Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)
Raspunsuri - Pagina 19
loutzy spune:
Gata am terminat de facu o mica curatenie, dar acu ma inteapa sub burta si stau intinsa in pat, iar bebe are chef de joaca.
Irina felictari pt kg date jos, tine-o tot asa, iar bebe Patrick sa fie tot mai dolofan.

Laura
36+ cu
AMR 23 de zile
madalina_m spune:
Irina, dar te-ai descurcat admirabil cu kg ... Peste o luna le dai jos si pe cele 5 ramase. 
34+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bebelu86 spune:
cine danseaza cu mine pe mel asta???? http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sper sa nu se rupa scaunu cu noi. k si mandra da din chisere 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 10 zile pana la marea intalnire 
adryiii spune:
Fetelor, acum ceva serios. Mie doctorul nu mi-a mai dat nici o analiza. Nu am facut nici toleranta la glucoza, nici secretii de col si nici streptococul B. Doar la sange, la urina si glicemie si mi-au iesit ok. Mai e cineva care nu le-a facut?
I-am zis ca am niste scurgeri (luasem ceva ovule recomandate de el) si a zis sa repet tratamentul. Atat doar. Si mi-a facut si control pe masa.
Ma simt nelamurita.
Cu moralul stau bine acum ca imi arede de glume si bancuri
. Cu lenea asa si asa....
35 cu
elena alexandra
gabivalceanu spune:
Sal!
Irinuka, te pupam!
Tunde, esti tare!
Bancurile bune...
Monika... acuma spui ca bebe seamana cu cel pe care te enervezi?!! Dupa ce m-am crizat eu la mama si la o pisica toata sarcina??
Pup,
Gabi
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 cine danseaza cu mine pe mel asta???? http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk sper sa nu se rupa scaunu cu noi. k si mandra da din chisere ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria ![]() AMR 10 zile pana la marea intalnire ![]() |

amj dansat si eu si Bobita.
34+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
loutzy spune:
De revelion sigur stam acasa(daca nu vrea bebe sa vina atunci). Al meu e de munca exact pe 1 ian. Incepe anul cu munca, sa o tina asa tot anul.![]()
![]()
![]()
Parca vad ca pe la 2 cel tarziu dau stingerea, ca nu e nimic la tv si ma enervez.
E bine de stiut ca o sa mai fiti si voi pe aici.![]()
![]()
![]()
![]()

Laura
36+ cu
AMR 23 de zile
mirela2 spune:
la odiseea ursuletilor se vb despre predarea stafetei
doamne dar cea trecut timpul

+35 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Mada cred k o sa fiu si eu cu voi dc ma lasa cu laptopu k o sa ma cam plictisesc acolo, mai alesk bb nu sta cu mine |
Important e sa fie Ea bine si tu laa fel..o sa recuperati acasa dragosteala

Si asta-i o noapte ca oricare...si ce conteaza daca e Rev? CAND E VB DESPRE CEL MAI MINUNAT MOMENT DIN VIATA VOASTRA..vine buburuzuca mult asteptata

Tunde
31 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen