Micsorarea porilor
Am vrut sa va impartasesc reusita de miscorare a porilor
De vreo 2 sapt. am folosit demachiant Elmiplant pt. ten mixt si lotiune tonica de la Elmiplant + crema hidratanta matifianta de la Farmec.
Le-am ales pe acestea dupa ce am citit pe siteul lui Gok (tipul de la Euforia cu "how to look good naked") ca pt. ten mixt si micsorare trebuie sa cauti creme si lotiuni cu ceai verde, aloe vera, argila.
Ei, am folosit demachiant+lotune tonica in fiecare seara de vreo 2 sapt. , si crema recent cumparata, de vreo 7 zile cred. Dimineata foloseam din cand in cand demachiant/lotiune tonica, crema intotdeauna
Porii s-au micsorat vizibil, arata acum asa cum aratau dupa ce foloseam fondul de ten. Pe nas aveam puncte vizibile tare, acum nu se mai vede absolut nimic.
Mai este o masca de la Farmec, costa 1,6 lei si este pe baza de argila, aspirina si nu mai stiu ce, astringenta. E f. buna, dar intinsa DOAR pe zonele cu probleme, eu mi-am aplicat-o peste tot si efectiv ma ustura pielea.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
Raspunsuri
rall spune:
Sau: http://tinyurl.com/drbrandt DR. BRANDT - Poreless Gel. La mine functioneaza ff bine si acum e redus cu 35%. Tot scumput e, dar face ce trebuie + tine mult
Am vazut ca sunt cateva reviewuri si pe youtube
iulix spune:
Hmmmm... si eu as avea nevoie de asa ceva pentru ca ma tot chinui cu niste pori dilatati pe obrazi langa aripile nasucului.
XIO spune:
Ral, am uitat sa spun ca unul din motivele pt. care am apelat la Elmiplant&Farmec a fost pretul, ca pana cum foloseam Ivatherm(am auzit ca e superapreciata de dermatologi). Am citit si cateva pareri f. bune despre Gerovital, dar pretul mic a fost foarte...hotarator
Procentual nu pot sa apreciez exact, dar asa, grosier, as spune ca i-a redus cu vreo...60-70%
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
sdcristian spune:
si mie imi place foarte tare elmilpant, mai ales ca sunt fara parabeni
pt reducerea porilor ma ajuta si un gommaj saptamanal cu st yves, am o perie speciala pt fata.
mama de Carol (29.12.2008) si 9+
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Ral, am uitat sa spun ca... |
Si eu am uitat sa spun ca il ador pe Gok Am si carte cu autograf (dar nu e luat de mine autograful) II ador stilul!
mirela0521 spune:
chiar eram in pana de idei ce sa imi cumpar ca mi se termina crema de fata (actualmente folosesc l'oreal derma genese) si as fi vrut altceva. ma gandeam la eucerin sau la olay ca tot i se face atata reclama dar o sa ma indrept spre gama skin control de la elmiplant pt ca tot am si ceva probleme cu tenul de care nu mai scap. asa impusc 2 iepuri de-odata: rezolv si problemele cu sebumun si cu cosurile astea rebele, si fac si putina economie la bugetul familial. plus ca am garantia ca sunt in puc mai naturale decat chimicalele astea "fine" si scumpe din comert. merita incercate!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
iulix spune:
Mi-am luat si eu azi demachiantul si lotiunea tonica de la Elmiplant si sunt foarte incantata de rezultate. Pielea e mai luminoasa si ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca dupa ce m-am dat cu lotiunea tonica mi-am simtit fata libera, plina de prospetime si parca respira prin toti porii.
Asa ca recomand din toata inima acest set pentru ca e suuper si nici nu te lasa cu buzunarele goale (am dat 27 de lei pe ambele produse).
ponicid spune:
de la Avon:
Demachiant Total radiance seara
Crema de noapte Anew Reversalist
Curatare dimineata cu Gel exfoliant pentru curatarea porilor
Aplicare dimineata dupa curatare Ser cu multivitamine si extract de ceai alb.
Efect garantat pe un ten care are porii dilatati si pe la jumatatea zilei se umple de grasime. Asta este formula testata pe pielea mea in cativa ani.
salcia spune:
Buna fetelor,
Si eu ma confrunt cu tenul (foarte) gras in zona T si porii dilatati... Mai grav e ca am obrajii extrem de sensibili si deshidratati, astfel incat nu pot folosi produse agresive, si trebuie sa folosesc tot timpul produse diferite pentru cele doua zone (daca ati vedea cate produse folosesc in fiecare seara, cred ca v-ati speria!).
In fine, acum folosesc si eu acel produs de la Dr. Brandt de care spunea si Rall, e destul de eficient pe moment, reduce porii si matifiaza, numai ca efectul nu dureaza foarte mult (cel putin in cazul meu). In plus daca sunt zone mai deshidratate le accentueaza.
Deci o sa caut si eu aceste produse, sa vad daca functioneaza in cazul meu, mai ales ca toate la un loc costa cam 10% dintr-un produs Dr. Brandt.
Multumim Xio de pont, efectul de matifiere e durabil? Ca la mine asta e marea problema...
iulix spune:
Salcia o sa indraznesc eu sa iti raspund (sper sa nu se supere Xio ). Fara crema de la Farmec imi straluceste fata ca un bec , insa cum ma dau cu ea se observa imediat schimbarea; tenul e mat si sta asa cam toata ziua ( pana seara cand ma demachiez).