Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

yasmi merci de pont, e o idee buna, cred ca o sa o incerc

eu pana una alta mi-am comandat niste bluzite de pe asos.com si de abia astept sa ajunga, dar la pantaloni nu m-am riscat pentru ca trebuie probati. asa ciuda imi e ca in alte tari gravidutele sunt asa cochete si au de unde alege haine frumoase, nu saci sa se acopere... o sa incerc maine sa vad daca la zara au adus ceva, poate si la next....ca de colanti m-am plictisit

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

a, si mi-am adus aminte..uita-te si pe la redoute..da searh pegoogle

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

yasmi sigur ca da! nu stiu cand mai comand, dar daca vrei tu sa iti iei ceva cu siguranta gasesc si eu una alta sa pun pe lista asa ca sa ma tii la curent

gata am fugit, vb pe seara!

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

sa ma tineti si pe mine la curent daca faceti comanda..poate gasesc si eu cate ceva de pus...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Si noi pe aici!
Buna fetele!

Imi pare bine ca toata lumea e bine si vad ca ne-a cuprins febra cumparaturilor si pe noi. EU am fost azi prin Carrefour si Auchan. Mi-am luat o pereche de chiloti de gravida la 14 lei, de care sunt tare incantata si un sutien ca nu ma mai incapea niciunul. Si acu' l-am luat fara sarma, c-am inteles c-asa ar fi mai bine in sarcina. M-am orientat la cadita si am pus ochii si pe un suport din acela pt bebe, pt pus in cadita. Un suport dintr-un fel de prosopel pe un cadru de metal. Mi-a placut si cred ca e folositor.

Puup

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

f bun suportul de cadita, noi l-am folosit cu succes si e comod si pt bebe, nu e ca plasticul incomod si dur..

Mergi la inceput

am ajuns la zi cu cititul..
strumph, visele sunt doar vise..si eu visez urat si mai ales acum in sarcina..dar ziua incearca sa te bucuri de ce ai langa tine..mai ales acum in preajma sarbatorilor

am fost si noi la shopping azi, tura a doua..de fapt am fost in ikea sa ne configuram bucataria si suntem f incantati
si am luat si bradut in ghiveci, romanesc dar frumos foc, e bogat in crengi..de impodobit cred ca pe 24 il vom face..

multumesc burtici pt aprecierea obrajorilor lui fimiu...si mie imi plac de mor, imi vine sa-i mananc si ii pupacesc toata ziua

va pup , ma duc sa ajut si eu la bucatareala..un spanac si mancare de praz cu masline sa ne revenim..ca sa facem loc pt weekend bineinteles..

Mergi la inceput

cristina_ph, noi am fost ieri in carefour pt cadouri la bb..vlad are 1 an si opt luni, i-am luat mai mult pt 2 ani jucarii..desi o parte spuneam ca tacsu i le-a dat aseara ca n-a rezistat dar mai avem cate ceva si de pus sub brad:
- o locomotiva Thomas care merge si face baloane si canta
- un set mare de joaca cu animale din jungla, palmieri si alte cele..el e inebunit dupa animale
- o buburuza care se dezasambleaza si are surubelnita si se asambleaza la loc
- o broasca care inoata in apa..si o ratusca care macaie in apa - astea pt baita
- un soricel care merge singur si vorbeste
- o jucarie care are cifrele si alfabetul in romana si cantecele de la fisher price, ca ei au variante in romana

si cam atat
am mai vazut o carte mare cu animale care are si zgomote din natura si de animale..
si taicasu ii tot cauta indieni dar nu gasim e inebunit dupa indienii de pe bbebe tv

daca ar fi fost mai mare, gen 2-3 anisori as fi avut mult mai multe de ales..sunt legouri minunate de asamblat, puzzleuri, jocuri interactive gen laptopuri, seturi mari de joaca cu thomas ( cale ferata, statii , trenuri ) - preferatul nostru

edit: masuta cu scaune si tablita din aceea mare pe suport cu litere /cifre magnetice pe o parte si tabla de scris pe alta parte..dar astea am zis ca i le luam cand ne mutam..aici nu mai e spatiu si nici nu stiu cat ar aprcia astea ca si cadou..

in rest nu stiu, poate mai veniti voi cu idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Roxy imi place carutul comandat de tine
dar vb lui yasmi ai ceva curaj sa-l ei pe neprobate
si patutul e tare frumos
eu as vrea culoare mov/lila....si imi plac alea cu comoda langa ele. dar nu imi inca;e in camera
trebuie sa fie simplu, ca si asa ma tot gandescca trebuie sa mut comoda cu teveul in alta parte si nu prea am unde, ca fix pe mijlocul peretelui am pus un raft suspendat si cu biroul si e mai greu de mutat acum ca raman gauri

sau ar mai fi o varianta sa iau patutul natur si sa-l mut prin casa, ca tziganu' cortu
adica unde e camera mai racoroasa acolo sa fie si eu cu bebitza.
ca parca sa ii pun aer conditionat in camera asta mov , nu prea ma incanta....o sa ma mai inspir pe parcurs..mai sunt atatea nopti pana in martie

