*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Intre piftii si sarmale, urez si eu scumpelor mamici, dragilor cozonacei si familiilor

Craciun fericit, plin de daruri si impliniri!

Anca, arata bine si usor de facut reteta de turta dulce, n-am apucat s-o citesc mai devreme si nu mai am timp acum de ea, dar sigur o fac intre Craciun si Revelion. Si, multumesc, ca mi-ai adus aminte de rafaello, nu le-am mai facut de cand era Bogdan mic si a mancat pana i s-a aplecat.
Otilia, cunosc varianta de copchii caprite, tocmai am visat azi noapte ca mandra mea se cocotase in varful bibliotecii. In realitate, n-a ajuns pana in varf, dar nu cred ca va mai trece mult timp.
Carmendu, felicitari pentru afacere... cand trecem prin Bucuresti venim sa mancam la voi.
Andy, felicitari pentru sarcina si, cu scuzele de rigoare, La multi ani cu multa sanatate si bucurii cozonacelului Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara doarme de la 12.30...yupiii, diseara sigur la 21.30 doarme, am timp sa ma spal pe cap si sa ma aranjez un pic pt.maine.

Dragele mele, va doresc CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si numai bucurii!

Mai intru luni printre pregatiri de bagaje, se pare ca plecam de marti.
Pupici la mamici si cozonacei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Primiti si din partea noastra numai ganduri bune,cu sanatate si iubire!

Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 30+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas
Cred ca am elucidat misterul avizului ciudat.Cred ca este Mosul pt David si cred ca din greseala cineva a operat gresit numarul apartamentului si la trecut la numarul oficiului postal, asa ca Mosul s-a dus la oficiul postal corespunzator numarului nostru de apartament, oficiu postal care, din pacate, este departe de noi si intr-o zona pe care chiar nu o cunosc.DEci...nu stiu cum o sa facem sa-l luam de acolo.Oricum, nu o sa fie curand.Poate spre sfarsitul saptamanii viitoare va incerca liviu sa treaca pe acolo cand pleca de la birou.Asta daca va putea sa plece cu 45 de minute mai devreme, ca sa mai prinda deschis.

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Malinas, ce data are avizul? Coletele si scrisorile in general stau cel mult 10 zile la oficiul postal. Daca nu sunt ridicate in timp util se intorc la expeditor. Eu asa stiu.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anca, eu intrebam cu ce ai decorat turta dulce.Super arata.O sa caut sa cumpar si eu, ca sa mai desenez pe prajiturile lui David.

fluturasha, e cu data de ieri avizul, deci sigur sta pana la anu.

Darling, cum ti-a iesit piftia? A mea este acum pe foc.

Va mai stresez cu concursul meu, ca poate nu aveti destul de facut azi prin bucatarie si prin casa. Daca aveti 2 minute dati un click aici, ca sa-mi dati niste banuti.

Daca aveti 25-30 de minute, dupa ce dati click pe link si dupa ce introduceti codul de 4 cifre si apasati butonul Termina, apasati pe butonul Intra in joc.Dupa ce completati datele veti primi un link de activare pe email.Faceti click pe link, va jucati 2-3 minute si in felul acesta deveniti prietenul meu, prieten pe care eu l-am adus in joc si care-mi va aduce mai multe puncte decat oricare alt prieten.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Craciun fericit cu multa iubire si bucurie

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Andy, fericitari si sarcina usoara. Pupici multi Andreiutului, i-am urat si eu de ziua lui dar cred ca n-ai vazut

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

sarmalele sunt gata, am facut cat de cat curat ca nu m-a lasat Eduard. Zici ca a auzit discutiile despre somnul de amiaza si a refuzat sa doarma la pranz.

Malinas cum mai e David?? sper ca mai bine. Piftia s-a inchegat, eu credeam ca asta e cel mai important. Eram tare bucuroasa aseara cand o vedem asa de teapana, totusi din exces de zel am fiert-o prea mult si e cam prea inchegata, gumoasa sa zic, si are gust parca prea concentrat. Mie imi place mai light asa. Si puteam sa pun mai mult usturoi. Dar cu sos de hrean merge de minune. Nah, prima mea piftie .

Anca chiar nu fac brad. Tanjesc dupa dar ata ete. Pana la urma nu-i mare lucru (zici ca-s Scrooge ) Ma gandeam sa iau unu mic artificial sa-l cocot undeva, cum a zis Alra da-i prea tarziu acum si zau ca-mi pare rau ca nu m-am organizat din timp.

Andy felicitari pentru burtica, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos. Ai greturi??

Carmendu mai pui poze cu frumusetea de Victor?? Si zici ca faci scoala de bucatari hai?? Ce tare! Mult succes cu carciuma. Cred ca e super sa poti sa-ti pui in practica pasiunea/visul. Bravo tie !

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

cat am scris mesajul anterior Eduard a adormit pe canapea rontaind o turta dulce . Cre ca-l prinde pe Mos Craciun la noapte .

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Craciun Fericit la toata lumea... sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Mergi la inceput