Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)
Raspunsuri - Pagina 7
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luiza77 Buna seara fetelor, am fost astazi la medic si mi s-a confirmat ca vom avea un baietel...tati este foarte fericit, si eu de asemenea,totul este bine, bebe se dezvolta in parametrii normali. Succes fetelor care urmeaza sa se testeze, poate Mosul va aduce in dar cadoul mult visat....Pupici. ![]() ![]() ![]() ![]() 15+ Matei |
felicitari felicitari felicitari!!!
cred ca esti in al noualea cer
sa fie sanatos bebetu' si tu la fel

bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Lary multumim de urari! Fetele apropo de dureri de sani, eu nu le-am avut deloc luna asta, ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca nu am ovulat. ![]() Bella poate ai ovulat mai tarziu, deci poate mai ai sanse de bebe asa ca pt raceala ia doar ceva naturist care sa nu afecteze in sarcina, nu sti cu ce vine pt tineIIFetele ce bine de voi ca aveti ajutoare la curatenie, eu fac singurica , mama nu e pe aici sa ma ajute si sotul vine frant de la serv.Anne45 iti multumim f. mult de mesaj. Camady nu prea rezista iar daca vrei bebe lasa spalaturile interne. Si ai grija ca daca exagerezi cu ekle poti face mai mult rau decat bine. Multi doctori nu sunt de acord cu spalaturile intravaginale. http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png ca in 2011 sa devin !Sarbatori fericite tuturor! |
da eu nu sunt racita
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
racheel spune:
larry prima spermograma i-am facut-o in august si i-a iesit 7 mil/ml, 48% mobilitate progresiva si 80 % forme normale, si a urmat un tratement:3 luni masculion, ginsavit vitamina E, apoi de 2 luni, spermotrend, macca, naprajnic si selezin, iar rezultatul acvum la spermograma 1,5mil/ml.
katy82 stiu ca cel mai bine ar fi ca el sa mearga la labvorator dar, nu vrea
Asa ca azi dimineata am colectat-o acasa, am tinut-o la subbrat si in 10 minute am ajuns cu ea la laborator.
Monique77 eu am facut operatie de desfundare de trompe si doar stanga este permeabila, dreapta are hidrosalpinx, si am avut si chisturi mici pe ovare pe care mi le-a curatat.
Fetelor, am vrut sa fac inseminari, dar, nu mai dau banii pe ele si mi-i strang pentru FIV.M-am hotarat fac FIV la Polisano din Sibiu, ctindu-le pe fetele de acolo ,,m-au convins si pe mine sa apelez la ei.''
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
SimonaS81 spune:
Buna seara fetelor....Am picat si eu de la munca...sunt obosita tare nici nu ma mir ca nu se prinde bebe....nu mai zic de stres si de efortul fizic.Asta e viata...mergem mai departe ca nu avem incotro.

Dananagi sa dea Dumnezeu sa primiti de Craciun cea mai frumoasa veste: BEBITA Sa va ajute Dumnezeu 

Ela hai cu liniute 

.Doamne ajuta!
Katy82 din pacate au venit uratii cu tot tacamul 

azi sunt Z2
Rachel sa te ajute Dumnezeu ca in ziua de Craciun sa ai un test pozitiv.
Luiza felicitari pentru ca o sa aveti un baietel. 

Va 

pe toate si va doresc o sapt frumoasa si spor la pregatirile de Craciun.
lorena_86 spune:
simo acum am intrat si eu ca are sotul treaba la calc in interes de serviciu....si eu ma iut la tel
o sa pun maine ceva poze de la cabana.....a fost foarte frig
si multa zapada
fetelor haideti cu liniutele.....pai ce facem aici
gaby....pai nu poti cumpara un test de acolo
te asteptam cu liniutele
simo, nu mai fi trista ca o sa vin eu cu barza
.....promit.......nu mai e mult.....cateva saptamani

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
camady spune:
Neata fetelor. Eu sunt cam suparata ................cred ca-mi vin uratii desi e putin cam devreme...........ar fi trebuit pe 25-26 decembrie. Aseara si azi am niste dureri de ovare ca zici ca gata, gata. Dureri de san nu am deloc
.
In curand
si mami de Razvan 7 anisori
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui racheel larry prima spermograma i-am facut-o in august si i-a iesit 7 mil/ml, 48% mobilitate progresiva si 80 % forme normale, si a urmat un tratement:3 luni masculion, ginsavit vitamina E, apoi de 2 luni, spermotrend, macca, naprajnic si selezin, iar rezultatul acvum la spermograma 1,5mil/ml. katy82 stiu ca cel mai bine ar fi ca el sa mearga la labvorator dar, nu vrea Asa ca azi dimineata am colectat-o acasa, am tinut-o la subbrat si in 10 minute am ajuns cu ea la laborator.Monique77 eu am facut operatie de desfundare de trompe si doar stanga este permeabila, dreapta are hidrosalpinx, si am avut si chisturi mici pe ovare pe care mi le-a curatat. Fetelor, am vrut sa fac inseminari, dar, nu mai dau banii pe ele si mi-i strang pentru FIV.M-am hotarat fac FIV la Polisano din Sibiu, ctindu-le pe fetele de acolo ,,m-au convins si pe mine sa apelez la ei.'' Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |
inainte de FIV scoti trompa cu hidrosalpinx?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui racheel larry prima spermograma i-am facut-o in august si i-a iesit 7 mil/ml, 48% mobilitate progresiva si 80 % forme normale, si a urmat un tratement:3 luni masculion, ginsavit vitamina E, apoi de 2 luni, spermotrend, macca, naprajnic si selezin, iar rezultatul acvum la spermograma 1,5mil/ml. katy82 stiu ca cel mai bine ar fi ca el sa mearga la labvorator dar, nu vrea Asa ca azi dimineata am colectat-o acasa, am tinut-o la subbrat si in 10 minute am ajuns cu ea la laborator.Monique77 eu am facut operatie de desfundare de trompe si doar stanga este permeabila, dreapta are hidrosalpinx, si am avut si chisturi mici pe ovare pe care mi le-a curatat. Fetelor, am vrut sa fac inseminari, dar, nu mai dau banii pe ele si mi-i strang pentru FIV.M-am hotarat fac FIV la Polisano din Sibiu, ctindu-le pe fetele de acolo ,,m-au convins si pe mine sa apelez la ei.'' Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |
offfff
o groaza de probleme
si sotului meu i-a recomandat dr. marinescu, giulesti spermotrend :(
ce sa mai zic....
mult succes

Matei
pt tineII
fericite tuturor!