subiecte vechi de peste 5 ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei, tu stii foarte bine ce am vrut sa spun E totusi o contradictie intre CE scrii si CUM scrii, de-aia e interesant.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

E totusi o contradictie intre CE scrii si CUM scrii, de-aia e interesant.

Care este contradictia?

Mergi la inceput

Contradictia este intre usurinta cu care pretinzi ca ai accepta, ba chiar ai descoperi si oarece avantaje :))) si cat de repede ai subliniat cu bold ca nu te simti genul sotiei inselate. So, care-i treaba: ti-ai mai putea continua viata netulburata si asa fericita cum esti acum daca ai fi inselata? Sau mai bine nu ne gandim la rau?
Sau mai bine acceptam ca viata nu e in alb si negru, ca lucrurile nu sunt strict impartite ci se intrepatrund si trebuie sa facem alegeri care nu sunt atat de facile ca in scris? Dar atunci n-am mai fi asa fericite. Nu ma baga in seama, filozofez si eu

Mergi la inceput

Citat:

Contradictia este intre usurinta cu care pretinzi ca ai accepta, ba chiar ai descoperi si oarece avantaje :))) si cat de repede ai subliniat cu bold ca nu te simti genul sotiei inselate.

Pai nu e nicio contradictie intre relaxare si incredere in sine, dimpotriva. Si tocmai faptul ca as accepta ma face o candidata cu putine sanse. Faptul ca nu ma agat de sotul meu, ca imi asum o anumita detasare, ca imi permit sa glumesc cu sotul pe tema asta si nu e un subiect sensibil, ca mentin un stil de viata care il face constient pe sotul meu ca daca m-ar insela nu mi-ar fi greu deloc sa largesc si eu cercul (si nu as face-o din razbunare ci pentru o reala placere)...probabil ca sunt mult mai interesanta decat o amanta care ar suspina dupa el. Sau poate exact asta i-ar putea lipsi, o femeie care sa nu poata trai fara el. Desi de exemplu barbatii care nu ar putea trai fara mine nu sunt genul meu, nu gasesc nimic sexy la asta...si si sotul meu are un gen, nu ii place sa fie sufocat, nu ii plac dramele, suspinele...e un subiect interesant de gandire pentru mine ce femeie l-ar putea atrage intr-o relatie extraconjugala.

Exista un gen al femeii inselate? Eu cred ca da, dar ar fi un subiect de discutie mult prea sensibil pe acest forum.

Mergi la inceput

Am inteles: mai bine nu ne gandim la rau sau ne relaxam ca oricum nu ni se va intampla noua.

Gata cu filozofeala si glumele. Suntem diferite: eu n-as putea sa traiesc ca Kiwi. Nu astept fericirea exclusiv de la sotul meu, am si alte motive de bucurie, fericire si satisfactie in viata. Dar asta nu inseamna ca brusc nu le-as mai avea daca as divorta refuzand astfel sa traiesc intr-o relatie deschisa.Of course, kinderii mei sunt o idee mai mari decat ai tai, sunt scosi din pampers ca sa zic asa si imi da mana sa vorbesc. Bineinteles nici sa recunsc aici ca purtam o discutie la nivel pur teoretic nu mi-e teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Accept, pai vad ca totusi fidelitatea sotului tau conteaza pt. tine, ca tu ai face sex cu altii doar daca e ti-ar fi infidel.
Daca el face sex cu alta tu faci sex cu altul, daca e iti este fidel si tu ii esti fidela.

Divortul nu l-ai inainte pt. ca iti este mai usor sa te ajute sotul cu cresterea copiilor si cu restul lucrurilor, dar daca el ar divorta de tine admiti ca te-ai descurca.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:

Suntem diferite: eu n-as putea sa traiesc ca Kiwi.

Eu habar n-am cum traieste ea. Dar este aberant sa nu concepi ca poate fi fericita desi sotul o inseala. Nu tu, nu stiu daca tu o crezi sau nu, ci restul, cele care i-au spus ca se minte sau minte, sau e prostita pe fata. Tocmai ca nu stim prea multe detalii, exista foarte foarte multe cazuri in care sotul infidel este cel prostit. Poftim...de exemplu cazuri in care nevasta se face ca nu vede si se bucura in schimb de multe avantaje materiale, nu simte nimic pentru el si abia asteapta sa ajunga vaduva. Sau multe alte cazuri. Este o dovada de gandire ingusta sa raportam totul la noi...vai daca eu nu pot inseamna ca nimeni nu poate. Daca femeia zice ca e fericita eu o cred, ba chiar sunt sigura ca teoretic ar putea fi mult mai fericita decat alte femei casatorite si cu soti fideli. Adica eu contest legatura intre una si cealalta!

Mergi la inceput

Nu vorbim aceeasi limba tocmai pentru ca suntem diferite: pentru mine fericirea e ceva, pentru tine altceva, pentru Kiwi altceva. Desi dupa ce a sris la un alt subiect asta: "Crede-ma ca nu esti singura femeie din lume inselata,stiu ca doare,dar toti barbatii inseala,iar cine nu recunoaste asta,minte,sau se minte pe sine.(stiu ca multe femei ma vor contrazice,dar din pacate nu spun eu asta,ci statisticile,si tot ce vedem in jurul nostru)" as spune ca traieste o stare de resemnare nu de fericire, dar cum am zis mai sus, mai bine "injectate cu compot dupa ureche" ca suntem mai "fericite".

Mergi la inceput

Oricum comentam un film pe care nu l-am vazut si desi asa pare, nu te contrazic chiar suta la suta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Off topic : pe mine ma amuza generalizarea "toti barbatii inseala". E o mentalitate de tipul "strugurii sunt acri" a unora dintre cele inselate. Daca ele au avut ghinionul de a da peste un specimen infidel, se consoleaza cu ideea ca oricum toti sunt la fel si toate femeile ajung in cele din urma inselate.

Mergi la inceput