Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)
Raspunsuri - Pagina 13
ache spune:
Eu intebam de poze.
Sunt convinsa ca-s acolo, doar ca pe mine ma arunca diret in patricia's photos si acolo pauza, nici un album. Mi-am prins urechile deja, nu inteleg de ce apare asa si mor de nervi. In fine.
Si eu tot insomnii, am adormit la 4, pe canapea. Am facut curat ieri si seara nu mai puteam sa ma misc de spate.
Ioana, e un simptic David al tau. Pe mine ma asteapta vremuri grele
. Azi dimineta am mutat patutul lui bb, care pana acum era transformt in canapeluta pt. Adam, si nu-l interesa. Acum, ca l-am transformat si pus lenjerie curata de bb, e locul lui preferat. A furat si caruselul care mai nou e jucaria preferata
. Cu alte cuvinte, toate-s ale lui.
missmj, si eu am patit ca tine. Maine merg la dr. si am sa intreb ce-i cu durerile astea. Sunt contractii sau ce?
Bebelu, tu cum mai stai cu tensiunea si starile de lesin?
Lorich, si eu am crezut ca tine, acum o sapt. BB sughita undeva deasupra buricului, nu jos si ma lovea ff tare jos, ma asezam instinctiv pe vine. Ma ganedam ca-s picioarele. La control, pipait burta, mi-a aratat ca-i capul jos. Vad maine la eco, altfel nu cred nimic
.

Noah
missmj spune:
Multumesc pt raspunsuri fetelor,sper sa nu ma mai ia durerea.va
,e frumos afara,sau asa pare din casa,ma duc pe la mama.vb mai tarziu
carmen
36+ cu
Andrei
madalina_m spune:
Mada, felicitari pt grasunel! 
Te-ai chinuit tare mult cu sarcina, dar Dumnezeu te-a rasplatit cu o minune de copilas! Sa va bucurati de el si sa va aduca multa fericire in viata!
34+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ache missmj, si eu am patit ca tine. Maine merg la dr. si am sa intreb ce-i cu durerile astea. Sunt contractii sau ce? |
Ah, ce bine ca mergi la dr. sa imi zici si mie ce iti spune.

carmen
36+ cu
Andrei
angieangie spune:
da Irinukaa..scumpa mea..si acum o sa se faca vara si vii cu bebe Patrik la mare si ne vedem ,abia astept
quote]citat din mesajul lui Irinukaaa
Tunde da-da-da 

! Draga de tine... 
Laura stiu cum e sa iti spuna ca s-ar putea sa nu vina. Si pe mine m-a stresat ceva timp cu asta si mi se pare chiar nesimtire sa te anunte acum pe ultima suta de metri. Imi pare rau si sper s-o rezolvi paana la urma! Tinem pumnii! 
Angie pupicuti dulci la fata scumpa. Hai ca acum vine Craciunul si apoi tre' sa nastiiiii!!! Mult a fost, putin a ramas. Parca saptamana trecuta am vent la mare si ne-am cunoscut! 
Ralu hai nu ne da emotii. Stiu ca week-endul asta nu s-a programat nimeni la nascut... dar totusi!
Zi-ne daca e rost de galerie, de motate! 

Suntem aici pentru tine! 

HAI MADA23 

HAI ZUMZU 

Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
[/quote]

Angie
+33
bebe jucaus
madalina_m spune:
Simo, ai un bebelik minunat de frumos care seamana tare-tare cu mami a lui! 
34+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
angieangie spune:
felicitari Mada23..sa-ti traiasca
buburuzul si sa fiti sanatosi 

Angie
+33
bebe jucaus
madalina_m spune:
Lori iubita, tu cand il simti pe bebe sughitand, nu ii simti capul, ci pieptul sau mai degraba spaticul ca acolo e miscarea. Eu asa cred ... si eu il simt uneori foarte-foarte jos, alteori mai sus si alteori undeva in spate spre fundul meu. Cred ca atunci e sprijinit de partea posterioara a uterului.
34+ cu
angieangie spune:
Fluturassa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea,am plans rau de tot cand am auzit de baietel..unde esti la Bucuresti sau la tine acasica?
trebuie sa fii tare si sa te gandesti doar la sufletelul tau mic,scumpa ta fetita..sunt alaturi de tine

Angie
+33
bebe jucaus
catal_ina10 spune:
Bravo Mada!

Te-ai luptat mult pentru Matei si iata ca ai reusit!
Bine ai venit Matei!

Sa fii sanatos si sa o bucuri pe mamica ta!
Shines, sa va traiasca puiutul frumos! Este atat de linistit in poze! Sa fie sanatos si sa creasca repede!
Bebelu, ai grija de tine ca motatele inca nu sunt gata, abia au topait, se mai odihnesc si ele
!
35+ cu
Sara Maria