Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

aerlilian ce surpriza!nu te-am mai vazut pe forum de secole sa-ti aduca fivul si un tudorel si o dariatudorel al nostru e...fabulos... si nazdravan cat cuprinde. merge la gradi din toamna trecuta, e baiat mare. nu stiu de unde sa ma apuc sa povestesc...ca mi-e teama ca nu mai stiu unde sa ma opresc
magda saru-mana de urari. sa stii ca atunci cand te detasezi mai mult si mai mult, apare minunea. eu sunt dovada vie. bb2 la noi n-a fost programat si bb1 a aparut in timp ce-mi planificam viata fara copii in viitori 2 ani
rala
la noi momentan se pare ca vine barza cu o fetita. e mult prea devreme sa fie o certitudine dar mai bine ma bucur cateva saptamani ca-s mama de fata, decat deloc in viata asta

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 13+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Buna fetele!
Aerlilian,sa iti ajute Dumnezeu cu acest fiv,si poate o sa iti daruiasca un Bogdan si o Daria deodata ,ce zici?
Bella,felicitari!vei fii o mama minunata,
rocsy,felicitari pt decizia luata si succes mult in continuare...tot respectul pt voi
magdita,o sa iti ajute Dumnezeu ,sunt sigura.
ralu_t,felicitari pt a 2 a minune..da,tu esti dovada ca minuni exista chiar 2.Sarcina usoara in continuare!
poop toate fetele care mai scriu si activeaza pe aici!
Despre mine ce sa zic..am o fetita minunata,cu ajutorul lui Dumnezeu si Sf Nectarie,care tocmai a facut un anisor,,cel mai frumos an din viata mea.De cand am nascut pot sa zic ca fiecare zi e o bucurie...si va doresc la toate sa traiti aceste sentimente minunate,unice.Eu am nascut cu Tutu,a fost totul super ok,mi-a zis ca ma asteapta cu urmatorul.

Natalia Maria
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.130923456935232.18709.100000527362245

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multumesc din suflet de urari, dragele mele!
Ralu, nu pot sa cred cum a trecut timpul...Maine-poimaine ma anunti ca se insoara Tudor...Sau poate o asteapta pe Daria?Te pup de o mie de ori si iti tin pumnii pentru o surioara de Tudor!
Pamy, daca ar iesi fata si baiat, nu cred ca m-ar mai speria atat de tare ideea de gemeni...
Din pacate nu ma pot opri din pesimismul ce ma caracterizeaza si ma tot gandesc ...dar daca nu o sa iasa?dar daca nu am ovocite de calitate?dar daca nu se vor fertiliza si nu voi avea embrionii mult doriti?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Aerilian draga mea, chiar lume noua pe aici. Multa bafta in cursa fiv indiferent cu cine si pe unde il faci. Ce sa scriu eu sa iti zgandar optimismul? Tu stii ca eu pe Maia am facut-o apoape NUMAI cu optimism si gandire pozitiva. Bine, a avut si taica-su un rol, nu foarte mic . Zau capul sus! Psihicul e uneori mult mai important decat fizicul. Abia astept vestea cu bhcg mare.
In alta ordine de idei, mai stii ceva de Tamy? Era gravida cu vreo 10 saptamani in urma mea si am "pierdut-o" la un moment dat. Sper din suflet ca totul e ok cu ea.
RaluT sarcina usoara si frumoasa in continuare. O fata este un mare dar, si asta o spune cineva care isi dorea din tot sufletul un baiat dar a facut o fata. Deocamdata.

A! Si nu ma pot abtine sa nu va mai dau o veste: sora-mea Aris26 daca si-o mai aminteste cineva e gravida iar!!! O sa mai am un atomic de nepot. Sau nepoata.

Mergi la inceput

Rala, scumpa mea, de parca cineva ar putea uita un spirit si un chip ca ale lui Aris...Draga de ea!!!Sa fie sanatoasa si sa auzim numai de bine!
Eu am joi et-ul, am ajuns la 5 embrioni in stadiul de blasto, cu calificativ AA.Deci, sa dea Dumnezu sa-ti dau vestea cea mare!De Tamy nu stiu nimic...de fapt nu mai stiu nimic de nimeni, iar aici vad ca stagneaza lucrurile.Cu Magdita vorbesc din cand in cand, dar rar,mult prea rar.Imi e atat de dor de o sueta...Te imbratisez cu drag!
Ralu, astept vesti in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian
Eu am joi et-ul, am ajuns la 5 embrioni in stadiul de blasto, cu calificativ AA.

Doamne Ajuta!
sa fie cei mai lipiciosi embrioni

Mergi la inceput

Multumesc din suflet, Tanoo!!!
Ralu, n-am uitat, dar am fost ingrozitor de stresata si emotionata...A fost ziua micului print pe 15.05...A facut 3 ani...nu stiu cand au trecut...Sa va traiasca, sa va bucurati de el si de fratiorul sau surioara ce urmeaza sa vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

aerlilian iubita, multumim mult. da...zboara timpul...asa e. azi am fost la eco si dupa cum se vede la semnatura avem confirmarea ca e fetita, o va chema luiza. e sanatoasa si voinica si mai mare cu o saptamana si ceva fata de UM.
va tin pumnii pentru joi, doamne ajuta!!, sa se prinda unu sau doi puiuti care sa va umple viata de zambete abia astept sa imi dai vestea cea buna

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Aerilian, deci pe cand scriu randurile astea e deja o viata mica cuibarita langa sufletul tau. Iti tin pumnii pentru zilele de asteptare grea care tocmai au inceput. Astept un beta maaaaare cat zambetul tau care n-o sa se mai stearga 9 luni si inca 90 de ani de aici inainte! Bafta!

Mergi la inceput