*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Sarbatori fericite !
Un Craciun minunat alaturi de minunile voastre va doresc !

Buna dimineata La Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.
Am venit si noi odata
La un an cu sanatate,
Domnul sus sa ne ajute
La covrigi si la nuci multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Craciun fericit tuturor! Sanatate, multe cadouri si bucurii!

Darling, multumesc mult de vot. Sa va fie de bine piftia.a mea a fiert in disperare si nu da semn sa se inchege, asa ca am pus un plic de gelatina, ca nu vreau sa mananc zeama. Vedem pana maine ce o fi.David e ceva mai bine.In seara sta avea doar 37.5. Am fost cu el la medic azi, ca mi se parea ca haraie suspect.Mi-a zis ca e de la mucisori, care s-au uscat si nu mai curg.

eu m-am pus sa fac cozonac.Acum e in cratita la dospit.Daca iese bun va pun reteta, daca nu ma dau la fund.Pupici la toata lumea.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Din ciclul "mie nu mi se poate intampla asta" vin si eu cu o veste proasta. Ne-am trezit si noi ca tocmai acum, in ajun de Craciun, sa vedem cum e pe la urgente. Motivul? O simpla cazatura prin casa a lui Luca....genul ala de cazaturi pe care le trag ei cu zecile pana spre 3 ani incolo...
A cazut pe parchet (el stie de ce...nu s-a impiedicat de nimic) s-a ridicat singur si s-a pus pe plans. L-am luat in brate si l-am linistit, dar nu se potolea din plans. I-am cerut sa-mi arate ce-l doare, sa-mi dea mie sa pup si mi-a aratat mana dreapta. I-am luat manuta, miscat, frectionat, rotit, etc...parea ok...am miscat fiecare degetel, totul ok, nu plangea cine stie ce la miscare. Eh, da' plansul nu s-a potolit si dupa 15 minute s-a linistit si uitandu-ma cum tine degetelele, remarc ca inelarul si degetul mic, le tine usor departate de celelalte...si ma uit sub inelar si vad ca incepe sa se invineteasca.
Buuun...clar, nu e de stat acasa asa si de leacuri babesti! Luat copil si plecat la Medlife. Proasta inspiratie, pentru ca medicul de garda era doar pediatru. Ortopedul nu era, radiologia nu era deschisa la ora asta...asa ca am platit 100 lei consultatia si ne-a dat trimitere la Grigore Alexandrescu.
Am ajuns acolo, bafta noastra ca altii n-au patit nimic astazi si era gol la ortopedie. I-au facut 2 radiografii si cica e rupt inelarul. Unde, D-zeu stie, ca noi oricat ne-am chiorat pe radiografii, n-am reusit sa vedem. Asa ca acum are o manusa (nu ajunge pana la cot) de gips. Luni suntem chemati din nou la control, il da jos, vede ce si cum si pune la loc. Minim 2 saptamani de gips il paste! In rest, niste nurofen si atat.
Puiutul...o minune de copil, ca si pana acum! La Medlife n-a zis nici pas la 2 doctori si o asistenta, iar la cealalt s-a pus si el pe plans la a doua radiografie cand deja i-a tot miscat degetelul. ..si nu s-a oprit din plans decat dupa ce au terminat de pus si gipsul...ca deja ii suspecta pe toti ca au ceva cu "buba" lui.

Acestea fiind spuse, eu sunt hotarata sa-l pandesc in noaptea asta pe Mosu' si sa-l trag de barba nitel...sa-i explic cum ca a gresit copilul, asta e cuminte...si-i fac cadou niste ochelari sa vada mai bine ce cadouri face.

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Andy felicitari pentru burticuta! Sa ai o sarcina cat mai usoara si sa fii sanatoasa!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Craciun fericit tuturora! Sa fiti sanatosi, sa aveti parte de liniste si de clipe frumoase alaturi de cei dragi voua!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Craciun fericit si un Mos darnic tuturor!!!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 7+

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Amalia, uuuffff. Pupam degetelul si baiatul cuminte, sa treaca cele doua saptamani repede, repede si sa scapati de ghips. I-ai niste carioci si da-i sa picteze ghipsul, poate o sa i se para mai interesant.

Andy, sarcina usoara si la termen.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ami, ce Craciun de neuitat. Cred ca e imposibil sa evitam toate micile accidente. Macar sa fim pregatite sufleteste. Bine ca e doar atat, zic eu.
Malinas, a iesit piftia?
Eu am uitat complet ca as putea face asa ceva. Copilasii vostrii manaca piftie ca eu nu tin minte sa-i fi dat Elisei si cred ca nici Anei.

Am inchis si eu focul la cornulete. Fug la baoe si revin s ale dau prin zahar si gata programul de azi.
Raportez o noua zi fara somn de pranz. A cazut lata la ora 9:20 deci incet incet le bag pe amandoua in pat la nani la ora 9 numai ca Ana se va trezi mai devreme pentru scoala.
Tii, am uitat sa adc cadourile de afara. Intai ele si dupa aceea baia.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Craciun fericit si multa sanatate si fericire tuturor!!!

Pupam pe toata lumea fara exceptie, de aici din friguroasa Belgie :))

Mergi la inceput