subiecte vechi de peste 5 ani
Raspunsuri - Pagina 9
narcisam102 spune:
Sunt o draguta :) si imi iubesc sotul dar bataie de joc cu amante si faze de astea nu o sa accept din partea nimanui. Este o situatie ipotetica oricum...Parerea mea era ca daca avea o situatie materiala mai buna si nu depindea de sot poate ca nu se mai mintea singura ca e fericita.
Asta nu e o acuza. Departe de mine gandul de a o judeca. Dar si afirmatia gen eu te inteleg si ma bucur ca esti fericita chiar daca esti inselata...chiar suna aiurea pt mine ca si abuzul fizic...
apai daca se ajunge la una din astea doua inseamna (pt mine) divort.
Asa cum am spus copilul poate sa creasca iubit de parinti chiar daca acestia numai sunt casatoriti.
balanta spune:
...narcisa, mama are 74 de ani...deci o generatie mai veche, cu alte mentaitati;mama a fost inselata la greu de tata( Dzeu sa-l odihneasca) si sa stii ca tot ce isi dorea era sa nu faca scandal, ea era bucuroasa ca "scapa" daca se ducea la la altele, ea nici in ziua de azi nu stie ce era orgasm,sexul era o corvoada...si culmea e ca au trecut anii, si stiu si acum , in generatii actuale, femei care nu pun pret pe sex, dar il vor acasa ca sot...asa ca mai inchid ochii, decat sa plece dupa alta...si nu toata lumea se ia din dragoste sau mare iubire...
'
narcisam102 spune:
Stiu. nu traiesc intr-o lume paralela ci tot aici in Romania zilelor noastre.
Dar ma deranjeaza ipocrizia unora.
Morgano spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta ...narcisa, mama are 74 de ani...deci o generatie mai veche, cu alte mentaitati;mama a fost inselata la greu de tata( Dzeu sa-l odihneasca) si sa stii ca tot ce isi dorea era sa nu faca scandal, ea era bucuroasa ca "scapa" daca se ducea la la altele, ea nici in ziua de azi nu stie ce era orgasm,sexul era o corvoada...si culmea e ca au trecut anii, si stiu si acum , in generatii actuale, femei care nu pun pret pe sex, dar il vor acasa ca sot...asa ca mai inchid ochii, decat sa plece dupa alta...si nu toata lumea se ia din dragoste sau mare iubire... ' |
si asta te satisface??????
Lali_mete spune:
Vikinga da-mi voie sa te pup,asa virtual ! Din punctul ala de vedere pe care l-ai subliniat nu ma gandisem,si e foarte posibil sa ai dreptate. Ea saraca nu a spus ca e nefericita,si suntem atat de diferite incat fiecare crede ca detine adevarul absolut despre relatii.
Si nu putem spune nici "eu daca as fi fost in locul ei" pentru ca teoretic ,daca am fi fost exact in locul ei am fi reactionat exact la fel . Privind din afara relatia ei cu sotul,si dupa ce a scris ea aici, mie personal mi se pare ca se minte singura ca e fericita,crede ca asa e fericita. Sau poate o face fericita faptul ca are copilasul un tata care vine seara acasa ,poate faptul ca are un sot in acte o face fericita,cine stie.
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
balanta spune:
...narcisa, ipocrizia e pretutindeni, nu numai in viata de cuplu...sunt atat de multe familii care spun ca e minunat la ei in "casa" si habar nu ai ce ascund aceste aparente
....morgano, nu inteleg intrebarea, in ce sens sa ma satisfaca?...legat de mama, nu stiu, nu cred ca mai are valoare, legat de alte cupluri...sincer...nu-mi pasa...am vazut atat de multe si am trait atat de multe ca nimic nu ma mira, nimic nu ma revolta, nimic nu ma scandalizeaza...acum cativa ani, da...acum nu.
...se vor scrie sute de mii de pagini pe tema infidelitatii...traim intr-o societate in care infidelitatea, din pacate, devine ceva banal de acum...sansele ca un cuplu sa formeze de la cap la coada o familie sunt din ce in ce mai rare...poate la a doua incercare...poate la a treia...au fost fete aici pe forum care au "jurat" ca daca lor li se va intampla...si li s-a intamplat...sunt altele care nici prin cap nu le-ar fi trecut...si apoi le-a trecut...totul e relativ si nimic nu are stabilitate decat ce traim AZI...deja MAINE....nu mai e atat de sigur...
imi vine in minte un caz, fata unor prieteni...dupa o relatie de 6 ani, incununata de o frumoasa nunta, la doua saptamani mirele pleaca si o lasa pt alta , care evident exista de dinaintea casatoriei...cu o luna inainte acea fata era sigura de alegerea ei si era fericita si convinsa de ...pana la adanci batraneti!
si iubirea noastra, a femeilor e relativa...ii iubim pana in momentul in car ne inseala, pana nu mai are servici sau nu mai aduce bani, pana bea sau e mamos...am citit destul despre iubire in ultima vreme, si Osho, si altii...habar nu avem sa iubim....iubim clar cu conditii...daca ma iubesti TU , te iubesc si EU.
