Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

[quote]citat din mesajul lui roxx26

Gata, am reusit in final sa ma tin de promisiune. Am pus pe contul comun poze cu operele mele de arta tricotate (fiti ingaduitoare, e prima oara cand fac ceva competent de genul asta...) si cu cosuletul piticutzei.

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

roxx sunt superbe,,,botoseii sunt dementiali

felicitari

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

feteloor dac am pus listuta la profil personal semne de carte...cum o mai pun aici sa vedem cine n-a mai intrat?

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Missmj, tinem pumnii pt maine, sa fie totul ok si sa scapi repede si fara dureri

Andri, o imbratisare calda si pt tine Te asteptam cu vesti bune!

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 11 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Am dat si eu comanda la Amazon. La o comanda de 115 lire mi-au mai pus 20 lire transport. Oricum, daca luam de aici ce am comandat costa cam 1200 ron. Sper sa nu mai coste prea mult la posta. Vor sosi in jur de 7-10 ianuarie.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

hihi..te-am molipsit. care amazon? tot uk? ce ti-ai luat?
eu am bifat acolo sa mi le imapcheteze in cadouri si sa scoata preturile, asa in caz de ceva poti sa declari valoare mai mica la posta. ce nu stiu eu la care o posta o ajunge..cea de vama care vin pachetele din afara sau cea de care apartinem

38+...am intrat in 39 Darius Alexandru

da, m-ai molipsit. Eu mi-am luat niste lucruri care mi-au placut mult la noi dar nu mi le-as fi luat ca erau mult prea scumpe, desi, recunosc, as fi putut si fara ele: Baby monitor Angelcare cu senzor pentru miscare - inclusiv respiratie - daca bebe are apnee mai lunga de X secunde tipa. Plus ca stiti situatiile in care bebe doarme si te tot duci sa bagi capul la el sa vezi daca e ok, cu aparatul asta stii cand se misca si pe unitatea parintelui afiseaza temperatura din camera copilului. Asta la noi e 640 ron iar pe Amazon e 56lire (http://idealbebe.ro/angelcare-interfon-digital-cu-monitor-de-apnee-lampa-de-veghe-si-termometru-de-camera-p-4585.html), mi-am mai luat un cos special pt scutece folosite care izoleaza mirosul si bacteriile si in care intra 180 scutece pana schimbi rezerva (pret la noi 150ron, la ei 7 lire) - http://idealbebe.ro/angelcare-captiva-cos-ermetic-pentru-scutece-murdare-p-4582.html ; am luat si rezerve pt cos ; un incalzitor de bibe de la Avent; un termos si un joc de PS3 cadou de mos pt sot.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Multumesc mult pt incurajari fetelor,nu stiu de ce am si o senzatie ca nu mai sta mult bebe in burtica,mi-am facut si bagajul pt spital sa il iau cu mine,cine stie dupa ce scoate firul cum ma iau durerile.hmmmm poate ma insel si o sa mai stea la caldurica.
Ma bag in pat ca iar am burta pietroi si simt cum incept durerile alea ca la menstruatie
Va ,noapte buna, mai vorbim maine inainte sa plec la dr.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

noapte buna gagici
o noapte linistita sa avem

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna si de la noi

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Noapte buna si de la mine!

Anca in saptamana 39 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

noapte buna, fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

hmmmm,se pare ca am intrat si eu la spartul targului.
As fi intrat mai devreme,dar am citit tot din urma,si azi am fost si la piata de am facut cump de sarbatori(la noi e piata doar in we).
FLUTURAS ,in primul rand felicitari pt curajoasa MARIA CLARA,trebuie sa fii tare si puternica in aceste momente,sai dai putere fetitei sa creasca mare.I-mi pare sincer rau pt ce ti-sa intamplat.

Bafta fetelor care azi merg la eco.Si noi trebuia sa mergem la ultimul eco trimestrial,dar din pacate sa anulat,motiv deces in familia doctoritei.Cu chiu cu vai ,am gasit pana la urma liber pt miercuri,la alt spital,asta dupa ce am sunat la vreo 10 spitale si nici unul nu avea liber pana la sf lui ianuarie
Nu stiu cand mai intru sa va spun si eu ce sa mai intamplat,datorita faptului ca sunt tare aglomerata cu treburile de sarbatori,vreau sa-mi pregatesc si bagajul de spital,si mai am de luat cate ceva si pt buburuza.....si nu are cine sa ma ajute la toate astea .
Sotul baga munk de dimineata pana seara la 12,parintii sunt in Romania,iar fratele si ala munceste pana la 19..
Incerc sa le fac pe rand,ca nu am de gand sa nasc inainte de termen.V-am tucat ,ma bag si eu la nani ca-s rupta de oboseala.

ALINA 32+ cu ALESSIA
Am intrat in 33 sapt si 2 zile
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput