Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)
Raspunsuri - Pagina 11
gabyv spune:
Buna 
Ati vb ceva si din pacate, nu am cum sa citesc, eu sunt pe netul de la hotel, care are un pret
...
Bella, se pare ca si tu, ca si mine, se aduna zilele si nimic. Eu sunt in Z42 si la insistentele sotului mi-am luat un test. Evident ca e negativ, plus ca mi-am promis ca e ultimul pe care il fac in luna asta. Pana in Ian nu vreau sa mai aud de teste.
Lore, la tine vine soacra? A mea regreta ieri ca nu ne ducem in Ro...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
offff gaby 
o sa vina si bebe
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor 

cine se pricepe in it?
stie cineva daca pot transforma un pdf in excel?
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor ![]() ![]() ![]() cine se pricepe in it? stie cineva daca pot transforma un pdf in excel? Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
cauta pe google ca sigur gasesti
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
fetelor in prima luna de sarcina se intareste uterul? nu e vb de mine ca la mine e moale ![]()
aspiranta la bebik
lary74 spune:
Buna fetelor!
Bella eu te sfatuiesc sa mergi la dr. sa vezi totusi parerea lui despre intirzierele acestea.Apoi de sarbatori o sa poti sta linistita si nu tot c
stres"de ce nu vine,daca e bebe ".
Sper ca de Craciun sa curga cu 2 liniute pe aici.
Si eu tot de Craciun astept uratii,dar eu sunt sigura ca vor venii pt ca luna asta am facut
doar in zilele nefertile,pt ca in rest a fost la munca.
.Si ce e mai rau ca nici in concediul acesta nu o sa prindem zilele fertile.Poate inceputul lor si asa numai la noroc o sa ramin si daca sunt super rezistei gigei sotului si asteapta ousorul meu vreo 3-4 zile.Slabe sperante luna asta dar sa speram ca anul ce vine va fi mai bun din toate punctele de vedere![]()
Pupicii multii la toate 

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel
camady spune:
Ar trebui sa ne testam mai multe de craciun............haideti fetelor cu vesti bune..............mai ales optimista cea mai mare ankuta si apoi sa ne traga pe toate dupa ea.
In curand
si mami de Razvan 7 anisori
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lary74 Buna fetelor! Bella eu te sfatuiesc sa mergi la dr. sa vezi totusi parerea lui despre intirzierele acestea.Apoi de sarbatori o sa poti sta linistita si nu tot c stres"de ce nu vine,daca e bebe ". Sper ca de Craciun sa curga cu 2 liniute pe aici. Si eu tot de Craciun astept uratii,dar eu sunt sigura ca vor venii pt ca luna asta am facut doar in zilele nefertile,pt ca in rest a fost la munca. .Si ce e mai rau ca nici in concediul acesta nu o sa prindem zilele fertile.Poate inceputul lor si asa numai la noroc o sa ramin si daca sunt super rezistei gigei sotului si asteapta ousorul meu vreo 3-4 zile.Slabe sperante luna asta dar sa speram ca anul ce vine va fi mai bun din toate punctele de vederePupicii multii la toate ![]() ![]() ![]() Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel |
dr meu e in concediu pana pe 6 ian. si chiar daca ar fi fost nu m-as fi dus ca la mine nu e prima luna cand imi intarzie mult.asa ca asteptam
aspiranta la bebik
lary74 spune:
Mie luna trecuta mia intirziat 2 sataminii si a fost un stres pt mine.Daca tu esti invatata cu asfel de intirzieri probabil esti mai relaxata ,eu am fost un pachet de nervii

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel