*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 17
Andy08 spune:
Craciun fericit, binecuvantat si linistit!
Olivia, am ratat mesajul
. Tu l-ai vazut pe al meu de pe mess de ziua lui Dav?
Multumesc mult tuturor pt. urari. [floare] Acum o sa am nevoie de recomandari de carti/ de sfaturi pt. a gestiona gelozia fratelui mai mare (ca o sa fie fooarte gelos, la cat de mamos e).
Amalia, pupam degetelul bolnavior.
Darling, cred ca, in sfarsit, am scapat de greturi. Mi-a fost mult mai rau decat in sarcina cu Andrei. In schimb, m-am procopsit cu o infectie urinara si sunt pe antibiotic. Sper sa fie ok bebe. Partea mai proasta este ca infectia e provocata de streptococul b si exista riscul sa il transmit bebelusului la nastere (sa ne pazeasca Dumnezeu de asa ceva, ca e f. nasol pt. bebe - septicemie, meningita si mai rau). Probabil imi vor pune antibiotic IV, ca asa e procedura pe aici. Am citit cum te 'distrezi' tu cu piticii. Nu poti sa-l duci pe Eduard doar 2-3 ore pe zi la gradi? Asa ai timp sa mai faci una alta, se joaca si el cu copiii si mai consuma din energie si nici nu sta atat de mult timp ca sa culeaga toti virusii disponibili pe piatza.
Andy, mami de
Andrei
fluturasha23 spune:
Craciun fericit si multa sanatate pentru toata lumea!
Ami
pentru Luca!
Mami fericita si implinita de
Iulia si
Delia
cherieactiv spune:
Craciun Fericit tuturor!
am citit cat de cat,insa n-am avut stare pozitiva happy sa scriu..la noi ploua de 2 luni juma ,suntem inundati tot orasul..masini distruse...tot ce-am avut in garaj..acum nu mai e..nu aveam nevoie de problemele astea,sincer...import e ca copilul e bine,sanatos ,noi suntem la pamant...obositi fizic si psihic...
va pup,sper sa-mi revin si io la cap ca serios ca e jale..
malinas spune:
cherieactiv, 
.
Otilia, piftia este super inchegata, cred ca s-ar fi facut si fara gelatina mea, dar sincer nu dadea semne si nu e prima data cand fac.
Am facut aseara si un cozonac care arata super bine, o sa pun poze cand le descarc.Daca este si gustos va pun reteta.
Distractie placuta azi.Cadouri multe, sanatate, liniste si bucurii.Pupici de la David pt toti cozonaceii.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
manumanu spune:
Craciun fericit tuturor!

Am scos aseara cozonacul, a trebuit sa-l dau de cateva ori cu ou inainte de a se termina coacerea, casa se si rumeneasca un pic, dar a iesit bun. Data viitoare o sa fac cum a zis OTI, doar framantarea aluatului in masina, nu pentru ca nu ar iesi bun, ci ca sa pot face cozonac cu nuca
DARLING, sarmalele in slow cooker au iesit nemaipomenite!
CHERIE, 
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
AMI, acum am citit ce-ati patit! Off, pupam sa treaca! Inca o data se confirma ca Luca e un baietel mare si cuminte!
Sper ca Mosul si-a facut datoria
ANDY, sarcina usoara!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
BraveGirl spune:
Craciun fericit!

==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
carmendu spune:
Craciun fericit!
Amalia, v-ati distrat ceva in ajunul craciunului!
Andy, sarcina usoara!
Bravegirl, sper ca sunteti sanatosi,
Va multumesc pentru mesajele de incurajare, da' inca nu mi-am deschis carciuma. Deocamdata fac practica intr-un restaurant. Carciuma e un gand frumos, pe care as vrea sa -l realizez intr-o zi. Cat mai curand sper.
eliza_cri spune:
UN CRACIUN FERICIT!!! DRAGELOR SA FITI SANATOASE SI VOIOASE ALATURI DE DRAGELE VOASTRE FAMILII!!!! 

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
http://family.webshots.com/album/579302477gjWYMC " ]dulceata de fetita[/url]

Eduard (09.12.2008) si