ce stiu sigur ca o sa cumpar este crema de galbenele de la elmiplant..cu asta i-am dat si lui fiimea mare si nu au fost probleme...desi am avut si nolicin, neopreol bepanten etc....asta a fost stanta si este si ieftina
+ ca dupa o luna si ceva imi facusem un obicei sa o spal ff des la fundulet
cand ea se tinea mai bine si eu imi revenisem cu operatia
o luam pe-o mana si o balaceam la chiuveta
cred ca si asta a contribuit si nu am avut probleme
dar acum cand o sa nasc primavara si caldura o sa vina si mai repede. caci atunci aveam un stres sa nu imi raceasca fata cand o plimbam cu fundul gol prin casa

Pisuc acum intru sa scriu reteta de tort
si cred ca am si o poza in aparata sa vezi cum arata...mai urmareste picassa

Yasmi imi pare rau ca te-ai simtit rau aseara...si eu care te invidiam cat poti sa mananci
Scrish, ce haiosa ai fost...eu am un fix cand merg la tuns nu o las pe coafeza sa imi taie bretonul..mi-l tai eu acasa
am fost ciuntita decatevaori si am zis gata....

Mada , dar te tin balamalele....mie deja imi e groaza sa plec la cumparaturi si mai am atatea de cumparat...cadouri zic..plus mancare

fetele [pup...fug sa scriu tortul lui Pisuc ca acum ma da cineva afara din birou

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea ai PM. adica PM-uri ca mi-am adus aminte ca mai trebuia sa scriu ceva

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

de crema de galbenele am auzit ca este tare buna.

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Roxy imi place carutul comandat de tine
dar vb lui yasmi ai ceva curaj sa-l ei pe neprobate
si patutul e tare frumos
eu as vrea culoare mov/lila....si imi plac alea cu comoda langa ele. dar nu imi inca;e in camera
trebuie sa fie simplu, ca si asa ma tot gandescca trebuie sa mut comoda cu teveul in alta parte si nu prea am unde, ca fix pe mijlocul peretelui am pus un raft suspendat si cu biroul si e mai greu de mutat acum ca raman gauri

sau ar mai fi o varianta sa iau patutul natur si sa-l mut prin casa, ca tziganu' cortu
adica unde e camera mai racoroasa acolo sa fie si eu cu bebitza.
ca parca sa ii pun aer conditionat in camera asta mov , nu prea ma incanta....o sa ma mai inspir pe parcurs..mai sunt atatea nopti pana in martie

ce stiu sigur ca o sa cumpar este crema de galbenele de la elmiplant..cu asta i-am dat si lui fiimea mare si nu au fost probleme...desi am avut si nolicin, neopreol bepanten etc....asta a fost stanta si este si ieftina
+ ca dupa o luna si ceva imi facusem un obicei sa o spal ff des la fundulet
cand ea se tinea mai bine si eu imi revenisem cu operatia
o luam pe-o mana si o balaceam la chiuveta
cred ca si asta a contribuit si nu am avut probleme
dar acum cand o sa nasc primavara si caldura o sa vina si mai repede. caci atunci aveam un stres sa nu imi raceasca fata cand o plimbam cu fundul gol prin casa

Pisuc acum intru sa scriu reteta de tort
si cred ca am si o poza in aparata sa vezi cum arata...mai urmareste picassa

Yasmi imi pare rau ca te-ai simtit rau aseara...si eu care te invidiam cat poti sa mananci
Scrish, ce haiosa ai fost...eu am un fix cand merg la tuns nu o las pe coafeza sa imi taie bretonul..mi-l tai eu acasa
am fost ciuntita decatevaori si am zis gata....

Mada , dar te tin balamalele....mie deja imi e groaza sa plec la cumparaturi si mai am atatea de cumparat...cadouri zic..plus mancare

fetele [pup...fug sa scriu tortul lui Pisuc ca acum ma da cineva afara din birou

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

deea, pune te rog reteta aici..sa o vedem si noi..ca si pe mine m-ar tenta un dulce asa usor fara coacere plus ca sunt fan diplomat

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Si noi avem crema de galbenele mereu in casa. Am folosit-o in tot felul de situatii si mereu a a vut efect.

Roxy, da, asa sunt chilotii, de bumbac, un material moale, n-au elastice tari si imi vin sus pana peste burta, cum sunt si pantalonii de gravida. Erau pe 4 marimi, eu mi-am luat 2 si i-am nimerit la fix.

Cat despre suportul acela, costa doar vreo 25-30 de lei, ceva de genul asta, asa ca si daca-l folosesc 2 luni, tot e ceva. Si m-am gandit ca si daca nu-l folosesc deloc, nu e o mare pierdere.

Iar cadita e din cea simpla, fara nimic deosebit pe ea, tot pe la vreo 30 de lei. Mi s-a parut cea mai buna din ce era prin Auchan.

A! Dar inca nu le-am luat, doar le-am "ales"

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput