Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)
Raspunsuri - Pagina 16
camady spune:
Bine ai revenit ancuta. Ceva test pozitiv la tine?
In curand
si mami de Razvan 7 anisori
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Bella de data asta nu vor mai veni ![]() ![]() ![]() Ne punem toate cu ![]() ![]() si ![]() ![]() si vor fugi de la tine vreo 9 luni ![]() ![]() Nu te mai testezi? |
Va ajut si eu

Ancuta , in curand
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui camcris fetelor voi ce a-ti cumparat cadouri pentru famile? eu am luat un pulover pentru sot foarte frumos si azi sau maine vreau sa cumpar ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
eu la sotul i-am cumparat un telefon pe care si-l dorea ffffffff mult , iar la restul familiei inca nu am luat nimic.astazi as vrea dar sunt in pana totala de idei
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ankcta
Va ajut si eu ![]() Ancuta , in curand ![]() |
cu cat mai multe cu atat mai bine

ankcta spune:
| citat din mesajul lui lary74 Buna fetelor! Bella eu te sfatuiesc sa mergi la dr. sa vezi totusi parerea lui despre intirzierele acestea.Apoi de sarbatori o sa poti sta linistita si nu tot c stres"de ce nu vine,daca e bebe ". Sper ca de Craciun sa curga cu 2 liniute pe aici. Si eu tot de Craciun astept uratii,dar eu sunt sigura ca vor venii pt ca luna asta am facut doar in zilele nefertile,pt ca in rest a fost la munca. .Si ce e mai rau ca nici in concediul acesta nu o sa prindem zilele fertile.Poate inceputul lor si asa numai la noroc o sa ramin si daca sunt super rezistei gigei sotului si asteapta ousorul meu vreo 3-4 zile.Slabe sperante luna asta dar sa speram ca anul ce vine va fi mai bun din toate punctele de vederePupicii multii la toate ![]() ![]() ![]() Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel |
Mai Lary de ce-i astepti? BB vine atunci cand nu-l astepti
Ancuta , in curand
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ankcta
Asa se gandeste! Sa ne Ajute Dumnezeu!Ancuta , in curand ![]() |
Da , pai am fost cateva zile pe fundul butoiului , si am zis ca nu se mai poate , imi stricam si sarbatorile daca as fi continuat asa , si oricum bebe vine cand va vrea Dumnezeu si mai cred ca El va vrea luna aceasta

ankcta spune:
| citat din mesajul lui camady Ar trebui sa ne testam mai multe de craciun............haideti fetelor cu vesti bune..............mai ales optimista cea mai mare ankuta si apoi sa ne traga pe toate dupa ea. In curand si mami de Razvan 7 anisori |
Pai doar avem o intelegere

Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Buna dimineata fetelor! Mie din pacate nu-mi merge prea bine...Z 16 si deja trebuie sa declar Z1 ! Nu stiu ce s-a intimplat dupa avort, am cm din ce in ce mai scurt....Doar n-o fi menopauza??!? adica la 33 de ani totusi e prea devreme...nu stiu ce sa cred. De ovulat ovulez, dar faza mea luteala a ajuns sa fie de vreo 4-5 zile - absolut imposibil sa se prinda ceva cu o asa dereglare. Au trecut sapte luni de la avort, dar in loc sa imi revin, eu vad ca ma dereglez mai tare. Am programare la cabinet abia in a doua jumatate a lui ianuarie, dar nu mai am rabdare pina atunci, mi-e si frica. Sper sa aflu de la voi un sfat, o parere, ceva, va rog. Multumesc!!!! Acum trebuie sa plec la munca, dar revin mai dupa amiaza O zi frumoasa! ![]() http://lt1f.lilypie.com/5qvTp1.png ![]() |
Cum adik te apropii de Z1?!
Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui camady Neata. Fetelor dar unde a disparut optimista noastra ankuta ca sa ne mai incurajeze si pe noi. Stiam ca zilele astea urma sa se testeze. In curand si mami de Razvan 7 anisori |
Da astazi urma sa ma testez

Acum intra pr cu Craciunul
Ancuta , in curand
ankcta spune:
A venit Pr cu Craciunul! Sunt F fericita. Credeam k l-am ratat si cum este primul Craciun in casa noastra voiam neaparat sa vina!
Ancuta , in curand 

sa fiu
doar in zilele nefertile,pt ca in rest a fost la munca.
.Si ce e mai rau ca nici in concediul acesta nu o sa prindem zilele fertile.Poate inceputul lor si asa numai la noroc o sa ramin si daca sunt super rezistei gigei sotului si asteapta ousorul meu vreo 3-4 zile.Slabe sperante luna asta dar sa speram ca anul ce vine va fi mai bun din toate punctele de vedere