*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si aici la fel, noi culcam tarziu fetele la 8.

somn de pranz nu mai exista de pe la 2.5-3 ani, in gradinite nu se doarme.
pe mine m-a socat in romania sa vad copii de varsta nicoalei in mall la ora 10, cand ale mele dormeau de mult :)

noi laurei i-am scos somnul de pranz pe la 3 ani caci daca apuca sa adoarma nu mai o culcam seara inainte de 11-12 si asta era inacceptabil.

in cazul tau ramo, eu as scurta somnul de pranz la 1.5-2h maxim si as scula-o dimineata in jur de 8. in cateva zile ar trebui sa isi revina. DAR: seara trebuie sa aiba ritual la fel zilnic si sa nu il incepi tu prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

si aici la fel. La ora 7 copiii la culcare, bebeii si la 6. Am inceput sa-i culc si eu pe la 8, 8 si ceva. Eduard doarme pana la 7, 7 jumate. Si doarme si dupamiaza dar sunt zile in care nu doarme. mie somnul lui la amiaza imi convine ca reusesc sa ma regrupez cu toate pt seara. La fel si pe aici, la 7 seara nu mai e nici tipenie de om pe ulita, magazine inchise, nici macar cafenele, doar puburi si restaurantele ce mai zornaie de lume. Si de asemenea nu exista siesta sau somn de pranz. Nu exista nu sun la 2 dupaamiaza ca poate doarme omu...

Otilia incerc sa mi te imaginez cu un copchil adormit in brate, impingand la carut si altul alergand in jurul tau, prin nameti si zau daca reusesc . Eu nu am mai iesit din casa cu copiii de 2 sapt. Ieri am fost la serbarea lui edi. In primul rand ca cel mare nu mai sta in carut, urla si face urat de tot si daca-l las pe jos ma vad in situatia sa alerg cu carutul dupa el, ceea ce iese din discutie, deci la noi e musai nevoie de 2 adulti.

am hotarat sa nu mai facem bradul de Craciun, mai elimin un stres. Nu am cum sa-l camuflez si Eduard ar fi calare el, deci alt motiv de tensiune. Asa rau imi pare, luasem niste ornamente tare faine.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Fluturasha chiar ca seamana fetitele tale. Ce ochi expresivi si buze fruoase are Iulia. Tare frumoase. Sa va traiasca!

Mergi la inceput

eu am bradul intr-un colt al camerei, total la indemana. nicole la inceput a scos cateva globuri din el (ale mele cam toate sunt din plastic). am certat-o, ne-a certat inapoi, s-a pus pe jos cu fundu in sus si a plans si cam asta a fost. acuma nu il mai baga in seama.

noi am avut in fiecare an, dar de anul trecut avem artificial si ne place mult ca nu mai alergam sa cumparam brad si nu ne mai murdarim masina cu bradul uscat sa il ducem la container. aici nu vine nimeni sa ti-l ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am intrat si eu rapid sa va salut...si sa ma plang
sunt muci, varza, etc...bebe Patrick are ceva probleme de sanatate care m-au bulversat. ma enerveaza doctorii de la noi...pediatra nici nu a stiut ce sa-mi zica de dagnosticul lui. dupa sarbatori incep sa ma agit, sa merg pe la doctori
Arianna e mucioasa, implicit maraita, bebe vesnic si eu obosita si cu nervii in pioneze
a...arat ca muma padurii, ca n-am timp de nimic, ca menajera m-a abandonat saptamanile astea si trebuie sa fac curatenia generala singura , cu bebe agatat de mine.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

"muma padurii" sper din tot sufletul ca nu e nimic grav.

despre doctori stai linistita ca se poarta si la case mai mari. mie imi fac investigatii invazive si foarte invazive :) din septembrie incoace si nu se prind ce am.

curatenia, da-o pe pustii. scrie undeva sa faci curatenie generala fix acuma?

Mergi la inceput

bai chestia asta cu curatenia ma streseaza si pe mine. As vrea si eu un remediu anti obsesia curateniei. Serios, as vrea sa nu ma mai stresez atat cu curatenia asta. Simt ca-mi creste tensiunea cand vad ca se murdareste ceva si am tendinta sa frec non stop. Nu-i bine, zau

Corina multa sanatate, sper sa nu fie nimic grav.

Alra imi stiu marfa, nu mai vreau stres, desi tare mi-ar fi placut brad de Craciun. Si masa la restaurant si vacante relaxate si...sa mai zic? poate in cativa ani...eu mai sper

Mergi la inceput

auzi, da' vacante de relaxare pe malu marii cu cocktail cu umbreluta nu vrei??

am terminat de scris vo 25 de felicitari cu adrese cu tot. ma dor mainile de moooorrrrr. voi trimiteti felicitari? aici e in obicei, noi primim o gramada.

ma duc sa ma culc ca maine ma iau fetele de proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

In primul rand ca cel mare nu mai sta in carut, urla si face urat de tot si daca-l las pe jos ma vad in situatia sa alerg cu carutul dupa el, ceea ce iese din discutie, deci la noi e musai nevoie de 2 adulti.

doamna, o sa inebunesti la mintea capului in casa.
ia-ti un safari pt edi

si nu mai povestiti de oameni care termina programul la 7
huuuuuuo. vreti sa moara mamitza de invidie?

e 12 noaptea si barbati-miu nuu rasp la telefon si nici pe mess. de cateva luni nu il mai vad la fatza ziua, pe lumina.acum imi fac pb, o fi patit ceva?
un grup de dez-workahooli-zare s-a inventat?
alra, tu n-ai sarmale de facut
corina, sanatate multa si nervi de fier
otilicoooo, maicaaaa, io te admir pt curajul de a trai la pol. cred ca in tara aia, io nu ieseam din casa decat max 3 zile pe an. acum am 23 de grade in casa, 2 randuri de tzoale si un halat si tremur de frig ca boschetarii

ah, uitam: INTREBARE pt Bucurestence. Eu am o mare pb cu painea, cam de o luna. indiferent de unde o iau (Mai putin carrefour) are miros si gust de mucegai, de tras, de soareci.. nu's daca ma intelegeti.
mai are cineva pb asta, sau sunt eu razna?

darling, fi-ti-ar curatenia. baga un pahar de vin si iti trece cheful; las-o femeie mai moale, ca n-o veni soacra in vizita zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

ha-ha
deci va asfixiez cat tropai intrebandu-ma daca barbatul ma inseala cu sap sau cu scala

alra, la noi se trimit mail-uri si sms-uri.si mesaje pe mess.eu am trimis anul trecut prin posta felicitari realizate de noi, catre bunici.
inca nu au ajuns la destinatar

Bradul:eu am luminite de pom pe geam, si bradul cu beteala. globurile le-au facut praf de anul trecut. da' macar s-au distrat.

Mergi la inceput