Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, cum se manifesta intoxicatia alimentara?? pe langa greata/varsaturi??

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

alina.n cu tine ce e mami??? esti bine???

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Offffff, numai cand citesc ma apuca emotiile. Nici nu vreau inca sa ma gandesc la acele momente. Ce stiu e ca pana acum tuturor cunostintelor mele li s-a rupt intai apa, insa au fost si cazuri in care a trebuit sa le provoace nasterea ca bebe statea bine mersi la caldurica in burtica la mami.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

eu prefer sa merg din timp la spital sa fiu sigura ca voi "prinde" epidurala nu ma risc....

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Am patit-o eu pe la 22 de saptamani de la o nenorocita de prajitura, de atunci nu mai cumpar nimic din comert legat de produse de cofetarie , patiserie. La mine a constat in faptul ca vomam din ora in ora, nu puteam sa dorm, sa beau apa, sa fac absolut nimic , motiv pentru care m-au pus pe perfuzii.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Offffff, numai cand citesc ma apuca emotiile. Nici nu vreau inca sa ma gandesc la acele momente. Ce stiu e ca pana acum tuturor cunostintelor mele li s-a rupt intai apa, insa au fost si cazuri in care a trebuit sa le provoace nasterea ca bebe statea bine mersi la caldurica in burtica la mami.

de ce nu incerci niste cursuri, niste ore de lamaze...pe mine ma ajuta si mai am de facut... eu pana sa raman insarcinata ziceam ca-i decat o alta afacere cursurile astea,dar chiar imi plac si ma ajuta..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

Mergi la inceput

andreea, , da multumesc de raspuns. mi-am adus aminte ca tu ai avut pb asta...eee..la mine nu e asa....doar greata permanenta, de orce e de mancare , nu pot voma decat daca imi produc (si nu vreau),,,,aveam ceva palpitatii azi si stare de ameteala, lesin si ma simteam moale ca o carpa....:( plus ca mi-a aparut ceva pe fata...deci o fi o combinatie ceva....
bne ca am reusit sa mananc si am dormit acum sunt ceva mai bineee....am ramas doar cu greata...

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Iesi afara mai des si moale??

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:

andreea, , da multumesc de raspuns. mi-am adus aminte ca tu ai avut pb asta...eee..la mine nu e asa....doar greata permanenta, de orce e de mancare , nu pot voma decat daca imi produc (si nu vreau),,,,aveam ceva palpitatii azi si stare de ameteala, lesin si ma simteam moale ca o carpa....:( plus ca mi-a aparut ceva pe fata...deci o fi o combinatie ceva....
bne ca am reusit sa mananc si am dormit acum sunt ceva mai bineee....am ramas doar cu greata...

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Eu ma rugam sa nu mai vomit si imi venea intr-una, nu stiam ce sa mai fac, bebe era super agitat, nici nu vreau sa imi amintesc, ca tare m-am speriat. Ti-o fi picat ceva greu , poate fi si de la ficat. Eu una am inceput iar sa ma patez pe fatza de la ficat, cred ca face si bebe pe acolo giumbuslucuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

de ce nu incerci niste cursuri, niste ore de lamaze...pe mine ma ajuta si mai am de facut... eu pana sa raman insarcinata ziceam ca-i decat o alta afacere cursurile astea,dar chiar imi plac si ma ajuta..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

E o idee, dar cu oricate cursuri as lua, nici nu vreau sa ma gandesc la acel moment, desi sunt constienta de faptul ca daca voi avea dureri mari o sa imi treaca toate emotiile.

Mergi la inceput