Micsorarea porilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Iulix, eu iti multumesc mult pentru raspuns, si nici Xio nu cred sa se supere, maine poate ne raspunde si ea . Clar o sa dau maine o fuga sa caut crema asta (pe la Plafar presupun ca se gaseste), mare lucru sa matifieze pentru toata ziua, si inca la asa pret!

Si oricum, chiar daca nu o sa functioneze stralucit (ca mi se intampla des asta, la mine produse laudate de toata lumea sa nu mearga ), nu pierd mare lucru. La cati bani am dat pe tot felul de cosmetice extrem de scumpe la care am facut alergie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Raspund si eu, sa aveti mai multe pareri
Eu nu am pielea f. grasa, ma deranjeaza doar porii, de stralucit nu mi-a stralucit vreodata, doar zona nasului era cu ceva probleme in sensul ca daca presam pe acolo cum aveam porii dilatati era ceva de curatat, am rezolvat problema asta cu "tratamentul" acesta aplicat, nu se mai vede absolut nici un punct de grasime/negru/por dilatat.
Am mai luat de la Gerovital gel ed curatare, e verde si are mecanismul acela de apasare in loc de capac, costa 11 lei. L-am inceract la o prietena si a lasat pielea fina fina fina de tot. Cum nu sunt innebunita dupa demachierea cu lapte demachiant, am zis sa iau gelul pt. cand sunt lenesa. Curata tare bine.
Si eu am probleme cu pielea uscata daca o agresez, am cumparat mai demult de la Oriflame o gama pt. ten mixt si dupa 2 saptamani efectiv mi se descuama pielea. Dar crema de la Farmec e facuta pt. mixt, adica gras in zona T (eu pe frunte nu am probleme deloc), si sensibil in rest, hidrateaza bine. Cand insa imi simt pielea uscata folosesc lapte doina (mai ales dimineata, ca sa fluidific fondul de ten) , sau ulei de migdale daca ma si exfoliez.

Scuze de polologhie

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Buna Xio,

Eu nu ma spal pe fata decat foarte rar, pentru ca pielea mea nu suporta apa de la robinet (pe langa multe altele... ). In general ma demachiez cu solutie micelara pentru ten intolerant, cumpar de la farmacie din gamele de dermatocosmetice. Dar o sa incerc lotiunea tonica si crema matifianta, strict pe zona T, ca acolo e problema de luciu, chiar sunt curioasa sa vad daca are efect si la mine. Va tin la curent.

Mergi la inceput

P.S.: tocmai am citit pe niste bloguri de beauty ca si crema matifianta Skin Control de la Elmiplant ar fi foarte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montelimar spune:

Mi-am cumparat demachiantul si lotiunea tonica de la Elmiplant pentru ten normal/mixt cu extract de gutuie si vitamina E dar nu sunt sigura daca despre asta e vorba, pentru tenul meu gras demachiantul nu e totusi potrivit. Imi puteti da mai multe detalii despre crema matifianta de la farmec, ce anume scrie pe ea ? Nu am vazut nimic asemanator in farmaciile pe unde am cautat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Montelinar pe cutie trebuie sa scrie crema hidratanta matifianta, are cutia alba si capacul mov. Eu am luat-o acum un an cred dintr-un hipermarket.
De ce spui ca nu e bun demachiantul? Ti se pare prea gras? La mine se potriveste de minune si chiar incep sa vad o imbunatatire a porilor cu probleme; pe obrazul drept sunt inchisi cam 50%, iar la cel stang sunt mai incapatanati si se lasa dusi mai greu insa nu ma dau batuta pentru ca e prima data cand vad cu adevarat rezultate. Iar despre punctele negre de pe nasuc va zic ca sunt si ele duse in proportie de 90 %.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montelimar spune:

Multumesc pentru raspuns, Iulix. Eu am tenul gras, cu acnee si puncte negre si nu-mi place senzatia pe care mi-o lasa demachiantul, simt ca am fata unsuroasa si nu ma simt bine daca nu ma spal cu sapun - acum folosesc black soap de la Akamuti. Dar ma gandeam ca poate nu folosesc eu gama care trebuie de la Elmiplant, poate exista si demachiant si lotiune pentru ten gras -ale mele sunt in niste recipiente verzui si sunt pentru ten normal-mixt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Montelimar si eu am tenul gras si cu puncte negre, acneea insa imi apare doar cand sunt in perioada aia aiurea. Fara lotiune tonica am deasemenea senzatia de ten gras, insa de la tonic simt ca pielea imi respira si e fresh. Si ale mele sunt tot in recipiente verzi si au extract de gutuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

XIO- eu sunt fan produse Gerovital, Elmiplant,
(Farmec, Bioten) m-am dus sa caut si eu produsele despre care ziceai...vreau sa te intreb daca denumirile sunt exacte adica Demachiant si Crema matifianta. In 2 magazine de cosmetice mi-au insirat pe masa tot felul de demachiante de la elmiplant, nici unul nu era ce ziceai tu. Se gasesc greu oare?
Eu folosesc acum asa:

- BIOTEN (elmiplant)- un demachiant si ca baza de machiaj de la Elmiplant, cu muguri de plop si miere,
- BIOTEN (elmiplant)-crema exfolianta pt fata cu samburi de caise
- FARMEC (gerovital)-fluid tonic hidratant cu aloe vera si ceai verde
-ELMIPLANT- crema hidratanta antiimperfectiuni cu arbore de ceai, lemongras si acid salicilic

pe mine ma naucesc denumirile astea...de ce gerovitalul si elmiplantul scot produse ce par a avea alte marci gen Farmec sau Bioten sau cate or mai fi

De la Gerovital gama de ingrijire a parului (lotiunea antimatreata, masca cu petroleum, ser pt varfuri deteriorate) mi-a reparat parul, slava Domnului, era fff deteriorat dupa ani intregi de neglijare, cum nu a facut-o nici o alta gama de fitze. Intern am luat doar o luna de minerale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dorsilia, aceasta este lotiunea tonica de la Elmiplant:
http://www.elmiplant.com/ro/Curatare/Lotiune-Astringenta

Demachiantul e tot de la Elmiplant si arata ambalajul exact ca si sticla de tonic, doar ca nu e transparenta si e mai deschis verdele, un fel de brotacel.
Sunt Elmiplant, nu Bioten.

Crema matifianta este de la Farmec si arata asa:
http://farmec.ro/crema-hidratanta-matifianta-cu-aloe-vera-si-ceai-verde/

Si gel de curatare, in caz ca mi-e lene sa folosesc demachiantul, este acesta:
http://farmec.ro/gel-spumant-antimicrobian/

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput