Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
simo, cum se manifesta intoxicatia alimentara?? pe langa greata/varsaturi?? 
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

bb_yasmi spune:
alina.n cu tine ce e mami??? esti bine??? 
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

mandreeac spune:
Offffff, numai cand citesc ma apuca emotiile. Nici nu vreau inca sa ma gandesc la acele momente. Ce stiu e ca pana acum tuturor cunostintelor mele li s-a rupt intai apa, insa au fost si cazuri in care a trebuit sa le provoace nasterea ca bebe statea bine mersi la caldurica in burtica la mami.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
bb_yasmi spune:
eu prefer sa merg din timp la spital sa fiu sigura ca voi "prinde" epidurala ![]()
nu ma risc....![]()
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo, cum se manifesta intoxicatia alimentara?? pe langa greata/varsaturi?? ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31AMR 9 sapt!!!!!!!! ![]() ![]() |
Am patit-o eu pe la 22 de saptamani de la o nenorocita de prajitura, de atunci nu mai cumpar nimic din comert legat de produse de cofetarie , patiserie. La mine a constat in faptul ca vomam din ora in ora, nu puteam sa dorm, sa beau apa, sa fac absolut nimic , motiv pentru care m-au pus pe perfuzii.
Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui mandreeac Offffff, numai cand citesc ma apuca emotiile. Nici nu vreau inca sa ma gandesc la acele momente. Ce stiu e ca pana acum tuturor cunostintelor mele li s-a rupt intai apa, insa au fost si cazuri in care a trebuit sa le provoace nasterea ca bebe statea bine mersi la caldurica in burtica la mami. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei |
de ce nu incerci niste cursuri, niste ore de lamaze...pe mine ma ajuta si mai am de facut... eu pana sa raman insarcinata ziceam ca-i decat o alta afacere cursurile astea,dar chiar imi plac si ma ajuta..
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 28+
bb_yasmi spune:
andreea,
, da multumesc de raspuns. mi-am adus aminte ca tu ai avut pb asta...eee..la mine nu e asa....doar greata permanenta, de orce e de mancare , nu pot voma decat daca imi produc (si nu vreau),,,,aveam ceva palpitatii azi si stare de ameteala, lesin si ma simteam moale ca o carpa....:( plus ca mi-a aparut ceva pe fata...deci o fi o combinatie ceva....![]()
![]()
bne ca am reusit sa mananc si am dormit acum sunt ceva mai bineee....am ramas doar cu greata...
31
AMR 9 sapt!!!!!!!! 

simonacip spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo, cum se manifesta intoxicatia alimentara?? pe langa greata/varsaturi?? ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31AMR 9 sapt!!!!!!!! ![]() ![]() |
Iesi afara mai des si moale??
Simona, mami de baieti
David, Matei si
29 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, , da multumesc de raspuns. mi-am adus aminte ca tu ai avut pb asta...eee..la mine nu e asa....doar greata permanenta, de orce e de mancare , nu pot voma decat daca imi produc (si nu vreau),,,,aveam ceva palpitatii azi si stare de ameteala, lesin si ma simteam moale ca o carpa....:( plus ca mi-a aparut ceva pe fata...deci o fi o combinatie ceva....bne ca am reusit sa mananc si am dormit acum sunt ceva mai bineee....am ramas doar cu greata... mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31AMR 9 sapt!!!!!!!! ![]() ![]() |

Eu ma rugam sa nu mai vomit si imi venea intr-una, nu stiam ce sa mai fac, bebe era super agitat, nici nu vreau sa imi amintesc, ca tare m-am speriat.
Ti-o fi picat ceva greu , poate fi si de la ficat. Eu una am inceput iar sa ma patez pe fatza de la ficat, cred ca face si bebe pe acolo giumbuslucuri.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
mandreeac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
de ce nu incerci niste cursuri, niste ore de lamaze...pe mine ma ajuta si mai am de facut... eu pana sa raman insarcinata ziceam ca-i decat o alta afacere cursurile astea,dar chiar imi plac si ma ajuta.. cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+ |

E o idee, dar cu oricate cursuri as lua, nici nu vreau sa ma gandesc la acel moment, desi sunt constienta de faptul ca daca voi avea dureri mari o sa imi treaca toate emotiile.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei