Prietene la bine si la greu - 92
Raspunsuri - Pagina 8
many_bani spune:
Ancutzule sper ca sunteti bine si nu dai roata butoiului, nu te-am mai "vazut" pe aici
Lyly la voi totul ok? Alex cum este ?
Eu tricotez de zor, dar ce face Vlad cu atele mele , le pune in cap si pleaca foarte mandru.
mami de Vlad (29.10.2009)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Monis este prima data cand nu pot posta comentarii, oare de ce ? mami de Vlad (29.10.2009) |
am primit comentarii la ambele poze cu sania in casa...
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
am primit comentarii la ambele poze cu sania in casa... Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun |
Da, dupa ce am creat nu stiu ce link dintre picasa si google
Gata biscuitii? i-ai umplut cu ceva? poate fac si eu, dar sunt cam fara chef, acum am lucru manual
Ancutza_Bro spune:
Many citesc , dar nu am timp sa scriu, revin dupa ce termin curatenia ... am mesajul asta deschis de la pranz si nu am reusit sa scriu nici doua vorbe
va pupam si multumim de grija
ps:Andre pup u
Draga Mos Craciun , as vrea, sa ne treci pe lista ta
Si sa vii pe inserat , sa ne pui daruri sub brad
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
padi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Eu tricotez de zor, dar ce face Vlad cu atele mele , le pune in cap si pleaca foarte mandru. |
Many ce tricotezi? Nu ne arati si noua?
Eu ii tricotez Laurei un pulover. Sper sa-l termin pana vineri, sa fie un fel de cadou de Craciun.
Adriana de Laura (08.12.2009)
simina_kin spune:
Ne-am facut bradul......cu luminile stinse si instalatia aprinsa se vede belea
primul brad in casa noua
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Cory_B spune:
Pe Andreiu il las cu soacra nu munceste si ma inteleg fff bine cu ea, ne stim de 11 ani si nu ne-am certat nici macar o sg data. E o femeie super si in plus de asta, desi are si ea idei invechite vis a vis de mancarea pt Andrei, nu iese din cuvantul meu si ii da doar ce ii las eu (cand mai plecam la cumparaturi sau pe undeva il las cu ea si am fost ff multumita - am verificat). E f cumintel, papa, doarme, se joaca frumos. Este si obisnuit cu ea deci...am mare norocVis a vis de relaxarea mea cu servicul...na, ma incurajez singura ca e mai sanatos si incerc sa vad partea plina a paharului
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui padi
Many ce tricotezi? Nu ne arati si noua? Eu ii tricotez Laurei un pulover. Sper sa-l termin pana vineri, sa fie un fel de cadou de Craciun. Adriana de Laura (08.12.2009) |
Nu sunt asa departe, am facut o pereche de manusi (fara deget) lui Vlad si acum am inceput un fular sa il pun la gatutz (fara gurita) apoi o sa fac o caciula cu urechi tot ptr. el
dankutza spune:
Vin cu un off topic.
Trebuie sa intru cu clasa intr-o competitie al carui subiect este RED. Putem sa desenam/pictam orice red pe foaie A3. Imi puteti da ceva idei? O tema, ceva?
Eu am deja unele, dar poate reusesc sa gasesc ceva mai bun cu ajutorul vostru.
VA rog, dati-va cu pararea.
Multumesc
many_bani spune:
Simina vazut bradutz, voi il aveti cu albastruu si argintiu si aveti fetitza, noi il facem rosu cu argintiu si avem baiat