*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Bertha, Carmendu, Camelia, etc. unde ati disparut fetelor?Nu mai dati nici un semn?

_

Multumim de intrebare. Suntem bine. Ma bucur ca nu ne'ati uitat.
Victor e bine, creste frumos. Spune " bradulet bradut dragut". Sunt opt versuri. Si le spune pe toate, repede, ca sa scape! Ah, si canta " mosule cu plete dalbe"
Mi'e asa de dor de voi. Va citesc, da' nu am stare sa scriu. Sunt obosita. Dar de maine sunt libera si duminica plecam la ski.
Va citeam ca ati gatit si sarmale si salate si aia, si aia! Eu, de cand fac scoala de bucatari, nu am gatit mai nimic acasa. Am facut la scoala si mai nou, fac acum la carciuma. Nah, fac pentru altii!
Daca tot sunteti in cautare de bunatati, am facut o fruit cake, dupa o reteta anglo-saxona. Cu multe fructe uscate, nuci de toate felurile si muuuult trascau englezezc sau scotian sau ce aveti prin casa. Nu e pentru kinderi! Daca vreti reteta, dati strigare ca atasez link.
Steliana, paine buna gasesti in piata amzei, oarecum vis-a-vis de ciufulici. E o brutarie buna si fac o paine tare faina. Stiu ca e departe de tine. Ai putea sa incerci o data, acum dee sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Asta e cumva Christmas pudding?? daca da pot sa confirm ca-i tare buna, deosebita, se serveste cu o smantana dulce, groasa cu brandy sau cognac, etc.

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Daca tot sunteti in cautare de bunatati, am facut o fruit cake, dupa o reteta anglo-saxona. Cu multe fructe uscate, nuci de toate felurile si muuuult trascau englezezc sau scotian sau ce aveti prin casa. Nu e pentru kinderi! Daca vreti reteta, dati strigare ca atasez link.

ce dea cozonacei recita.... azi a inceput si eduard sa cante in padurea cu alune. Linia melodica era OK, cuvintele nu prea se distingeau, respecta doar vocalele (din loc in loc numai) si bineinteles refrenul pupupu. Da tare mandra am mai fost de el

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Eu nu stiu cum reusesc cele cu copii si serviciu sa tina pasul cu voi, dar eu recunosc ca nu sunt in stare. Am incercat sa citesc din cand in cand, dar nu prea am reusit.

Am intrat sa-i multumim Otiliei pt. urarile de la multi ani si dam si noi raportul de 2 ani. Andrei vorbeste cate in luna si in soare, o mai ia si pe limba lui cand are multe de spus si nu-si gaseste cuvintele, misuna peste tot, nu sta locului o secunda, e innebunit dupa mingi (e mandru tata-su de felul in care shuteaza), dupa masini si dupa "canitza" (carne). Cu alergiile e in faza de stagnare, nici mai bine, nici mai rau. Cu intolerantele e ceva mai bine, ii pot da alimentele cu pricina dar doar o data, de doua ori pe saptamana. Are 11,5 kg si vreo 83 cm (nu i-a recuperat pe cei pierdutzi intre 5-9 luni), arata bine ca proportie, dar e scundutz (are dimensiuni perfecte pt. un copil de 1 an jumate). Baschetul si inotul il pasc cand mai creste.

Felicitari proaspetelor mamici () si multa sanatate piticilor.
In curand o sa vedem si noi cum e cu 2 . Prin iunie, daca totul va fi bine.

O sa revin cu niste poze.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

::Andy, felicitari, sarcina usoara si bb sa fie sanatoasi de ce nu, poate si cuminte!

Alina, da mai vorbesc serios. Acum nu stiu daca s-a intamplat sa fie asa gemeni unii dupa alti sau au facut FIV. Sa fie sanatosi sa si le creasca.

Carmen si distractie faina la ski! Ia zi dovada ai ca spune toata poezia ?

Printeso draga pai eu am strat protector de grasime asa ca pot iesi in frig. De fapt chiar e recomandat sa imping carut prin zapada, iti dai seama cate calorii consum

Ramo, asa copil mai rar (mai povesteste mama ca pe mine ma punea bunica pe un pervaz lat de geam si ea isi facea treburile prin curte si eu ma uitam la lume pe strada, dar eu nu prea cred). Ale mele sunt capre de capre. Chiar ieri faceau intrecere care sare mai artistic de pe canapea pe pat. Iar azi aud un mare buf si cand colo Ana sarise in living de pe canapea pe masa
Sa ridice mana sus cine are doi copii si nu sar care mai de care. Pai eu cu fratemiu saream de pe sifoner in pat (puneam musai palmele pe tavanul camerei) pana am rupt niste arcuri .

Bun deci eu pana acum sunt cea mai putoare cu sarmale in plan si niste cornulete. Si maine sa mai facem si bradul maine, putina curatenie si ceva cumparaturi e deja prea mult. Poimaine curcan pe grill si ce oi mai putea ceva dulce.

Mi-a adormit Elisa la 9:15 trezita de la fix 8 de dimineata. Scoate sorasa untul din ea in timpul zilei si in masina la ora 2:30 cand ne intorceam acasa le-am pus un CD, Cutiuta Muzicala si s-au apucat sa cante asa ca numai bine ca n-a adormit Elisa pana acasa. In concluzie ea nu adoarme ca nu cumva sa faca Ana ceva fara ea, mie imi convine ca nici nu e maraita.

