Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_Theo Andreea, prin cate ai mai trecut si tu cu Eric. Am ce invata de la tine. Ideea este ca peste tot am citit ca nu trebuie fortati. Stiu asta, dar parca tot nu ma linistesc pana nu ii distrag atentia cu o jucarie, pt a-i da cateva lingurite. Stiu ca nu-i bine insa daca ar fi dupa el, rar ar manca ceva. Sper sa reusesc sa fac ce-i mai bine pt copil. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
roxana, Theo e mic inca, il poti modela...

stiu, proasta alegere dar a fost singura cu care am reusit sa-l fac sa ia cateva imbucaturi la o masa...mai nou, de vreo cateva luni, papam la Pocoyo...ii place si sta atent, iar eu ii var ingura in gura...dar si asa, nu mananca orice...are vreo 5 feluri de mancare pe care le accepta...nimic nou...nici ce a mancat odata...imi vine sa mor...dar ce sa fac???
no, ideea e ca nu vreau sa te sperii, sper sa gasesti metoda cea mai buna pt voi...si sa nu cadeti in capcane ca si noi...ca nu mai iesiti...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
tina, de ce sa aveti pb? e bine , mami, chiar daca e mai marisor...stai linistita, ca dupa ce va incepe sa mearga si sa alerge nu va mai lua atata in greutate...
cu fierul nu ma bag...si noua ne-a zis ca e cam palidut...da ca cica sa bagam carnea de manzat (peste vreo 2 sapt) si apoi vedem noi cum va fi cu anemia...![]()
crispro, harnicuta mami..bravo...
rodi, uauuuuu...cadouri...
![]()
si al meu sot m-a sunat bietul sa ma intrebe ce cercei imi doresc (stia ca din astia vreau cadou)...sper sa-mi placa..![]()
de pe bebeshopp nici eu n-am primit nimic, dar nici nu mai astept...
andreea, sa stii ca deja incep copilasii nostri sa se sperie de una alta...si pe masura ce cresc tot asa va fi...![]()
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
pe toate gardurile noi avand brad artificial am cautat azi un suport clasic...n-am gasit evident dar am vazut din asta in care se pune apa, seamana cu un castron ![]() ![]() Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
noi am lua acu cativa ani din Cora, parca...gasesti si la hypermarketuri...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Buna seara SI la multi ani sarbatoritilor!!!!!
| citat din mesajul lui tina_80 Larisa, Btz, Eladeea, voua ce va spun dr de greutatea delfinasilor? E bine sa ia asa mult? sunt sigura ca nu e bine!...oare ce e de facut?Raducu a luat de la 5 la 6 luni fix un kg ![]() Eu nu stiu cum de cantareste atata ca doar nu-i indes tzatza in gura si nici acum de cand am inceput diversificarea nu-l indop cu mancare ![]() ![]() ![]() Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 Sarbatori fericite! |
Tina,noua nu ne-a spus nimic medicul de familie legat de kg,insa un pediatru ne-a recomandat sa-i marim doza de Vigantol,care ii asigura absorbtia calciului si a fosforului,pentru a ajuta organismul sa faca fata la cresterea exploziva in greutate.
Insa med de fam ne-a spus tot 2 pic sa-i dam,deoarece un exces de doza provoaca hipervitaminoza,care provoaca calcifieri ale unor organe,crampe musculare,deshidratare,dureri de cap,lipsa poftei de mancare,varsaturi.
Si avand in vedere ca pediatru ne-a prescris 2 medicamente care sunt total interzise sub un an,tratament fara oprire,mergem pe spusele medicului de fam.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Mycya spune:
buna seara mamici 
La multi anispro sarbatoritilor de azi
sa cresteti mari si sanatosi!!!
La multi ani Belu!!! 
mi sa ars iar adaptorul de la laptop ieri
si am stat ca pestele pe uscat pana in seara asta. mi-am luat altu, alti bani alta cheltuiala, dar macar sper ca e mai sanatos decat celalalte
eu nu stiu ce sa ma mai fac cu fata mea, e super agitata si energica. daca pana acu o saptamaa mai statea in fisher la bucatarie si ma mai lasa sa fac de mancare acum nu mai sta nici 5 minute sa mananc
dupa ce ii dau de papa la fel face, am presupus ca nu se satura , am cumparat lapte praf si degeaba
nu vrea mai mult, am incercat si cu lapte de al meu si nu deci elimin varianta nesaturat, de dormit, i-am facut program deci nu e obosita ....offf pe langa rabdare am nevoie de energie cu sacu 
va pup pe toate 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
pai da, sunt multe mai faine si mai performante, totusi e pentru un copil de 9 ani, n-are nevoie sa navigheze pe net cu el ca are calculatorul, si nici scump nu e, doar asa... de cadou _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sa-l ajutam pe Mos Craciun |
f fainut...imi place..

Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Seara buna,
eu acuma am terminat de calcat perdele, am spalat azi 6 ture de haine, sunt cam rupta dar casa e curata, totul miroase a proaspat, asa ca ma declar multumita
Victor a fost tare marait dupa-masa asta, cum ieseam din camera lui sa fac si eu curat, cum ma "striga" asa ca tot alergam dintr-o parte intr-alta...nici sa doarma n-a vrut, dar ne reluam noi de maine programul normal.
Rodi e super telefonul, eu sa fiu in locul Mariei cred ca as fi tare incantata. Faina si ideea cu revelionul, e bine ca la voi e cald si se pot juca copiii in parc si pe vremea asta.
Roxana, draga de tine, imi inchipui cat iti e de greu. Si noi am avut probleme de genul asta, dar suntem deocamdata doar pe LM, am mai povestit eu pe forum. Ideea e ca am fost la un medic destul de renumit in Cluj care ne-a zis sa nu ne facem probleme, copilul e sanatos dar asta e ritmul lui de mancare si de crestere. Poate ai vazut ce cantitati de mancare vehiculeaza fetele de 270 ml, ei al meu nu mananca mai mult de 150ml la o masa si nici nu-l mai cantaresc decat rareori ca sa nu ma stresez. M-am hotarat sa-l las sa manance cat vrea el, si sa ma bucur de momentele frumoase care si asa trec prea repede. Sigur, cand am mers la medic a fost mai rau decat acum, dar ii dau niste vitamine-Vitam care din cate vad eu chiar i-au crescut pofta de mancare, in sensul ca papa mai des.
tie si lui Theo.
Dragaico, si eu visez demult la un Kitchen Aid, sper sa-l am intr-o buna zi, deocamdata nu stiu unde as mai avea loc pentru el in bucatarie
Asa ca eu zic "go for it!"
Andreea, of ce mai trageti si voi,
sa treaca zilele cu ghinion
Si zici ca nici la trei ani copiii nu pot sa-si sufle singuri nasul, eu vad ca sunt naiva, nu stiu ce-mi inchipuiam 
Merg si eu sa fac un dus si apoi la somn...noapte buna delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi [ Tina,noua nu ne-a spus nimic medicul de familie legat de kg,insa un pediatru ne-a recomandat sa-i marim doza de Vigantol,care ii asigura absorbtia calciului si a fosforului,pentru a ajuta organismul sa faca fata la cresterea exploziva in greutate. Insa med de fam ne-a spus tot 2 pic sa-i dam,deoarece un exces de doza provoaca hipervitaminoza,care provoaca calcifieri ale unor organe,crampe musculare,deshidratare,dureri de cap,lipsa poftei de mancare,varsaturi. Si avand in vedere ca pediatru ne-a prescris 2 medicamente care sunt total interzise sub un an,tratament fara oprire,mergem pe spusele medicului de fam. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Si mie mi-au spus 2 medici ca Vigantolul in exces dauneaza, asa ca trebuie avuta mare grija.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Roxana_Theo spune:
Dragaica, eu am un bosch ca cel de mai jos.
http://www.shopmania.ro/magazin~online-roboti-de-bucatarie~produs-bosch-mcm5530~p-1611523.html
Am facut aluaturi, tocat carne, sucuri din diverse fructe si legume, salate de cruditati si cam atat. Asta si ptr ca nu ma da talentul la bucatarie afara din casa. Poate de acum inainte. Mai ales ca la asa copil mancacios, va trebui probabil sa fiu mai inventiva.![]()
Andreea, ii citeam sotului ce ne-ai sfatuit tu si ne-am propus ca de maine sa incercam sa-i dam papa fara jucarii si alte distractii. Sa vedem daca merge.
Ilinca, multumesc de incurajari.
In seara asta ca sa nu mai fie nevoit sa manance din lingurita, a preferat biberonul cu lapte iar eu incerc sa ma adaptez nevoilor lui.
Va pupam pe toate si sa aveti o seara buna.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
bamboletta spune:
Buna seara
Azi mi-a mers f greu forumul
nu am avut nervi sa stau dupa el
am citit acum tot dar nu mai retin mare lucru ![]()
Am fost la posta sa iau pachetul cu costumasul de mos craciun si cremele bubchen...mi-a iesit par alb cat am stat la rand vreo ora cu doi copii dupa mine
se uitau la mine ca la urs dar nimeni nu mi-a zis sa trec in fata
ba mai mult se mai si bagau in fata...si am inceput sa fac urat...cata nesimtire nu am vazut asa ceva
de acum nu mai fac nici o comanda pe numele meu...sa se duca sotul 
E greu cu nemancatul...Antonia cand era micuta manca...acum de cand e mai marisoara nu prea vrea sa manance
la 4 ani are 15.800 si 107 cm...fotomodel o fac![]()
Crispo-
harnicuta...si eu am o multime de facut...sotul e toata ziua la servici...cand vine acasa se joaca cu Antonia mai sta cu David...ce sa-l mai pun si pe el sa faca
asa ca fac aproape totul singura...
Rodyca-cred ca e pitrivit telefonul pt Maria... 
Katalina-ce poze frumoase am vazut
sunteti o familie tare frumoasa 
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Sarbatori fericite

delfinasul
printesita