vikinga spune:
Narcisa eu nu-s o piloasa si de fapt nici n-ar folosi la ceva asa ceva pe aici, traiesc intr-o tara in care singurele pile bune la ceva is alea de unghii, tu tre sa stii mai bine cum e cu banii si realtiile pe care le-ai tot perindat la subiecte, vad ca te dai panseluta acu'. Dar n-are nimic, noi sa fim sanatoase:)Dar daca tot ai inceput, de ce nu continui ideea, zi-ne cum e cu raderea asta de pe fata pamintului a barbatului care a gresit. Ca eu-mi imaginez poate cine stie ce treburi spectaculoase, stiut fiind faptul ca puterea functiilor astora mai alese, corupe mintile oamenilor, si cind colo poate nu-i vb decit de vreo razbunare banala. Dar vezi ca si multi soti citesc pe aici si pt ca esti asa de draguta cum ziceai, sigur n-ai vrea sa intelegea al tau, asa cum desigur din greseala am inteles eu, ca el e un amarit neimportant care a venit in casnicie cu o rata la vreo skoda felicia si un job de politai muuult sub functia ta si tu colo cu bani fara numar, pile si relatii de pe la suspusii colegi, ori vreun fost iubit cu fct care ti-o fi promis multe in caz de ceva, plus ca se intelege ca functia ta e cel putin importanta, si de ajunge domnul prin alte asternuturi il zbori din job de nu se vede, de tre sa facem cheta pe DC sa cumpere saracul acadele la copil de 1 iunie.Cum ziceam, cu siguranta am inteles eu gresit, pp ca incercai doar sa concurezi la premiul "femeia anilor( a anului, nu merge)" oferit de DC, dar acolo-i locul luat de Bird.La "eu mi-s cea mai cea", ai grija ca-i concurenta mare, sefa de raion acu acu apare de pe undeva. Eu am luat premiul DC "oaia cea mai neagra" si nici macar nu a trebuit sa ma lupt cu nimeni, prea multa lume are nevoie ca cineva sa fie neaparat pe locul ala, pentru ca ei prin comparatie sa se simta buni, puri si asa mai departe, tu vezi mergi pe aia cu "banii, pilele si realtiile, politia romana sa traiasca"!E loc pentru toti si mai ales toate, dupa cum vezi si tocmai de aia e loc si pt Kiwwy.Eu am invatat sa nu judec si sa nu pun la colt femei care nu sunt ca mine, tocmai de la alte femei care nu au facut asta, pentru ca nu eram ca ele.Nu fac sa ofer decit ceea ce am primit.Fiecare are treaba lui pe forum dupa cite vezi:)PS: cu pitzinuca am parut a fi rea, dar de fapt cu sotul ei am avut ce am avut.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
vikinga spune:
Balanata are dreptate in multe, in cam toate probabil, dar inca-s prea tinara sa pot zice asta. Si tocmai ca-s cu citiva ani mai "naiva" asta insemind insa si mai mult optimism si mai multa dorinta de razvratire si de viata, as vrea sa o vad ca face ceva sa schimbe situatia in care este. O bagheta magica ceva:) nu stiu, insa CEVA!Balanta, imi pari schimbata de ceva timp.Putem scuza oare la infinit jumatatile de masura din vietile noastre, motivind.. ehei stati sa va zic ce am vazut la ALTII?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
narcisam102 spune:
Io panseluta? nop
Stiu cum e in germ ca am stat o perioada acolo dar aici e romania.
Si nu am o functie importanta sa sti...daca vroiam ramaneam in imobiliare. Imi place ce fac dar este un job ca oricare altul.
Si nici nu incerc sa concurez la vreun post. :) nu ma incadrez. Am si eu problemele mele nu sunt "cea mai cea".
Iar sotul meu nu e in nici un caz vai de el, stai linistita nu treb sa faceti cheta.
M-am gandit mult sa sti, dincolo de exagerari cred ca am priceput mesajul.
Poate asa sunt eu. Poate asta este dragostea pt mine. Nu stiu de ce nu sunt ca alte femei care spun ca se indragostesc si numai vad excese sau se daruiesc cu totul pe vecie.
Pt mine e mai rational...e dragoste ...dar e cu bunuri propri, bunuri comune cu acte facute la notariat cand bunul devine din propriu comun etc etc.
Poate e si din cauza ca maica-mea a divortat si a trebuit sa o ia de la 0 cu doi copii, poate doar asa sunt eu iar asta e doar o scuza.
balanta spune:
...vikinga, in bine sau in rau?...
si eu as vrea sa se intample o minune!
...jumatatatile de masura sunt ca vrem sau nu vrem...nimic nu este complet...sau e pe "felii" mici din viata...am avut suficiente relatii, in care am facut cam tot ce-am putut, poate prea mult si de aici cumva tiparul pe care l-am repetat, dar si daca nu faceam totul tot nu as fi fost multumita 100%...de ce?...pt ca asa cum spunea accept, tot am crezut ca fericirea mea e completa dacaexista un "el" in peisaj...numai ca acel el, intotdeauna a fost cumva sub "nivelul" meu ( emotinonal, mental,energic,uneori chiar si fizic,...)si eu am vrut mereu mai mult decat o "banala" familie ( as vrea sa nu fiu inteleasa gresit)...
...infidelitatile nu apar neaparat din faptul ca nu exista sentmente...cu siguranta nu gasim toate calitatile intr-un singur om si nici nimeni nu ne invata ce e aia dragoste... kiwwy il iubeste neconditionat poate...nu e musai sa se minta
eu nu pot numi dragoste ceva de genul....pana azi te iubesc de numai pot si daca am aflat ca ai fost cu alta...nu te mai iubesc....a, poate ca sufar, poate ca ma doare, poate ca nu mai vreau sa te mai vad, dar te iubesc mai departe pt tot cereprezinti ca om...