Prietene la bine si la greu - 92

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Andra
Eu am ramas fara voce de tot asa ca nu poci sa zic/scriu nimic.
Il pup tacuta pe Firicel care mi-e coleg de suferinta...

de ce bre? scrii cu omuletu'?

lasand gluma la o parte, ai grija de tine, fa-te bine sa poti canta colinde

legat de raceli, nas infundat samd, a cumparat cineva www.13enterprise.co.uk/medicamente,%20ingrijire/karvol-capsules" target="_blank">acest produs de pe 13entreprize? as vrea si eu cateva capsule
Daca nu, cand se face prima comanda la ei, va rog eu frumos nu ma uitati si pe mine, ca vreau sa le am in casa, si pentru pitic si pentru mine

(aici copilul are ceva secretii prin nas, cel mai mult noaptea... suspectez caldura prea uscata, am tot pus carpa uda pe calorifer, dar nu sunt mari imbunatatiri...)

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

Andra

legat de raceli, nas infundat samd, a cumparat cineva www.13enterprise.co.uk/medicamente,%20ingrijire/karvol-capsules" target="_blank">acest produs de pe 13entreprize? as vrea si eu cateva capsule
Daca nu, cand se face prima comanda la ei, va rog eu frumos nu ma uitati si pe mine, ca vreau sa le am in casa, si pentru pitic si pentru mine

(aici copilul are ceva secretii prin nas, cel mai mult noaptea... suspectez caldura prea uscata, am tot pus carpa uda pe calorifer, dar nu sunt mari imbunatatiri...)

si eu vreau acel produs , a luat uka de la dovlecei cica foarte misto, asa ca prin ianuarie o mai punem de-o comanda

va pup tare pe toate

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetele chiar nu se stie nimic de Lumi si LauraA?Or fi ajuns cu bine la destinatie? Dankutza, tie nu ti-a dat de veste Laura, ca stiu ca aveati ceva business impreuna

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Fetele... probabil sunteti frante.... Eu nu am putut sa fac nimic azi, doar am tinut-o pe Iulia in brate, ca atat a vrut, nici mancare nu prea a servit. Mi-a dormit in schimb vreo 3 ore, timp in care am gatit.
Va las un update pentru poze
Si ceva de vizionat :
www.youtube.com/watch?v=YAmqYkokEzw" target="_blank"> la magneti
www.youtube.com/watch?v=KzD9DmOAJ20&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank"> exercitii de mers ( cu ceva in plus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Licu am forgetat ( adica am uitat ) sa-ti spun ca esti pe pagina mea de face-book cu link pentru blogul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laura_andreea a ajuns in Bucuresti cu bine. Am vorbit azi cu ea la telefon si i-am spus ca mamicile sunt ingrijorate ca nu mai stiu nimic de ea. Mi-a zis ca va intra pe net, atunci cand va avea timp. Fetelor, daca ati stii ce vorba dulce are! La calculator... nu se vede, dar la telefon... Asa frumos vorbeste! E o placere sa o asculti.
In seara asta s-a intalnit cu tati de Pinky. Mami de Pinky facea pe bodyguardul acasa (sus copilul pe canapea, jos copilul de pe canapea). Tati de Pinky a vazut-o si pe Giulia. AM intrebat-o cum e Giulia si mi-a raspuns "frumoasa ca Pinky"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Multumim ptr. comentariile de la pozici.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Concert in .... Pinky minor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

Andra

Monis eu am cumparat din farmacie ceva de genul asta si am dat 10 lei pe o cutie si mi-au fost de mare folos cand a fost copilul racit.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Buna ziua,
Perdelele au ramas nespalate.Sper sa reusesc sa le duc la o curatatorie(nu am cum sa le usuc.Altfel le-as fi spalat eu.).
Cam atat pentru moment.

de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.

Tina eu perdelele le spal la programul de perdele, api le scot si le pun la loc asa ude cum sunt, de fapt nu sunt ff ude pt ca la stoarcere ele fiind foarte subtiri raman doar usor umede si cand le pun la geam se intind si a doua zi sunt uscate si gata calcate

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput