Prietene la bine si la greu - 92

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Hello, hello!

Am intrat doar sa spun ca sunt in criza de timp, citesc cand apuc, dar nu reusesc sa mai si scriu prea multe.

Vreau doar sa le pup apasat pe: raluci, licurici, many, dankutza
Stiu ca munciti din greu zilele astea , in asteptarea Moshului , asa ca va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Hello, hello!

Am intrat doar sa spun ca sunt in criza de timp, citesc cand apuc, dar nu reusesc sa mai si scriu prea multe.

Vreau doar sa le pup apasat pe: raluci, licurici, many, dankutza
Stiu ca munciti din greu zilele astea , in asteptarea Moshului , asa ca va tin pumnii.

telepatie sau nu, eu ma gandeam la tine si la inimioarele tale, cum sunteti? cum se impaca Timi cu laptele?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Sa dau si eu binete , ziua buna,

Sunt treaza cu noaptea in cap, am fost la ultima analiza si am luat rezultatele la cele hormonale care au iesit bine, sunt fericita ca sunt in limite, credeam ca sunt cu rezerva ovariana dar nu, se mai gasesc outze .
De cand m-am intors fac treaba si nu mai termin, ordine, spalat, gatit noi si copil, etc asa ca ma voi retrage cu copilul la somn ca sunt lesinata
Licu imi place ce faci si felicitari ptr. Amalia. Toate la timpul lor
Monis trebuia sa venim ptr. analize, in plus astep rezultatul sa merg la clinica de FIV cu ele ca sa imi stabileasca tratamentul de inhibare/stimulare
RamoC ce s-a intamplat?
Cory imi place cu privesti faptul ca te intorci la munci.

Ii dau lui Vlad papa si apoi , ne auzim mai pe seara

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Saluti,

Va pup pe toate, am citit tot doar ca nu mai apuc sa mai scriu nimic.

Vazut poze filmulete cu Santi pe care-l iubesc si-l pup

Felicitari Licu pt blog Doamne ajuta sa fie cu folos, multumesc ca ai intrebat de mine

Smara sarumana de gand si de pupul apasat

Many - ma bucur tare ca totul a iesit bine, sper si eu ca o sa am sotz relaxat de sarbatori sa facem macar o fetitza

Simi - pup mancatoarea de mandarine, dar as zice ca e prea mult, mai mult de 2/zi nu i-as da, oricum toate fructele sunt coapte fortat.

Vad ca mai raspund fetele la catalog si ma bucur tare si avem si o mamica noua printre noi (Strunf), asa cum a zis Many scrie repede 10-12 mesaje sa te vedem in timp real

Lidia - hai cu bebeii, luna asta tragem tare da

Maine dimineata merg la Polizu se naste finutzul nostru am niste emotii

Renus din fericire este un copil foarte cuminte ma lasa sa fac treaba ziua, de 3 nopti doarme mai bine numai la el in pat vad ca si-a revenit si cu papa, azi a mancat singur bucatele de peste cu brocoli pastai de fasole verde. I-am luat alt scaun de masa de la Ikea care se pune la masa si este muult mai fericit si mai mancacios o fi de la ascaun sau nu oricum suntem multumiti

Va pup tare tare pe toate nu nominalizez ca sigur uit pe cineva, ma duc la carnati toba caltabos bla bla bla

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mai, la mine n-a mers forumul ore intregi, cand as fi avut timp sa scriu si in loc de asta eu tot dadeam refresh. Acuma am forum dar n-am timp (mesteresc niste biscuiti de aia a la mama Capisoanei - in forma de ursulet si tre sa pazesc focul din soba) asa ca sper sa scriu mai tarziu.

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Strunf23 bine ai venit

Raluci ce fain ca Bubu doarme singur. In conditiile astea cu siguranta vine bebe 2.. Eu tre' sa mai astept un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

buna seara!
mda nici la mine nu a mers forumul ceva timp.
Monisspor la gateala de biscuiti si sa-i pape santi cu placere
Cory bine te-am vazut. vad ca esti relaxata in privinta serviciului, ma bucur ca e ceva bun dpdv financiar. Cu cine lasi baiatul??Pup grasunul si al meu e cam de acelasi gabarit
Laurairina sa fie cu vanzare mare ....blogul
felicitari ptr pasii rechinasei.
Strumf bine ai venit
Raluci spor la fete

a iesit si la noi dintele nr 4 jos si este stramb nu mai pot de ciuda , dar sper sa se mai indrepte...Ar trebui sa mergem si noi la vaccin -ror-,dar daca nu ma suna nimeni de la circa(ceea ce nu s-a intamplat vreodata) aman ptr la anul, las sa imi tihneasca Sarbatorile.
Am facut si noi bradutul. Chiote de bucurie nu alta, iar cand il vede, are un glob la care se duce tinta zice-ba(adica mingea) il ia din brad si il arunca ca si mingea, dar nu pe covor, pe parchet ca suna mai fain(noroc ca e din plastic si nu se sparge usor).
meniu de azi:
dim lapte +2 lingurite cereale bio de la milupa 4 luni
fructe: mar+kiwi+banana
pranz: bors de gaine de tara la care am fiert 3 ore
branza cu smantana+ 1/2 banana+1 lingurita din aceleasi cereale
seara lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Dragelor

V-am citit zilele astea, dar nu am apucat sa va si scriu.

Strufy23, bun venit la noi! sa ne povestesti cate-n luna si-n stele sa va cunoastem mai bine si sa scapi de moderare

Raluci, sa stapaniti sanatosi scaunelul si sa papati si mai bine pe zi ce trece! hai cu bb2

Many, multa bafta si tie Vlad este delicios in zapada ca si draga de Lila pe ulita

Lidia, ma bucur sa te citesc din nou

Licurici, mult succes cu blogul

Lumi, sper sa nu aveti probleme cu zborurile si sa aveti un concediu minunat!

de asemenea, sper ca Laura_A, sa fi ajuns cu bine in Ro, caci a fost un zbor anulat sambata. da-ne un semn ca ai ajuns, te rog!

Monis, spor la copt si soba-ncinsa!

s-a trezit piciul, asa ca nu mai pot spune decat ca aveti o felicitare pe contul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Am dat si eu la copil, ca auzisem la voi, lapte de vaca dorna(slab) cu cereale milupa bio. Dupa gustul meu erau rele, dar grasu' amancat tot.
Am inceput sa ii dau oul intreg, adica cu albus. In rest acelasi meniu de care m-am saturat si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,fetelor!!

ma inscriu si eu pe lista celor care citesc dar nu au timp de raspuns...acu am luat o pauza de la smotru,bucatareala si cum piciul doarme zic si eu doo vorbe..

Licurici felicitari ptr. primii pasi ai rechinasei...ia uite la ea cum le da peste nas tuturor!!! felicitari si ptr. blog!!! imi pare rau ca nu m-am trezit mai repede sa comand si eu cateceva,maybe next year!!

spor la treburi tuturor!!!(la toate treburile :raluci,many,)

eu sunt un pic cam racita,m-am molipsit de la pui,care,by the way, e mai bine: mai tuseste f.f. rar si a inceput sa pape bineee!!!

Mergi la inceput