Will si e la fel de gay ca el ![]()
bird70 spune:
Eu am interpretat mesajul altfel. Daca esti pozitiv este o mai mare sansa sa ti se intample lucruri bune. Sa zicem ca vrei un anumit job, daca te gandesti negativ: sunt foarte multi aplicanti mai tineri, care arata mai bine ca mine, care au mai multa experienta, etc atunci cand te duci la interviu vei avea energia aia negativa in jurul tau. Daca insa te gandesti ca e sansa ta si ca iti doresti foarte mult jobul si te gandesti ce experienta profesionala minunata va fi jobul ala, etc, vei fi dezinvolt, zambaret si automat cei care te intervieveaza vor fi placut impresionati de energia ta pozitiva si poate te vor alege in detrimentul unuia mai experimentat dar mai ursuz.
La fel daca iti doresti un obiect, daca esti pozitiv si te gandesti ca il vei avea, probabil ca vei si face anumite miscari in directia aia, vei aduna bani, vei incerca sa cauti o cale sa il obtii. Daca gandesti ca oricum nu ai nici o sansa sa-l ai, probabil ca nu vei intreprinde nimic in directia achizitionarii obiectului respectiv si sansa de-al obtine este foarte mica.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
vikinga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Eu cred. Mi-am vizualizat multe dintre realizari si inca astept vizualizarea sau mai degraba "sonorul" celui mai mare vis al meu: ca Dragos sa vorbeasca!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
mihatp spune:
functioneaza ![]()
dar nu trebuie luat ad literam. dar daca iti doresti ceva, si esti o persoana voluntara, nu in asteptare de para malaiata, selectionezi din jurul tau, faci acele alegeri, iei acele decizii, care te indreapta pas cu pas catre telul tau.
este urmarea unei gandiri pozitive, o orintare catre rezultat.
sigur ca nimeni nu-ti "garanteaza" atingerea obiectivelor nerealiste![]()
si mie mi-ar place sa castig la loto... n-o sa se intample niciodata asta... n-am cumparat niciodata bilet
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
larasarit spune:
La mine functiona pt cele mai marunte "intamplari" dar fara sa urmez anumiti pasi sau mai stiu eu ce, pur si simplu!
Poate avea legatura cu o lege a atractiei: Considera ca esti un magnet, atragand inspre tine toate lucrurile, in conformitate cu vibratiile subtile pe care le emiti prin gandurile si emotiile tale. Intamplarile si experientele pe care le traiesti sunt rezultatul gandurilor tale.
Porumbita spune:
la mine a functionat ori de cate ori mi-am dorit extrem de mult ceva si m-am mobilizat in directia aia
(de la sch job, tara, copil, slabit 20 de kg etc);
stiind ca functioneaza am incercat si cu chesti mai marunte (gen sa slabesc in 2 luni fara sa fac nimic evident, sa imi creasca brusc veniturile
si nu a mers;am stat sa ma gandesc de ce; pt ca nu imi doream cu adevarat;era la stadiul de ce tare ar fi sa...
pt ca atunci cand mi-am dorit cu ardoare ceva eram numai cu chestia aia in minte, concentrata maxim pe cum sa fac sa iasa, ma culcam gandindu-ma ca o noapte mai putin pana imi ating scopul
ca o concluzie, cred ca functioaneaza dar nu e pt oricine si nu pt orice fel de momente din viata cuiva