Prietene la bine si la greu - 92
Raspunsuri - Pagina 14
ionelamaria spune:
Ziua buna
ANDRA!!! Bia sa-ti traiasca puiuta si sa fie fericita. Petrecere frumoasa
Gata pauza, la munci!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Ziua buna ANDRA!!! Bia sa-ti traiasca puiuta si sa fie fericita. Petrecere frumoasa Gata pauza, la munci! Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) |
subscriu , atat pot
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
Andrecluj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
|
many_bani spune:
Salutare,
Gata si la noi cu curatenia, am luat si bradul insa nu am apucat sa cumparam cadouri si greu sa mai plecam la cumparaturi. Vlad s-a trezit cu muci si cred ca are si rosu in gat ca inghite tare greu , asta ne lipsea de sarbatori. Abia ca incepuse si el sa manance cate ceva si acum iar probleme.
Vad ca sunteti cu toate ocupate asa ca va urez spor la treaba, ma bag si eu langa pui.
mami de Vlad (29.10.2009)
dymomo77 spune:
La multi ani Andra, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
monis5 spune:
"neata"
ANDRA!!!
sa cresti mare si frumoasa si fericita!
Moama dar ce ocupata este toata lumea, care cu , care cu si care cu. No sa si sa bine!
La noi s-a incalzit si s-a fleoscarit frumusete de zapada zici ca e martie. Nici saniuta nu prea mai merge....
Many spor la cumparaturi, si eu am luat azi ceva la repezeala pt tati ca la Bucuresti nici nu am stiut ce si nici timp nu am avut. Asta e, noi sa fim sanatosi. Si Vladut mai ales, sa nu fie serioasa durerea de gat
Ancutza drum bun!
Lili multumim de info . Noi inca nu am ajuns la tavalit pe jos, dar f interesanta abordarea. Pupam Lila mica, pe glezna si unde mai vrea ea
hai ca va pup pe toate adunat ca am o solicitare la bucatarie
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
dankutza spune:
Meniu
MD: omleta dintr-un ou + cascaval Dorna eco ( nu a mancat decta jumate)
P: orez+carnita de pui+ ardei gras+morcov+albitura+patrujel+ceapa (nu prea a mancat nici din asta)
G: fructe (para+kaki+pepene galben+mandarina)
C: perlute
Ma face cu capul de cateva zile. Nu prea vrea sa manance mai nimic. Iar o sa slabeasca.