In alta ordine de idei tocmai am terminat de impachetat cadourile, nu stiu de ce oi fi cumparat atatea
Fug si eu la nani.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Andy sarcina usoara si bebe la termen!

Malinas m-am interesat eu (cand am depus dosarele pt Delia) daca trebuie depus alt dosar pt noua locatie de 42 lei si mi s-a spus ca nu e necesar. Multa sanatate lui David.

Carmendu sa inteleg ca ai deschis pana la urma carciuma. Sa fie cu noroc!

Otilia io io am copil cuminte. Iulia e foarte cuminte. Mai are si ea scapari dar in general face tot ce-i spun, de ma minunez si eu. Deocamdata. Sa vedem cand o sa mai creasca si Delia.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

fluturasha, multumesc de informatie.

carmendu, spor la bucatareala.Sa inteleg ca v-ati deschis o carciuma? Sa ne spui unde, ca sa venim sa gustam din bunatatile pe care le faci. Ma bucur ca sunteti bine.Si david spune Un pitic atat de mic, si mai canta franturi din diverse cantecele, dar numai daca are chef, altfel pot sa ma rog de el mult si bine.Victor il zice pe R? Distractie maxima la ski.Il luati pe victor cu voi? Noi ne ducem in februarie in slovenia, dar vrem sa-l lasam pe David acasa cu bunicile.Ar fi prima evadare, mai mare de 3 ceasuri, de cand s-a nascut David.

Otilia, eu nu fac sarmale.N-am facut niciodata si nu am de gand sa incep acum.Azi fac doar piftie si o prajitura.Maine fac supa si Liviu face friptura, si voi mai face un cozonac.Suntem doar noi si nu are rost sa fac 7 feluri de mancare, pe care apoi sa le arunc fiindca nu le mancam.Musafiri nu avem, plecam noi duminica in vizita, asa ca...nu ma omor cu bucatareala.Oricum, cu David tot cu febra nu am pofta de cumparaturi.

Cred ca am elucidat misterul avizului ciudat.Cred ca este Mosul pt David si cred ca din greseala cineva a operat gresit numarul apartamentului si la trecut la numarul oficiului postal, asa ca Mosul s-a dus la oficiul postal corespunzator numarului nostru de apartament, oficiu postal care, din pacate, este departe de noi si intr-o zona pe care chiar nu o cunosc.DEci...nu stiu cum o sa facem sa-l luam de acolo.Oricum, nu o sa fie curand.Poate spre sfarsitul saptamanii viitoare va incerca liviu sa treaca pe acolo cand pleca de la birou.Asta daca va putea sa plece cu 45 de minute mai devreme, ca sa mai prinda deschis.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna.

Sara a dat trezirea la 7.45, dupa ce aseara la 22.30 dormea..sper s-o tina tot asa si chiar mai devreme, eu as vrea ca la 22 cel tarziu sa doarma.
Tati e la birou, nu stiu pana la ce ora...cand vine vreau sa ies sa cumpar coronita de brad...cu sra nu pot, ca pana acasa ar fi praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Craciun fericita si multe cadouri frumoase!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cine face ca noi, ca noi sa pateasca. Never-ever sa nu culcati kupilu` la 6 dupa-masa (desi stiu ca sunteti mai cu minte decat noi ), ca apoi sa se trezeasca la 9 seara, sa se culce la 1, sa se foiasca toata noaptea si sa se trezeasca inainte de 7.

In alta ordine,

Darling, voi chiar nu faceti brad? Hai mah, si-ai luat si ornamente si tanjesti la brad? De-as sta langa tine as veni si ti-as face unu cu forta.

Ginye, retetele pt tine, biscuitii si rafaello.

Carmendu, ce fain, sa gatesti pt clientii vostri, mie asta imi pare de vis, sa ai un locsor, pe care sa-l personalizezi si sa gatesti ce-ti place tie si ce place prietenilor, si celor ce mai vin...
Ah, si nu ne mai fa pofta , pune linkul, am gasit si eu ceva asemanator, gatit de Jamie, nucile si migdalele zdrobite, alte amestecuri, oua.... asta o fi?

Fluturasha, mersi de info, si eu ma intrebam cum o fi cu alocatia noua.

Andy, sarcina usoara! Ce vesti bune, acu, de Mos Ajun.

Nush cine intreba cu ce-am ornat turta dulce, sunt www.oetker.ro/oetker_ro/html/default/debi-7y3k3p.ro.html" target="_blank">creioane de decor de la Dr. Oetker, sunt patru tuburi mici, ascutite la vf, iese pasta subtire, din zahar, rosu, galben, verde si alb.

Craciun cu Pace, Liniste si Iubire si de la noi!
Colinda mea preferata,

Fugim la ai nostri la tara, zapada cu tona, frig de crapa pietrele, grupuri de colindatori, ah, de-abia astept! Poate stam pana dupa rev, incercam sa le facem cadou un modem de net, sa vedem daca are acoperire.... Va pup, pe toate, pe rand, si cozonacii si cozonacele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca o sa incerc si eu rafaello de anul nou.

Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput