Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113
Raspunsuri - Pagina 4
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gia_1986 Buna Fetelor. Sunt noua in clubul pacientelor optimiste Dr. Tutunaru. Am parcurs nenumerate postari, povesti de reusita si de nereusita :) din pacate. Pana la urma m-am hotarat sa va scriu pentru a-mi usura putin sufletul. Pe scurt povestea nostra este: oligoastenoteratozoospermie la sotul,la mine pare totul normal, insa luna asta dupa recomandarea lui Tutunaru facem o laparoscopie investigatorie. Si daca si dupa laparo nu apare nici o buba la mine incepem cat de curand putem FIV-ul. Din pacate la diagnosticul nostru este singura metoda pentru a avea un . Insa am cateva nelamuriri, intrebari? Dupa cat timp se poate incepe procedura de FIV dupa laparoscopie? Se poate chiar din urmatoarea luna? Care este prima zi de tratament pentru FIV? Te influenteaza cumva fizic ( delegrari hormonale ) tratamentul de stimulare? Eu am 24 de ani, sotul 36. Multumiri pentru orice sfat, recomandare!! Va pup |
diagnosticul sotului tau este identic cu al meu (imi poti citi povestea la "oligoastenoteratozoospermie");
activeaza-ti pm, te rog
gia_1986 spune:
Am activa mesajul privat, imi pare rau ca si voi sunteti intr-o astfel de situatie. Inca nu am reusit sa-ti gasesc povestea, dar cand o sa am timp o sa-l caut. Eu pe 8 martie fac laparoscopia.....
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gia_1986 Am activa mesajul privat, imi pare rau ca si voi sunteti intr-o astfel de situatie. Inca nu am reusit sa-ti gasesc povestea, dar cand o sa am timp o sa-l caut. Eu pe 8 martie fac laparoscopia..... |
am mai scris asta si am sa mai scriu, chiar daca tutunaresele imi vor sari la gat...
noi nu mai suntem in aceeasi situatie, caci l-am "abandonat" pe tutunaru din cauza lipsei de respect de care ne-a dat dovada, din cauza tratamentului recomandat mie, total eronat (3 luni de zile, zi de zi, gonalf 75ui), din cauza banilor cheltuiti aiurea (in jur de 15.000 lei, din care 9.000 lei a costat gonalul ptr cele 3 luni, restul fiind achitati catre tutunaru) pe vizite la el, spermograme etc.;
laparo i-a recomandat si sotziei mele, insa nu a putut sustine cu tarie ca asta ne va ajuta sa obtinem o sarcina si ne-a dat de inteles ca nici nu ar fi cazul; ne-a explicat doar ca asta face parte din procedura standard a lui; nici nu avea cum sa vb despre o sarcina, caci era muuult prea departe de adevarata noastra cauza a infertilitatii; cauza pe care el nu a fost capabil sa o depisteze si sa o "trateze"; si azi il vad ca face fiv...ha ha ha...
ne-am indreptat catre ungaria, unde, in urma procedurii fiv urmata la budapesta sub indrumarea dr peter kovacs, azi ne bucuram de burtica si parcurgem incet, incet, drumul spre marea intalnire
cam asta e, in mare parte, experienta noastra cu tutunaru
tie iti doresc sa ai una placuta, care sa se fializeze cu
gia_1986 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tannoo25
am mai scris asta si am sa mai scriu, chiar daca tutunaresele imi vor sari la gat... noi nu mai suntem in aceeasi situatie, caci l-am "abandonat" pe tutunaru din cauza lipsei de respect de care ne-a dat dovada, din cauza tratamentului recomandat mie, total eronat (3 luni de zile, zi de zi, gonalf 75ui), din cauza banilor cheltuiti aiurea (in jur de 15.000 lei, din care 9.000 lei a costat gonalul ptr cele 3 luni, restul fiind achitati catre tutunaru) pe vizite la el, spermograme etc.; laparo i-a recomandat si sotziei mele, insa nu a putut sustine cu tarie ca asta ne va ajuta sa obtinem o sarcina si ne-a dat de inteles ca nici nu ar fi cazul; ne-a explicat doar ca asta face parte din procedura standard a lui; nici nu avea cum sa vb despre o sarcina, caci era muuult prea departe de adevarata noastra cauza a infertilitatii; cauza pe care el nu a fost capabil sa o depisteze si sa o "trateze"; si azi il vad ca face fiv...ha ha ha... ne-am indreptat catre ungaria, unde, in urma procedurii fiv urmata la budapesta sub indrumarea dr peter kovacs, azi ne bucuram de burtica si parcurgem incet, incet, drumul spre marea intalnire cam asta e, in mare parte, experienta noastra cu tutunaru tie iti doresc sa ai una placuta, care sa se fializeze cu |
Multumesc mult, si felicitari pentru burtica, va doresc sanatate si numai bucurie in viitor.Noi suntem la inceput de drum inca. Si noi am vrut Ungaria la inceput( avem rude, prieteni, mergem aproape in fiecare luna la Budapesta), chiar unde sunteti voi, la Kaly, dar am spus ca prima data incercam in Bucuresti.
Vad ca aveti experienta in domeniu, sotul meu are oligoastenoteratozoospermie severa : concentratia 2.8 mil/ml, mobilitatea a 10%, b20%,c 10%, d 60%, totala 40%, si forme normale doar 7%. Din pacate este foarte, foarte prost. A avut varicocel cativa ani in urma, a fost operat, dar a ramas cu diagnoza de mai sus, si se spune ca slabe sanse avem pentru inbunatatire. Ce sanse avem cu rezultatele de mai sus? Voi ati reusit din prima la dr. Kovacs? Trebuia sa asteptati mult pentru a ajunge la el? Poti sa-mi scrii detalii te rog? Mii de multumiri.....
tannoo25 spune:
gia_1986, ca sa evitam discutiile off-topic, te invit aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=2&TOPIC_ID=161557#6701205
pentru a continua;
si, crede-ma, sotzul tau sta muuuult mai bine decat mine la rezultatul spermogramei la inceputul nostru de drum; da, rezultatul poate fi imbunatatit
raspunde invitatiei mele si iti stau la dispoztie cu orice detaliu.
ralu_t spune:
Salutare fetelor
Stie careva daca Tutu e la cabinet maine sau saptamana viitoare?
Va multumesc
ralu- de bebe albastru
i believe in miracles...povestea noastra
dana84 spune:
dragele mele
sunt pacienta dr tutunaru de 1 an.pana sa ajung la acest medic am umblat la toti pomii laudati in bucuresti timp de 4 ani....insa fara rezultat.
in acest an de zile la domnul dr. am facut:
-laparo cu diagnosticul de chist endometriozic de 8 cm pe ovarul stang
-tratament diphereline pt menopauza
-2 inseminari nereusite din pacate
-1 FIV in februarie 2011 soldat cu burtica fericita
asa ca dragele mele credeti in sansa voastra...nu mai luati in calcul toate povestile
domnul doctor chiar daca nu sta prea mult la povesti stie ce face la fel si doamna biolog mioara matei...aveti incredere in aceasta echipa.
in speranta ca povestea mea va va ajuta si va va da curaj sa luptati pana la capat
LA MULTI ANI DOAMNELOR!!!
4+
corina1979 spune:
Buna seara!
Ma numesc Corina si sunt o veche si actuala pacienta a dr. Tutunaru.Am nascut acum 4 ani cu el, iar acum sunt din nou insarcinata in 36 de saptamani si mi-as dori sa nasc tot cu el, daca nu apare nimic nepravazut intre timp si nu reusesc sa ajung in Bucuresti. Am o mare rugaminte la cele care au nascut in ultimele luni sau care sunteti mai informate: spuneti-mi, va rog,care mai e practica in spital (Elias)si care mai sunt tarifele - de acum 4 ani sunt convinsa ca s-au mai schimbat lucrurile pe acolo. Modul de recompensare fata de Tutunaru e acelasi, respectiv cadouri sau prefera altceva acum?
Va multumesc fff mult si sper ca voi primi un raspuns cat mai repede!
Corina
rocsy2007 spune:
buna dragele mele prietene. nu am mai scris demult aici. am trcut prin cea mai grea perioada din viata mea . sincer...nu am mai avut timp sa ma gandesc la copil. nu am putut. am fost cu psihicul la pamant. acum sunt ceva mai bine. nu ma mai gandesc sa raman insarcinata. a trecut atata timp si nu am reusit. acum ma gandesc serios la adoptie. mi-am propus ca in vara sa ma merg sa imi fac dosarul. daca Dumnezeu nu vrea sa raman asta e solutia. in vara fac 35 de ani si cred ca e momentul sa am un suflet langa mine . va pup pe toate si sper ca voi sa aveti mai mult noroc.sa stiti ca nu v-am uitat si ma gandesc mereu la voi. pupici